- j
moze lock
- j
smorise jebeno. jel treba da jurim ko je ko i ko mi psovo materu?
- A
Nema ovde duplih naloga.
- j
ma gde nema, forum preljeva. upozoravao sam jos za vreme direktorovog duplog.
i ovo nisu dupli od juce, svako vuce jos po 2 i smara neograniceno. da znam da napisem 4 defke sad bih 2 otvorio
- j
uuu izvini, jel ti neko uvredio cry crew? ono ekipa 5,6 cigana koji placu jedan za drugog kad popiju bananu

Ja sam dupli i ovu priliku koristim da uputim izvinjenje svima koje sam ovih dana uvredio jer nisam bio sasvim svoj, tačnije, bio sam pozajmljen drugom autoru da budem njegov alter ego, pa me je on malčice zloupotrebljavao da obavljam prljave posliće za njegov račun. Sada sam opet svoj na svome, odnosno sada sam ponovo alter ego svom pravom gazdi, jednom mnogo finom gospodinu.
- j
pa kad vidim post od glavnog na temu napusavanja rihe ne bih se bas slozio. tipa mi smo ciganji sloboda za tilma pedofila, rasnog pubertetliju i boksera sa osnovnom. lepo drustvo, samo preljevate.
- j
poenta je da ste sise koje napisu pusi kurac jer se za jebem mater pije banana. kad ipak popijete bananu onda krene cry crew na 17 tema, sto je rasni banovan kme kme
- j
javio svidjaju mi se tvoji fini postovi. da nisu fini bili bi sa bice bice? jel sam dobro zapamtio?

https://www.youtube.com/watch?v=UiuYVpqWNmc
samo po rendomu, samo po rendomu
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.