Nedavno sam uveo jedno pravilo, koje je po meni bilo sasvim OK, ali vidim da vam je nešto u velikoj meri smetalo tu. Suspendovao sam ga ovog trenutka. Znači sada ne važi. Na osnovu ove teme ću odrediti da li će se vratiti ili ode na đubrište.
Kokretno šta nije bilo jasno?
Šta nije bilo u redu?
Kako bi vi možda rešili to?
Gde gori pa da morate da dolazite na temu protivnika i budete "objektivni"?EDIT: Banovi od juče su uglavnom povučeni. Ostali su kod onih za koje smatram da ne mogu ništa pametno da kažu svakako.

ne znam zasto bi uopste bilo frka da neko dodje na bilo koju temu i da prosere svoje cenjeno govno.valjda teme na forumu za to i sluze.generalno,mislim da za to forumi sluze.to sto neko ne moze da prihvati sto je neki imaginarni lik napisao na netu je druga stvar.ispadne k'o da bi se pojedini klali u ril lajfu cim se neko ne slozi sa njima.naravno,vredjanja nisu normalan vid komunikacije,ovde,kao i u zivotu.
- j
ja bih naterao sve da obuku sako pre nego sto postuju na nekoj od tih tema. bite se, psujte jedni drugima majku u picku ali sako mora da se obuce.

Најбоље је да сви могу да постују.
Сад, на неком нормалном форуму постоји одређени ниво толеранције и културе. У смислу да се не улеће за сваку глупост на туђу тему већ тек кад има нешто конкретно да се дода или продискутује. Али јбг, то овде није могуће јер се све увек на крају претвори у септичку.
Што би рекла Ћана - "какви људи, такве теме".
- j
ne boj se znojko, necu da prljam ruke

Pa i ja bih bio u principu za da je ovo neki iole normalan forum. A ne da mi Johny Skočko Gazimudo ili neko četvrti sere po temi sa ĆOKI LIMENKE FMP
LOLOLO JESI MU REK DŽONI KRALJUHAHAHA KARAJ KOMŠINICU HAHAHAH LOLOLOL HAHAHAHA
ONDA DODJE NEKI RASNI NESRETNI SA TRANSFER BLAMA POSTOVIMA I JOŠ NEKO GA ISPRATI SA DULE SVINJA I TAKO NEKI KURAC..
Otvori zasebnu temu pa serite po tome. U principu me boli kurac za košarku ali to bi se verovanto prenelo i na fudbal.

Pajsadvamo!
- Da postoje teme FKCZ, KKCZ, FKP i KKP i da na njima da bude zabranjeno uletanje šabana poput janpija s jedne strane i rasnog sa druge. Nači konstruktivna i objektivna diskusija - MOŽE. evo Truć je npr grobar, ali je čovek na mestu skroz i uvek volim da pročitam šta on kaže jer je maksimalno objektivan, bar koliko sam ja primetio.
- Da postoji po jedna tema za fudbalski odnosno košarkaški derbi koja se otključava 2 dana pre, a zaključava 2 dana posle tekmi, dakle tema za polivanje, BEZ VREĐANJA NA LIČNOM NIVOU.
- Da postoji jedna tema tipa "Titovi blizanci" i da stoji u podforumu 'igre' i da tu nema nikakvih ograničenja, pa nek se svađaju idioti.
Сад, на неком нормалном форуму постоји одређени ниво толеранције и културе. У смислу да се не улеће за сваку глупост на туђу тему већ тек кад има нешто конкретно да се дода или продискутује. Али јбг, то овде није могуће јер се све увек на крају претвори у септичку.Ako niko ne da predlog kako ovo drugacije da se resi, osim zabranom, onda vratiti staro resenje.

