Smiješni oglasi u riječi i slici
  • лош тенор

jel citiraš Žiku Dinastiju?

• donVuk

Dakle, svaki oglas na koji ste se nasmijali kada ste ga pročitali, nebitno da li je u pitanju slika ili tekst, lični oglas ili bilo kakav drugi, možete staviti ovdje.

Ono što bi bilo zanimljivo jeste da sami izmislimo neki oglas, evo kao na primjer ovaj moj koji je zapravo istinit:

"Mlad momak, kulturan, prijatnog izgleda, želi upoznati finansijski stabilnu osobu, pol nije bitan, da joj proda 70 litara čiste rakije šljivovice od 47 % alkohola i 120 litara rakije od kruške. Cijena po dogovoru."

• Radijacija

Jel ovo bese onaj sto je drugara zvao da se vataju?

• paninaro

jesi li ti onaj sa mobilnim telefonom?

• plok

jesi siguran da je bila greska ono sa telefonom?lolo

• Nash Bridges

jesi ti dečko gej?
    Samo te to pitam

• Пд

Жајк навукао целу фамилију на вукајлију, сви направили по налог јебем ти отирач пред вратима.

• Munja nebeska!

jesi ti dečko gej?
    Samo te to pitam

On nije, al' njegov dečko jeste.

• Огма

е то онај дерпе

• paninaro

XAXAXAXAXA ZNAO SAM DA ĆE DA OBRIŠE PRVI POST

• Dilan Dog

E, o tebi su mi pričali danas. Ti si onaj što se loži na ortaka?

• Radijacija

Obriso prvi post. Dakle ban.

• лош тенор

napokon sam prvi u nečemu, hvala ti vuče, pozdravi svog brata denmark_boya

• Шеветар Хомсулић

оланиче што си обрисо уводни пост банујте га

• plok

kakav retard

• Petar Pan Pezo$

nabio bi ti jaja svoja u dupe kad već toliko voliš to

• Огма

огласи се маћоре, ипак је ово тема о огласима

• plok

DonVuk voli da srce spermu

• donVuk

@Nash Bridges

jesi ti dečko gej?

Konkretan odgovor NE! Ne razumijem zašto ste takvo mišljenje stekli. Očigledno zaključke donosite samo iz loše namjere, što nije u redu s vaše strane. Nisam gej, čak i ne poznajem nijednog geja, i ne želim da imam bilo kakav doticaj sa tom populacijom.

• plok

priznaj sebi vuche,priznanje je prvi korak,pa sta ako si gej,necemo ti suditi

• Огма

а јеси педер?

• Petar Pan Pezo$

dečko, da bi rešio problem moraš prvo da priznaš sebi da ga imaš...negiranjem nećeš ništa postići.
    shvati da kad prvo prihvatiš sebe takvog kakav jesi, nema veze ja poštujem to samo dalje od mene, ja nisam tako perverzan i poremećen, ali šta ti radiš u tvoja četiri zida to je tvoj problem.

• Dilan Dog

Vuk traži druga da mu liže jaja.
    Šifra:
    Ne ujedam.

• Огма

Ево један оглас, о чему је иначе и тема
    Тражим дечка
    донвук

• donVuk

Znači, ovdje ne vrijedi negirati, jer bez obzira na to ista priča se nastavlja. Niti sam gej, niti peder, niti homoseksualac. Imam djevojku punih 5 godina, još malo pa mi je vrijeme za ženidbu. Vi nastavite sa svojom pričom, iskreno zaboli me kurac za to. To "tražim dečka" je bila provokacija, očigledno ste lako pali na to.

• Pajo Dačak

Sram vas bilo, kako ste samo homofobicni, mjesto da podrzite momka sto je skupio hrabrost da iskaze svom drugaru ljubav, a vi tako...ccc. Nikad vi u Jevropu necete uci...

• лош тенор

Imam djevojku punih 5 godina, još malo pa mi je vrijeme za ženidbu.

