Да ли у курцу живе ванземаљци - парадигма и руковети
  • _

Демистификација ванземаљских створења нађених у попречном пресеку курца, у свима нама живе ванземаљци и управљају нашим мозговима кад активирају курац.

Гостујући предавач на теми, курцолог проф. др. Пазл
    http://4.bp.blogspot.com/__IccD4d6knk/S-JlTFhTG_I/AAAAAAAABAw/gR3xxtrHzLc/s400/penis-anatomy.jpg

• SVINJOBAD

Пазле испричај овде оно о материци.

• омбре

ja ga od sad moram drkati 2 puta više dnevno iz poštovanja

• омбре

svaki jebeni film o vanzemaljcima je postao pomoću kurca

• electrolover

Nama ne treba tunika, vec je imamo. lololo

• Puzzle-Fox

Interesantna tema gospodo. Trenutno nijesam u prilici da se ozbiljnije dohvatim pisanja na istoj ali ću ostaviti još par slika koje ja i ostatak poklonika ove teorije shvatamo kao potvrdu ispravnosti iste.

http://aclandanatomy.com/images/videoTnails/abstract_5-3-3.jpg

Na slici iznad možemo vidjeti da neki penisi imaju i naočare koji im omogućavaju da bolje vide u sredini u kojoj se nalaze, dok se na slici iz prvog posta može vidjeti da je naš mozak zapravo smješten u našem polnom udu i da ga upravo zbog toga moramo čuvati što je više moguće.
    U slučaju da vam neko kaže nešto suprotno od ovoga što mi podržavamo, taj je ili žena ili mason ili je peder.

• Digging Bill

Vi ste ludi skroz na skroz....

• Puzzle-Fox

http://www.peyronies-disease-help.com/wp-content/uploads/Penis-anatomy-detail.jpg

Na ovoj slici možemo vidjeti da penis posjeduje i glasne žice. Da, dobro ste pročitali ako ste pogledali i sliku, onda i vidjeli.
    Penis kada je u stanju erekcije, upravlja nama tako što nam "govori" šta treba da činimo a naš potčinjeni mozak smješten u kranijalnojh duplji prima te zvučne signale niske frekvencije, tumači ih i reaguje na odgovarajući način.

• Nienna

nabij mi se na vanzemljaca

• омбре

PA KAKO NISTE SVESNI DA NIJE BILO KURCA NE BI BILO NI ITIJA!?!? SVE ISTINE SVETA KOJE TRAŽIMO SKRIVENE SU U NAŠIM POLNIM ORGANIMA

• омбре

A ŠTA MISLITE KAKO JE NASTAO DILDO!??!

• director©

ovo e sve istina
    i to e poznato odavno
    drevnim narodima

al ono što e nepoznato
    je kakve sve karakondžule
    žive u pičkama

mnogo su moćne

• Puzzle-Fox

Ajax je učinio pravu stvar linkovanjem one slike. Kad malo bolje pogledate primjetićete da je ista čist dokaz da našim penisom, pa samim tim i nama samima upravljaju instance koje se nalaze van našeg organizma.

http://i.imgur.com/1EyUS3a.jpg

• Puzzle-Fox

Još jednu stvar bih dodao. Postoji jedna drevna kineska mudrost koje se pridžravaju sljedbenici naše teorije a koja glasi:

"Nauči da kontrolišeš kurac, naučio si da kontrolišeš sebe!"

• Nienna

научи да контролишеш ванземаљца у себи

• director©

Nauči da kontrolišeš kurac, naučio si da kontrolišeš sebe

drevni Sorabi i dnevni Hazari su, pak, govorili

Probaj da naučiš da kontrolišeš sebe! Naučićeš da kontrolišeš kurac

• Puzzle-Fox

al ono što e nepoznato
    je kakve sve karakondžule
    žive u pičkama

Pogledaj malo bolje ovu sliku. Očigledno je da podsjeća na neki svjesni ali nehumanoidni oblik života. Vjerovatno i ženski reproduktivni trakt dolazi iz svemira. Zapravo ne vjerovatno, nego sigurno!

http://www.melakafertility.com/images/drawings/anatomy/ant-001.png

• Nienna

vidi ti te rucice samo.

