Предлог - оцењивање коментара
  • G

Неки људи имају генијалне коментаре. Уведите гласање за коментаре (палац горе, палац доле и тамо још којекуде за оне што воле палац свуде) па и коментар месеца. Мало би освежило ваздух.

• Galantni kosovac

Ne vidim svrhu ovoga.

• director©

može ako se uvede i komenatarisanje ocena komentara!

• Natnat

Komentator meseca da dobije značku Milojko Pantić!

• Срета-Штета

Немам ништа против, само ако није превише захтевно да се направи то и да не багује. Боље пустити прво Кајзерслаутерна да среди оно што је почео, па онда да видимо како шта изгледа.

• Ђока Бомба

Director

može ako se uvede i komenatarisanje ocena komentara!

*Ово је 50 бодова у плусу? Ма дај!*

• Natnat

Боље пустити прво Кајзерслаутерна да среди оно што је почео, па онда да видимо како шта изгледа.

+1

• Тхе Проф

Za, jerbo će onda Duh iz Lampu više da se aktivira;)

• Galantni kosovac

Ovo bi dovelo do toga da mnogi počnu da se proseravaju u komentarima ne bi li dobili više pluseva/palčeva, štagod. Da ne pominjemo muljanja oko ocenjivanja koje bi skoro sasvim sigurno usledilo. Dakle, ponovo:

http://www.b92.net/news/pics/2013/03/25/80209265514f8cc807e84862932427_orig.jpg

• director©

Ђока Бомба
    Ово је 50 бодова у плусу? Ма дај!

Đokini komentari su komentarisanje Đoke. Precenjeni, prosto. Otkud svaki dan njegov komentar na naslovnoj. Dispita moderacija!

• NekoOdNekud

Predlagalo se ovo nekada davno. Zbog toga se i zaratilo.

• director©

Komentator meseca da dobije značku Milojko Pantić!

Pred nama su komentari grobara, a evo i naših

• Glavni

Komentator sedmice da dobije "Strajnićev krajnik"

• Рабин Шлома

Ovo bi dovelo do toga da mnogi počnu da se proseravaju u komentarima ne bi li dobili više pluseva/palčeva, štagod. Da ne pominjemo muljanja oko ocenjivanja koje bi skoro sasvim sigurno usledilo.

A sad se ne proseravaju? Podrzavam predlog.

• NekoOdNekud

Pa idi ocenjuj, šta visiš na forumu.

• plok

onda ce da se oformi komentatorsko-komentatorska sekta

• Марко 

биће у пвт-ове "брате лајкуј ми коментар да прејебем туфера" хахахаха

• dusan1001

Ja zvanično obećavam da će mi svaki drugi komentar biti "Daj plus ako ..." i "Srbin sam ali ..." ili još bolje "Vučić napravio toliko i toliko naloga da da minus haha"
    Šta kazete jesu dobri?

• Milos-88

Da se uvede omiljeno za komentare i postove da ne mora covek da trazi kad oce da zapamti neki post.

• dusan1001

To će biti relativno lako kad se uvede pretraga foruma a kaizen je sto puta dosad rekao da to fali tako da će valjda uvesti sad u novoj verziji

• Milos-88

Pa jeste to al ovo bi jos lakse bilo. Isti princip ko za omiljeno kod defki.

• Алекс Андрос

Ја кад сам ово својевремено предлагао, одбачено је као непотребно, што сматрам дискриминацијом.

Да не помињем колко би се попео број коментара, пре свега квалитетних, а тиме и читаност дефиниција и постера.

• Milos-88

Pre svega da se vrate komentari u glavni tab. I da ima tri sekcije- definicije, posteri i reakcije.

• nesss

Komentare spičiti u jedan tab i veselje počinje!

• director©

Ovo je predlog gladnih radnika i nije mu cilj da ukine entitete!
    Al opet PROTIV, za svaki slučaj!

• Puzzle-Fox

Podržavam. Na sve triplus komentare i ono "mnogo dobra defka majstore" a neki fazon od prije bombardovanja ili esej, ću da dam minuščagu!

• Nash Bridges

jes pa da plusiraju jedni drugima komentare ovi sektaši, nije dosta što plusiraju jedni drugima definicije.

• Sejo_govedo

А шта је са 500 милиона непријављених Кинеза?

• Pajo Dačak

Podrzavam prijedlog, ali samo ako se stavi da moras naraviti google + nalog da bi ocjenjivo...

• NekoOdNekud

Da li ste planirali možda za uvođenje notifikacije kad se tvoj nik javlja u nečijem postu, mislim ako on hoće da te linkuje? Jer jebiga, nekad neko napiše neki odgovor na naš maloumni komentar i mi to nikad ne vidimo...

• G

NekoOdNekud
    Da li ste planirali možda za uvođenje notifikacije kad se tvoj nik javlja u nečijem postu, mislim ako on hoće da te linkuje? Jer jebiga, nekad neko napiše neki odgovor na naš maloumni komentar i mi to nikad ne vidimo...

Можда. Свако ко пише малоумне коментаре и не планира да види одговоре на исте. Зато их и пише. А будале се примају па их читају. То је болес`.

• Leteći medvjedić

**Za**, ako bi komentari u minusu bili skriveni (možeš da ih vidiš ako želiš klikom na *skriven komentar*)

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.