Занимљива хорор/трилер/драма коју вриједи погледати.
Ако волите хорор жанр обавезно је погледати. Још две епизоде и завршавам прву сезону. Још прије сам је почео гледати на тв-у, чинила ми се занимљива, али никако да ухватим времена па да је почнем гледати.
Четири сезоне су снимљене, а пета се тренутно снима.
Моја препорука.- S
Ahahahah daj ne seri leba ti, bolje da gledam Smolvila i Vokera teksaskog rendzera.
- S
Šrederuuuu di je moje telo xD

Ако не волиш хорор жанр наравно да ћеш попљувати све и један хорор и све и једну хорор/трилер серију.
Серија је супер. Једна од најбољих што се тиче хорор жанра. То што се вама не свиђа хорор то ваш проблем.
Оно фазон "то је глупост", "шта је ту страшно", "безвезе". Не знам.
Морете причати шта хоћете али већини људима се свиђа и људи зарађују паре на серији ;)- S
Мислим да је Титаник квалитетнији хорор од ове срањчуге.
Џеееек, Џееееек, а Џек се удави. Не знам за вас, али ја сам се баш исцимао ту.
- S
Ако сам некога насмејао на овом сајту, то значи да је моја мисија успешна :Д

најача серија, онај део кад она бежи па се саплете а он је ухвати ми је посебно омиљена
и део кад је то исчекивање и психичка напетост исто ме држи најеженим, кренем рукама да се ухватим за баку али сконтам да је више нема :(
бако где си што те је убијо амерички хорор убица, ухватио те за ногу и све а ти ниси могла да се отргнеш :(((
Gledao neko vrijeme al sa preskakanjem, Foks voli da preradjuje tudje ideje ili ih samo ukrade. Kao i u vecini njihovih serija ne mogu da valjano vode pricu i vrlo brzo se sasvim pogube, pred kraj prve sezone su ubacili 150 duhova i naravno nisu znali kud udaraju. A i pocetna ideja porodica se useli u ukletu kucu jbt koliko je takvih filmova snimljeno.

Ček to je onaj kurac što počelo u ludari, pa šatro naci doktor i časne sestre koje to nisu, jedna je kurava koju zaposeo demon a druga je kurava koja roknula neko dete a u stvari nije roknula dete a onaj što misle da je taj što skida lica nije on nego psihijatar onaj i ona riba što je luda al je otmu vanzemaljci pa joj posade vanzemaljca u stomak i pošalju onubrugobu da je čuva a ona lezbejka je u ludari zato što je lezbezbejka a onda kurac frik šou u drugom serijalu...jel to?
Teško sranje.
- SPROBLEM JE ŠTO STOKA NIJE NI GLEDALA TO
Браво Кајзене, баш су ти лепо васпитани ови потрчци...

E jebga Vidro nisam stigo dalje od prve sezone ni ove Horor priče ni ovog Smolvila...
a ova Prava krv to isto kida, vapiri, vukodlaci, ljudi, klanovi, klanje...ma sve ima serija, zaplet, originalnu priču, psihološku pozadinu, odlična ekipa glumaca, režija, montaža, muzika, ma sve za emija najmanje....
koliko ja vremena potrošim na gluposti...
- S
Мала Видра је тип девојке која у својој бедној гарсоњери коју дели са три цимерке и Чаславом гледа по једну епизоду Смолвила недељно, јер јој толико треба да скине 260мб на свом пребедном дајл ап интернету. И онда се тако њих петоро згужвају на двоседу и грицкају зоб правећи се да је домаћински чипс док мала видра размишља о визирању и црњи који ће јој лупити реџектед у пасош.

не ложите се на клиначке глупости и серије, ако већ оћете да гледате актуелније и новије онда бар скините бетр кол сол, гејмотрон, викинге, брејкинг бед ако нисте до сад итд...
смолвил ми је и у средњој био фазон нема ништа на тв-у па ајде, контам да је исти фазон и за америчке хорор приче
лолчина какав назив, шта је следеће, крими серија са именом "амерички криминалци који се убијају и милицајци који их хватају а има и дроге и проституције"- SMala Vidra
kupatilo u mom ogromnom, predrkanom stanu je veće od prčvajza u kom se ti i tvoja sirotinjska famelija kvrčite, dok ti spavaš okrenut leđima pretvarajući se da ne čuješ čudne zvukove iz maminog i tatinog kreveta.