Ovo nije originalna zamisao, naprotiv, čuo kod Galeba u onom podkastu gde se pričalo o urbanim legendama i izmišljotinama u koje su ljudi iz nekog razloga verovali, no koje nismo mogli ni na koji način da proverimo. Podsetila me na to Carina priča o onima što su pravili kolu u kadi i punili flaše pa je prodavali. Čime su vas trovali? Ja se sećam priče da kod Šiptara ne treba kupovati sladoled na kugle, jer vrhom od korneta čačkaju uši. Bila i ona priča da Cige zabadaju žilete u tobogan, tog se dobro sećam.
- јп
Hahah kladim se da je udeo populacije koji je pomfrit zvao PONFRI bio značajno veći tada
- k
Crnci mažu zubi s neka trava koju samo oni znaju, zato svi imaju bele zube.
- k
Ako profa kasni deset minuta, po zakonu možemo otići.

Clan 5
https://www.savremena-gimnazija.edu.rs/pravilnik-o-nacinu-regulisanja-izostanaka-ucenika/
Regulisano pravlilnicima ustanove, ne zakonom.
Na mom faksu je ovo bilo u pravilniku da bi se sprecila bahatost pojedinih profesora.
- k
Mi smo to tumačili da možemo blejati van škole, ići na kafu itd, ovisno od godina. Doduše, nije se nikad ostvarilo, vazda se neko pojavio.
- k
Nema pičke do katoličke.
- P
Ako čačkaš žabu nekom granom ili štapom može da krikne toliko jako da ogluhiš
- k
Sutra u školi udaraju vrele vakcine
- јп
Zapravo je priča vezana za album In Utero, i gotovo sigurno potpaljena saznanjem da je jedan od članova benda hrvat dalekim poreklom
- k
Dežavu sa teme Srbski mitbastersi ili kako se već zvala
- S
sjajna strana, radj objasnio, a neke stvari se nikad nece promeniti
Ok ne smatramo te vise debilnimboh bombiju ahah
- Š
katolkinja si? XDDD
- P
Hahah
- PAi gotovo sigurno potpaljena saznanjem da je jedan od članova benda hrvat dalekim poreklom
I taj isti član benda je reko Kobejnu da peva "ladim jaja" umesto "é dinajl"
- A
Ako mokrim rukama prskaš, tj. bacaš kapljice po vreloj ringli imaćeš zanoktice.
- P
Imalo je neko prokletstvo koje snađe djecu koja drže ruke ispod oluka kada pada kiša ali sam zaboravio sta im se desi, nesto je bilo vezano za prste
- S
Ne sedi na cosku od stola neces se ozeniti, ta je istinita sig
- S
Nebitno kako znam