• director©

zato se kaže

ne znam kog sam đavola našao u njoj

Vučiću, apsi pičke! Ljudi metuli dokaze!

• Ironični

Zanimljiva teorija koja otvara mnoga pitanja zato pazl, šta misliš čijoj borbi je posvećem film elijen vs predator. Ko je predator? Da li je predator u nama? Zna li da kontroliše sebe, ili utiče na nas?

• Puzzle-Fox

vidi ti te rucice samo.

Vjerovao ili ne, te ručice **bukvalno** prihvataju jajnu ćeliju! Da, grabe je i u vlače u jajovod. Govorim samo istinu sada!

Kada pukne zreli folikul jajna ćelija napušta jajnik jelte i odlazi u trbušnu duplju (!) gdje je prihvataju te kako ih ti nazivaš ručice ili kako se stručno nazivaju jajničke fimbrije i uvlače u jajovod. Složićeš se kada kažem da je za to potrban visok nivo samo svjesnosti... E pa da bi ga imao moraš imati kol'ko tol'ko razvijen mozak... ili pomoć od neke institucije koja upravlja tobom...

• _

Пичка је ђаво лично!

• Nienna

да није ванземаљаца курац би сад ишли на јуџиз

• _

Руске докторице се спремају да исисају ванземљца
    http://78.140.144.9/yl/st/thumbs/603/hP9J98uvQV.jpg

• Nienna

промените пол и истерајте ванземањца из себе, мушкарци!

• Puzzle-Fox

Ko je predator?

Zanimljivo pitanje postavljaš ironični. Mogu slobodno dodati, kao i uvijek.
    Elem, spoljašnja morfologija Aliena više odgovara muškom polnom organu. To samo po sebi nije dokaz da film koji pominješ metaforički prikazuje borbu između polova ali ako bi malo zagrebali površinu sjetili bi se da je predator u jednom trenutku **krvario!**
    Ja iskreno nijesam vidio kurac koji krvari tek tako.
    Predator je očigledno simbol za žene u "onim danima."

Imam još teorija u kojima želim reći da ženski polni organi kroz generacije evoluiraju u tim danima i da na kratko preuzimaju funkciju nad izvjesnim instancama centralnomg nervnog sistema. To potkrijepljujem činjenicom da su nervozne i destruktivne prema muškarcima!
    Jednog dana će, da oprosti omladina, pička preuzeti potpunu kontrolu nad ženama i one će nas napasti daleko jače nego ikad. Da li ćemo mi biti spremni zavisi od toga da li ćemo probuditi vanzemaljce u nama i natjerati ih da rade u našu korist.

• director©

Morison je bijo kurac
    sa Sirijusa C

ON JE ZNAO!

http://www.youtube.com/watch?v=ckbqUCbztIc

• омбре

PIČKA JE ROBOT IZ TERMINATORA 2

• Nienna

ванземаљац кобасичар

• Puzzle-Fox

Jednog dana će, da oprosti omladina, pička preuzeti potpunu kontrolu nad ženama i one će nas napasti daleko jače nego ikad.

Citiram ovo upozorenje kako bih vam skrenuo pažnju na još jedan problem sa kojim ćemo se sresti.
    Elem, poznato je da je na svijetu daleko više žena nego muškaraca jer čim se rodi prvi sin prestaje se sa pravljenjem đece iako prije toga možemo imati i po 10 ćerki.
    Zamislite sljedeću situaciju. Milijarde žena širom svijeta i Balkana nas napada! Jače su od nas jer mi nemamo na svojoj strani vanzemaljce.
    Možemo se braniti neko vrijeme ali njihova brojčanost će nas kad tad nadjačati!
    Zato braćo, što prije savladajmo tehnike drevnih naroda! Što prije naučimo da ih koristimo bolje od naših "zlih" ali ljepših polovina i imaćemo šanse kad dođe dan za konačni obračun.