--> https://www.facebook.com/sexyduda?ref=ts&fref=ts

• plok

zasto bezis od istine,vuche?
    izadji iz ormara i reci glasno da si gej,prihvati sebe i prihvatice te i drugi ljudi...moras to uraditi da bi srecno ziveo

• Petar Pan Pezo$

oglas: tražim obdarenog starijeg gospodina sa debelom kitom
    šifra: latentni homoseksualac

• Ironični

plan je naizgled bez mane samo sto nisi ocekivao da ces na vukajliji naleteti na mene, janpija herkula poaroa za pederske detektivske slucajeve.

• PuppetMaster

Vuce zasto tako poderski otvaras po jednu temu svaki dan? Pederski xexe

• Огма

а ти пупет мастере си пичка највећа и никад ти нећу опростити то што си ми ономад урадио, наћићу те ја у граду, само полако

• PuppetMaster

Ironicni i ja smo te odmerili. Odmerili - geometri xexe

Al me je krenulo sa ovim sublimiranim porukama veceras...

• donVuk

Jeste li sigurni da nema pedera među vama? Vjerovatno neki pederčić upravo ovdje mene proziva, a zapravo sam sebe laže.

• plok

mi smo samo internet ljudi za tebe,nama mozes reci sve
    budimo mi prvi kojima ces pokazati pravo lice
    ne boj se,necemo ti suditi
    neka ti to bude prvi korak

• Ironični

а ти пупет мастере си пичка највећа и никад ти нећу опростити то што си ми ономад урадио, наћићу те ја у граду, само полако

Neš na kolegu tako, sredićemo ti parcelu jednu, znaš kako lepa.

• PuppetMaster

наћићу те ја у граду

Idi kupi novi broj na trafici. Slucajno ce ispasti da se poklapa sa brojem od mog brata. Posalji mi poruku da se nadjemo i eto. Ja cu doci ne sluteci sta se desava, pa me istuci.

• PuppetMaster

Uzecemo ti dedovinu!!@3

• Огма

https://www.youtube.com/watch?v=2o4aqAonruQ
    само за тебе пичко безобразна

• PuppetMaster

KOJI JE KURAC SA OVIM FORUMOM? STALNO MI OBRNE REDOSLED POSTOVA KADA POSTUJEM 2 PUTA ZAREDOM.

• лош тенор

e papete i meni se isto dešava, ovom vuku sam prvo napisao da puši kurac pa ga tek onda upitao da li citira Žiku, ovako ne ispadam direktan braćaloooou

• donVuk

Olaniče, hvala na ponudi. Da sam gej ispovjedio bih se tako ljubaznom momku i njegovim još ljubaznijim internet prijateljima.

• donVuk

@loš tenor

Ali zato si kulturan, u pm. Volio bih tu tvoju kulturu čuti, a ne pročitati.

• Petar Pan Pezo$

kako se osećaš dok jedeš supu na nedeljnom ručku sa roditeljima i gledaš oca u oči?
    jel te zato odgojio da radiš sve ovo? pervezni bolesniku

• PuppetMaster

Sad iskreno ne kapiram sta pricas Огма.

EDIT: Opet zamenise mesta,

• Огма

што мрзим кад тако неко крене да једе говна па остави број телефона или адресу кад га пљујем, па ало бре шабане ово је интернет, мислиш да мене боли курац да те налазим сад по граду пфф, боли ме курац, ја ти претим сад преко интернета да би се ти уплашио и побего кад ме видиш јел ти јасно бре пичко

• plok

vidim da si poceo da se otvaras,vuche,to je divno
    oces da pricamo ko da se radi o trecoj osobi?
    dobro
    nazivo mo je ,,jedan peder sto je zvao cimao ortaka na fon,,

• Огма

извините ако сам скренуо са теме
    вуче педеру

• donVuk

Na šta ličiš da svojom pojavom plašiš? Ili možda pokušavaš uplašiti ljude podsjećajući na svoje pljuvanje preko tastature? E to je pederski, ogma.