Skočio sam slučajno jednom onižem profesoru guzicom zavrat. Bukvalno. Ne sjećam se šta su naveli kao razlog za smanjenje vladanja, znam da se ovaj derao kroz hodnik i kad me odveo kod direktora: "Ovaj oće da me ubije!" Inače, sve razrede sam završavao sa 3.5 i 3.6, osim četvrtog kad je bilo navučenih 4.5.

Nikad nisam imao smenjeno vladanje jerbo sam znao da podjebavam ali kulturiška, a ne džiberski da dođem pijan na nastavu.
Bajdevej, neki dan mi je prišao jedan profesor iz srednje škole koji je u mom srednjoškolovanju bio na počecima karijere i kaže mi da nikad nije zaboravio jednu moju rečenicu koju sam mu rekao na času:" Biće jednom dobar profesor od tebe."

ja sam u drugoj srednje jebao kevu preljuto sa nedolicnim ponasanjem i imao keceve iz svega osim iz fizickoh,a tad sam bio mrsav i bio sam najbolji u disciplinama skakanje,tcanje,medicinka i ostalo i u osnovnoj medju najboljima iako mnogi ovde misle da ja nesto trchim slabo,grese,mogu ljuto potrcati cak i sa stomacinom danasnjom i uz sve buksne i pljuge,al me boli kurac za takvo znojenje kao sto je trcanje,smara preljutio...

Izuo sam ljuto profesora ruskog na fudbalu, posle redovno zadizao nogavicu na času i pokazivao ožiljak u fazonu vidite šta mi je ovaj manijak uradio. On me isto slao kod direktora jer sam mu rekao nešto "tražili ste evo vam ga", više se ni ne sjećam. Njemu sam isto meketao ko ovca u slušalicu u fonolabaratoriji, nikad nije provalio ko je, a tad je najviše popizdio, zvao našeg razrednog da dođe i kukao mu ko ženturina neka. Htio da me ruši jednom na polugodištu debilko, zaključivao ocjene, a ja opravdano bio odsutan... I spiči mi keca iz kontrolnog kojg nisam radio, pa još jednog jer kao izbjegavam njegove časove a on planirao da pita. Čitav razred skoči i on kao ne ne, računamo mu prosjek po pravilima... Kako sam imao još samo jednu trojku prije toga, ispadne nešto 1.6, tako da je bio prinuđen da mi zaključi 2, čitav razred mu se smijao u facu. Nije imao autoritet ni kod đaka ni kod kolega, svi ga jebali preljuto.

Ovo što je Armin zalepio kvota 1.02 bila da će se naći ovde ololo
U Osnovnoj i nekako u srednjoj u prvih mesec dana mi razredna smanji na keca na početku i postepeno popravlja da bih imao 5 za kraj. Znala za jadac.
Sećam se jednog ukora
Smanjuje se ocena iz vladanja jeri je učenik na sred časa se popeo na klupu da uhvati leptira koji ej bio na prozoru
Jbg, proleće bilo otvoreni prozori a moja najbolja drugarica volela leptirove
Inače Vlahovićeva žena Danka bila direktor čkole di sam išao i bila kućni prijatelj sa nekom mojom rodbinom u Jagodini. A i znao sam da je ubila 2 čoveka kolima na Kosmaju i nije dana odgovarala jer Vlahović bio ministar tada pa im namestio u papirima da su ludi. Držao sam je u džepu jbg. A da jednom sam na hemiji zapalio cigaru ova u mal nije umrla
svake godine sam isao na popravni, jer sam na kraju ukapirao da mi je tako lakse, jer na popravnom te puste da prodjes bez ucenja...i onda stalno ostavim dva keca za popravni. Inace redovno sam imao po 7-8 skoro zakljucenih desetak dana pred kraj godine...a na poluvremenu, da ne kazem polugodistu nisam imo nijednu dvojku heheh... iz fizickog i muzickog sam imao tipa 2, maksimum 3... nikad nisam zavrsio godinu sa vise od 2,5...to mi je bio maksimum
polomio sam nogu profesorici, bacio klupu na nju, i kad je jauknula i pala na pod ja se isto kao srusio na pod da ispadne da sam i sebe povredio....sve u svemu jedan jako nevaspitani indijanac. Iako nikad nisam pravio probleme tipa da se tucem u skoli da nosim oruzije da sam pijan po ceo dan, sto je bila svakodnevnost u mojoj srednjoj, mislim da sam bio najomrazeniji kod profesora....dva ili tri puta su pravili sednice da me izbace iz skole, pisali neke sastave u dnevniku o meni de me vredjaju, a jedini koji su me branili pred svima je bila ta kojoj sam slomio nogu, sabo jedan madjar, i profesor veronauke sa kojim sam se zamalo bio potukao na sred dvorista

