Ideje za vašu 46-tu definiciju o radikalima i turbofolku danas
  • Gvozzden

Za sve očajne Vukajlijaše koji se svakodnevno nadju u ovom problemu,evo tu sam da pomognem.Don't be shy...

• Kurd

Pitanje:
    Dali je moguće pljuvati kamermane,režiju,pomoćno osoblje,kafe kuvarice i majstore osvetljenja TV Pink,pošto oni još uvek nisu obuhvaćeni milionima pljuvačkih definicija?

• Gvozzden

Ja mislim da može,kolega,odlično zapažanje!
    Jebem im majku prljavu pa i oni su zaslužni što i dalje živimo u mraku Slobinog režima i što nam je ona Arkanova kučka svima keva!
    Udri po kafe kuvaricama narode! Sa svim svojim arsenalom kretivnosti.

• Chgr

jebo im ja majku crkli dabogda!

• ZoneZamfirsko

jel se i cistacice uzimaju u obzir?

• Shaper37

Nego sta nego se uzimaju, sejtan im babu osedlao!

• Che-Vu

Jebem ih u usta shkrbava!

• Gvozzden

Dodji Tomo,popuši ga malo,ajde Vučiću djido da ga šišpu malo....ajd,ajd...

• dovlinhos

Zašto me mrziš što volim Kandićku, zašto me mrziš što volim Kandićku... Jel' Minimaks beše bio radikal ili na pinku wtf...

• rockangel

Sve je to CMAR javnosti!

• rockangel

Kako bi bilo kada bi se sklapali brakovi izmedju radikala i pripadnika turbofolk branse?

• d

Radikali su Srbima Hrvati,KBS,kad bi smo se salili,mozda bi imali hit za turbofolk.

• Earthworm Jim

Tema se nastavlja. xD
    Evo par mojih. Svu svoju kreativnost uložio sam u sledećih nekoliko rečenica.

Stoja: Baba raspala a ni da peva neZna.
    Ceca: Jebo joj ja mater u pičku.
    Tadić: Dabogda crko kad prodade državu!
    Seksi: To je kad nekoj ribi vidiš sise a ono velike! A Tadić prodo državu!!!

• BH

Na Vukajliji postoje definicije o radikalima i grandu????? Gde, gde??? A da, Pop Lazićka nosi broj 44.

• Ledeni

a sta vi imate protiv granda i ljudi koji rade u njemu majku im jebem,sta su vam uradili picka im materina..... i ocekujete da povjerujem da se neko zove Gordana Pop Lazic....svasta.......

• L@ki

Najbolje da pitamo Dzejmija Hajnemana........

• Earthworm Jim

Radikali

Pokrali državu pa oće opet majke im ga nabijem.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.