• director©

Mudra braća mudro zbore!

Uzmimo se u pamet kurci!

Bliži se čas finalnog jebanja. Jebimo ih da ne budemo jebani.

pošalji ovu poruku svim kurcima koje znaš, nemoj si pička

• Ketaminčić

Господо погледајте каква се сподоба крије унутар женског репродуктивног тракта

http://imghumour.com/assets/Uploads/The-Female-Reproductive-System-vs-Satanic-Rams-Head.jpg

• Puzzle-Fox

Ketaminiću, zahvaljujem na doprinosu u borbi protiv sila tame.
    Svi oni nevjernici će poslije jednog pogleda na ovo što si objavio shvatiti u kakvoj zabludi žive.
    Moramo se držati zajedno, još ima vremena!!

• Ironični

Moramo se držati zajedno

Za vanzemaljca?

• Puzzle-Fox

Mislio sam više onako duhovno ali može i tako za početak.

• _

давим ванземаљца трећи пут данас

• TheUndertaker

drago mi je da je ova tema konačno pokrenuta. i veliki su se, doduše jako pasivno i nezeinteresovano, borili sa ovim.

"To ti je kao da uzmeš jak i glasan mikrofon pred hiljadu ljudi, pa onda izvučeš svoju veliku holivudsku kitu i udaraš njome teatralno po mikrofonu, sinhronizujući ritam sa ritmom kurčeva ostala tri člana benda, da bi se dobio jedan veliki orkestar kurčeva!"
    Majkl B. Fli

razmislite o tome, očigledno objašnjava borbu protiv stranih kurčevih vladara.

• MlaDiLuk

Ta pogedajte ! Oni najmudriji oduvek su bili bez žena. Da ne pominjem Nikolu Teslu, Ajnštajna koji je svoje priznanje dobio oteravši ženu, jelte Srpkinju što mu zameramo ali činjenice se ne mogu zanemariti !

• director©

MlaDiLuk
    Ta pogedajte ! Oni najmudriji oduvek su bili bez žena

vidi se da si mlad, luče dragi.
    Ne treba bežati od neprijatelja, da te čiča poduči
    o tome govori i narodna pesma

svaki svoga jebite subašu

• омбре

KIP JOR FRENDZ KLOUS END JOR ENEMIZ KLOUSER

• KBO!

Tim naučnika potvrdio naše sumnje, DILDO jeste oblik vještače inteligencije vanzemaljskog porijekla. Zbog nevjerovatne izdržljivosti se opravdano misli da je dildo replika supermenovog kurca koja je napravljena ako kurac svima poznatog vanzemaljca izgubi svoje nadaleko poznate moći.

• _

Чуо сам да је Тесла сам себи одсеко курац па је зато тако паметан био.
    После му се осветили ванземаљци

• Skroz O'tkačen

Da li u kurcu žive vanzemaljci? Nemam pojma, a i ne interesuje me. Koga interesuje, može da ode na lice mesta, da proveri, ako me razumete. A možda smo svi otišli u kurac pa smo, logično, svi vanzemaljci.

• _

http://www.dodaj.rs/f/1E/FH/4yWqv26P/img0868.jpg
    Хоризонтални пресек курцованземаљца

• Puzzle-Fox

Braćo, planiram da izvedem jedan eksperiment. Biće rizično ali ukoliko uspije možemo zauvijek promijeniti svijet.
    Naime, želim pokušati da postanem jedno sa svojim kurcem i zadim se probam samozadovoljiti i na taj način otkriti tajne svemira.
    Najvjerovatnije će biti live feed ođe kada započnem.

• MlaDiLuk

Podržavamo te potpuno ako me razumeš. Kosić će da sponzoriše iz svog džepa ako ti je vanzemaljac dovoljno razvijen u dužinu a stomak popločan.

Samo male su verovatnoće za to jer si redovan na sajtou al jbg.

KOSTIĆ SE UZDA UTE