Da može da se postuje na obe teme. Banovati jedino ako neke krene sa tupavim spemom ala rasni. Ako ja napišem komendar koji ne vređa a ima ve sa temom, što da budem banovan? Čak i da je komentar "prozivački", ako ne vređa onda čemu frka. Ako se nekome ne sviđa, pa iskuliraj brate, ili daj svoje mišljenje pa da polemišemo.
A ovo do sad je bila čista glupost, banovanje ako neko postuje na suprotnoj temi, još selektivno sa brisanjem postova.

Slepi to što ti pišeš je idealno, ali nije izvodljivo, dokazano.
Prvo objektivnost je skoro nemoguća, a na kraju se pretvori u uletanje i objašnjavanje i sve to na kraju prozivanje i vređanje.
Navijači Zvezde vide stvari na svoj način, navijači Partizana na svoj. To su takođe dokazano različiti uglovi gde svi veruju da su u pravu, a ovaj drugi nije.

Meni je osnovni problem bio što od navijača Zvezde više nisi mogao da diskutuješ sa bilo kojim Grobarom, jer ste dolazili u velikom broaju da objašnjavate stvari na svaki naš post. Ali svaki. Napišem nešto Gaimudu i između naših postove stoji pet ciganskih, kao ne prozivaju, nego pametuju, a ne slažemo se ljudi kada ćete to shvatiti.
Slepi to što ti pišeš je idealno, ali nije izvodljivo, dokazano.Prvo objektivnost je skoro nemoguća, a na kraju se pretvori u uletanje i objašnjavanje i sve to na kraju prozivanje i vređanje.
Navijači Zvezde vide stvari na svoj način, navijači Partizana na svoj. To su takođe dokazano različiti uglovi gde svi veruju da su u pravu, a ovaj drugi nije.
Vrati onda kako je bilo i aukurac

Мој предлог је да се банује за неке дебилане без обзира ко пише и на којој теми. То би требало модератор да процењује шта је спам и флејм као и на било којој другој теми. Не видим разлику између тема ако се неко међусобно прозива на обе теме, па генеришу гомилу спама и да свако прозива другог са своје теме кад се опет прави иста количина спама на обе теме. Ево признајем да сам пренаглио и да сам погрешно предложио као алтернативу да се пусти да свако пише ко хоће без бановања. Ако не може да се модерира како треба, онда врати како је било. Раније је постојала тема за спам и мислим да њу треба вратити, а да се бришу идиотизми са ове две теме пошто има интересовања да се дискутује.

Evo ja da kažem da mi je svejedno. I ako se budu delili banovi, ja ću kad god se ukaže savršena prilika kao što je to bio slučaj noćas da dođem na vašu temu i napišem komentar šaljive prirode. I nemam apsolutno ništa protiv da budem banovan. Ali isto tako očekujem da banuješ one koje dolaze na Zvezdinu temu. I sve fino.
Realno, kako da ne ostaviš komentar posle onoga sinoć?