ja sam bas bio preindijanac i danas nisam ponosan na to,onako sto je ogavniji postupak to bolje i da nisam poceo da varim redovno i blejim svako vece u kraju nakon sto sam drugi put izbacen iz skole ko zna kakav mozak bi imao i kakav bi indijanac bio danas,s obzirom na neke kljucne stvari u mozgu koje su se promenile vrlo brzo
,sazrevanje prerapidno
(pyc,ako mi i na ovaj post odgovoris nekim daun skechom,bicu prinudjen da te tretiram ko najmekaniju glavicu iz svih 6 skoli u kojima sam bio,a tada nisam imao milosti prema mekanim glavicama,mada vrv da si isao u bilo koju od tih bio bi glavni predmet ljutog tretitarnja ahahahh)
ја испрљао руку неким премасним црним срањем испод клупе неко оставио мајку му и тражим да одем до вецеа да оперем и разредна не да. ја самовољно изађем и кренем да размазујем то по вратима учионице са спољне стране... толко сам испиздео да нисам снимио две теткице које седе на 3 метра од мене и пију кафу...
- ШТА РАДИШ ТО???
- А јебига...
da ispricam ovo, cekam odavno ali nije bilo pogodne teme. Uglavnom osn. skolu sam pohadjao od 2002 do kraja 2006te znaci od petog do osmog...U odeljenju tada smo imali jednu Tijanu (nije pravo ime tijana ali da se ne bi prepoznala, pa nek bude tijana) koja je imala najbolje sise u generaciji osnovnih skola 8og razreda tada za nas, znaci od svih osnovnih skola u gradu ona je imala najbolje sise u klasi ok. A bila je i fina izgledom, neki su bili i zaljubljeni. Svi smo mi medjusobnom pricali o tim sisama znate kako to ide i velicali ih kao da su neki totem. E sad u odeljenju je bio i jedan Zeljko (to mu je pravo ime) koji je bio iz jednog prigradskoh naselja, poprilcno los djak, los izgledom, plav zakrzljao i nije ga interesovala skola ok, igrao je folklor cini mi se.
Leto je 8og razreda bilo zakljucuju se ocene, matura, rastajemo se i to, veliki je pritisak medju nama bio. Jedan dan tako pred kraj cekamo muzicko ispred kabineta i koskamo se onako, vamo tamo, buka i u jednom trenutku ovaj Zeljko pritrci kod ove Tijane i uhvati je za korpe od brusa (to je tad bip pojam!) i pocne da je vuce jednom cetiri pet metara po hodniku, ona vristi kao rukama ga bije i sve i pusti je na kraju. :D Posle ga tuzila kod razrednog, bilo frka da mu smanje ocenu iz vladanja ali je kraj bio i nista od toga. On je tada vrv poklekao pod pritiskom i nije mogao da izdrzi vise pa je uradio ovo...

Ја сам бијо баш несташко, није једна година да се нисам натезао око оцене из владања
Увек сам бијо фан вербалног малтретирања меканих главица, не физичког то примењују само пичке најбољи је осећај када неког онако ментално сломиш и доведеш до суицида (што се идесило једном приликом)
Пијан на екскузији крстио жабу библијом написаном на њемачком
Попишо се деци у каду пуну воде и потопљених флаша алкохола јер нису јтели да поделе алкохол са нама уз енромну новчану надокнаду (испали су сисе)
Исрао се у кесу и гађао другу децу на тераси. Међутим промашио сам терасу и убацио сам то на терасу неке деце на рекреативној. Сутрадан упекло сунце цела страна хотела смрдела нико није могао главу да промоли
Дахтао у сљушалицу професорци из математике, мислио даме нека риба зове љооооооољ
Има ту догађаја који су потезали смањивање оцене међутим увек заборавим све још шта се дешавало, има прегомиле.
ТУЉАН ФЛЕГШИПОВАО НЕВАЉАЛСТВОМ ЈЕДНЕ ГИМНАЗИЈЕ

Pih nepravde li. Ja sam bila smarač, nisam ništa radila, a uvek sam od oktobra do maja imala 2 iz vladanja, jer nisam dolazila, a kad dođem spavam sve vreme, tako da sam imala najsmaračkije napomene, a opet nikad nije prošla nijedna nedelja da je nemam, četiri su se ponavljale, ,,ne dolazi na fizičko'', ,,spava na času'', ,,odbija da se probudi'', ,,hrče na času''. Sad mi krivo, mogla sam kreativnije iskoristiti kad su mi svejedno smanjivali. Doduše uvek bi na kraju popravili na 4-5 jer jbg stvarno ništa ozbiljno nisam radila. A to fizičko u celoj četvrtoj nisam došla ni jedan jedini put, ova se smorila, razočarala se u svoje vaspitačke sposobnosti, dala mi na kraju 5, poslednji dan sam se usvinjila, našla je u školi i ljubila joj ruke, žena se istraumirala lolo

Zavuče lik ribi prstenac u 8. razredu, ona se okrene i opali meni šamarčinu ni krivom ni dužnom. Nisam znao šta se desilo i zabodem je pesnajom izbijem joj dvojku gore desno. Izbace me iz škole.
Prvi srednje, upada razredna u wc ženski mi pljugamo u potaji kamel ljuti. Opuži nas za seksualno uznemirivanje drugarica.
Drugi srednje, igramo se operacije bacili lika na katedru i vezali mu ruke i noge kaiševima. Upadna razredna, svi pobegnu na svoja mesta. Ja mu tapkam sunđerom čelo, drugi nabijen u usta, "Pacijent je spreman dokorka!"
Treći srednje, ortak iz odeljenja se obesi ja napišem sastav o tome. Razredna kaže da zovem roditelje na sastanak, ja joj objašnjavam da nemaju mobilni, niti fiksni. Ona kaže, "Ne razumem kako nemaju", ja joj kažem "Znao sam da ste glupi ali toliko glupi da neshvatate nepostojanje nečega to nisam znao"
Četvrti srednje, na fizičkom maknem fon od drugarice i iznuđivao sam joj ucenom blajvanje da ne podelim svima njene deje gola slike. Posle sam ipak podelio svima pa je ona sve ispričala razrednoj, ona zvala policiju i oni mi ga blajvali jer sam maloletan bio a ona punoletna. Jedino me ćale olešio od batina jbg