- l
jel ima neko slike prostitutki iz red lemp zone u amsterdamu.kakve su jel bio neko?verujem da su mnogo skupe.tamo je parking za kola 50e dnevno.
- S
Препоручио бих ти Будимпешту, али пошто си ти мађарштина, а хоћеш иностранство, отпада јбг.
- С
БУГАРСКА
- V
Nešto od tih 450 evra sačuvaj za dermatovenerologa.
- С
Озбиљан сам за Бугарску, имаш све за релативно мале паре.
- V
Je l' primaju kartice?
- V
Ne mogu da se odlučim da li je super-smešno ili super-patetično kako su svi preozbiljni i neverovano uslužni na ovoj temi.

Ne razumem zašto psihopata Vlasuralj mora da odlučuje šta je smešno, a šta patetično. Pogotovo nakon njegovog instagram profila koji jasno pokazuje da mu roditelji bleje složeni, ud po ud, u pregradama zamrzivača, a da mu je glavni adut u muvanju riba hloroform.
Pezose, majka ti je promiskuitetna osoba, verujem da si je pitao. Ako nisi, predlažem ti da skokneš u Mađarsku. I ovako si mađarština gnjila, a i ima jeftinih droca i džabe hostela. Ako to nećeš jer ti je isuviše domaće, onda priđi hodi i zapali za Atinu. Znam, rećićeš da je skupa, ali ne mora da bude. Ima sjajnih droci na Omonia skveru. Oko 40 jevreja je dobra tamnoputa gospa.
- V
Ali kako onda da se malograđanski hvališe svojim drugovima seljačinama da je jebao u Banovcima?! Ne ide... Prosto ne ide.
- В
Brate busido, njegov instagram profil ukazuje samo da je pickica ona najgora hahahahahha ali ckapi lama ckapica lololo
Vlado ne mogu da vidim onu sliku sa tvojom bradavicom a teo da izdrkam sto si briso pickiceJebi ga, izbrisali mi ceo nalog, ne sećam se više ni gde sam hostovao, negde u Americi, ali su valjda ukinuli besplatne naloge, ne mogu ni ja da nađem, i još dosta slika. Nema veze, opet ću da nađem neku štipaljku, pa kad budem slikao, šaljem ti obavezno.
Ne, u stvari nisam u pravu, eno ti u PVT-u, pa izvoli.
Brate busido, njegov instagram profil ukazuje samo da je pickica ona najgora hahahahahha ali ckapi lama ckapica lololoMa pičkica je sigurno, ali mu muda porastu kada te omami hloroformom i veže. Onda sve svoje frustracije izleči. Vlasuljar je ubedljivo najjezivija lobanja na sajtou, a pritom je i bednik. Sto posto mu je gajba puna muva, a to je ujedno i jedini zvuk koji se čuje u tom domaćinstvu. Fali mu živog razgovora... Ko god mi ne veruje neka pogleda njegov instagram.

Idem prvo agencijski aranžman, hotel ovo-ono pansion, pa posle pet dana selim se na tri dana u neki Bubenec hostel. To kao neki studentski dom koji preko leta radi kao hostel, socijala, ali baš me briga, samo da prespavam u pauzi između kulturnog uzdizanja i lokanja piva. Znači u hostelu šema, pa logično.
- V
Bushido, jesi li uzeo insulin, nervozan si.
- V
Ok, Valdemare, shvatili smo: ti si kul, konzumiraš cigaret–marihuanu. *Jeez...*
- v
Zasto bi iko placao za seks?
- V
Jednom sam ušao u bar i tražio "jedan alkohol".