Nikako da se vrati staro! Zato što je preglupo i zloupotrebljavao se položaj moda u lične svrhe.
Još si banovao selektivno i brisao poszove sa vaše teme a kad vi dođete na našu temu tražiš da te obaveštavamo zato što ti ne prati tu temu jelte. Pa ako si uveo to pravilo, onda prati obe teme i banuj podjednako.
Zato nikako ne treba vraćati staro pravilo.
- jСлепи Ретард
Pajsadvamo!
- Da postoje teme FKCZ, KKCZ, FKP i KKP i da na njima da bude zabranjeno uletanje šabana poput janpija s jedne strane i rasnog sa druge. Nači konstruktivna i objektivna diskusija - MOŽE. evo Truć je npr grobar, ali je čovek na mestu skroz i uvek volim da pročitam šta on kaže jer je maksimalno objektivan, bar koliko sam ja primetio.
slusaj prvo mi popusis kurac za ovo saban, mamu ti mrtvu po sred picke.
moj primer:
na temu fk crvena zvezda sam prvi put postovao kada je bila neka rasprava o nestalim parama iz zvezde gde sam ostavio komentar tipa da je prosla vlast dokazala da je on kriv za nestanak para i da je zbog toga i osudjen.
ispickaran sam u 5,6 komentara i kao grobar poslat na svoju temu ( iako sam pisao normalne postove, diskutovao sasvim pristojno i nikog nisam vredjao) nisam duze vreme bio na sajtu i iskreno nisam ocekivao tu vrstu odgovora jer, pre jedno 2 godine si dobijao trajni ban za malo tezu uvredu a kamoli psovanje majke i slicnih fora.znaci na temi fk crvena zvezda sam pricao o fk crvena zvezda na sasvim normalan nacin da bi mi se vas 5,6 najebalo mile majke.
vratim se na temu fk partizan i vidim likove tipa stevan i rasni kako postuju komentare tipa jebi ne vadi, a skocko i dusan odgovaraju sa JEBACE VAS MISA TUMBAS.
i sad imas mozda 2 lika na sve 4 teme koji su za neku diskusiju i "objektivno sagledavanje stvari" i jedno 60 koji su tu samo da bi pisali COKI LIMENKE DULE SVINJA.
znaci ljudi hoce da se vredjaju, da jebu mater jedni drugima i to je postalo uobicajno jer je na sajtu tako dozvoljeno da se radi.
ako je utvrdjeno da je rasni dijabola pa cemu onda skidanje bana 156 puta kao da je on neki cenjeni autor. ozbiljni autori su dobijali perma ban i za manje stvari.
ko jebeno dozvoljava retardu da mene naziva sabanom i prodje nekaznjeno?? otkad je to postalo normalna stvar na ovim temama? keva ti je saban majmune.

Neće Džoni biti predmet diskusije. Kad sam dolazio na vašu temu pisao sam normalno, nije bilo problema, pitaj Gazimuda sa njim sam najviše pisao. Jedini je problem bio što nisu ljudi banjavani podjednako. Kapiram da ni ti nisi ovde sve vreme al kažem kako je bilo.
Ko god da je zakoračio na vašu temu bio je banovan. Svako. E sad na našu kad ste dolazili nije bilo. Prethodni derbi 70% vas na čelu sa tobom, i Coernelija sam zapamtio mislim da sam imao i print de postavlja neki debilan klip. I sinoć Drug Raja je počeo da talasa, pa kad je video da će da bude banovan obrisao je post. Bio sam sinoć tu i propratio sve. Kako god da se dogovorite ništa nije problem ja i dalje neću pisati kod vas al samo da aršini budu podjednaki koliko situacija nalaže. Ništa više.- j
kapiras situaciju kada ti dodje lik koji je 34 na vukajliji, napisao 1256 definicija i trazi pravdu za coveka sa nickom "ja sam rasan"
- В
Fak mi if ajm vrong, al zar nisu to teme za napusavanje kurcem protivnickog tima? I kake banove vi pominjete?
AAAAAAALEEEEEEEEEEEEEEEE SISE GROBARSKEEEEEEEEEEEEEE
CIG CIG CIGANI NA CMARU SE IGRALI 
Шта знам, рецимо за ово треба бановати:
jebo mu ja majku jest je i zadužio sa 6 mjestom, i prosjekom od 7 poena pa moze ucjenjivati, jebemu krvavu majku bolesnu vujosevicevskuили за ово:
slusaj prvo mi popusis kurac za ovo saban, mamu ti mrtvu po sred picke.Мени је логичније да овакве будалаштине не ескалирају, него да банујеш тхилма што провоцира на другој теми. Чак и кад жестоко провоцира, направи се нека спрдња, нема неког спама жестоког.
А за прозивку као што је бенисијова, не би требало. Мрзи ме сад да тражим примере на темама, али ако треба нека послужи ова тема да се дефинише шта је нормално, а шта је проблем.
- j
boxer mama ti je dijabola glupane.
- В
ko je svilen nek pici sa teme, ajmo, paljba