Vaši razlozi, izgovori i izrazi koje ste koristili kao opravdanje zbog odsustva sa posla/škole
  • DUM SPIRO SPERO!!!

Eto, pročitah negde nešto, i dobih inspiraciju i potrebu da otvorim ovu temu. Nadam se da sam joj našao pravo mesto. I nadam se da ne postoji ista, ili slična. Ako je ima, jebiga. Katanac.

E'o ja u školi sam redovno koristio da me stomak boleo, temperatura, ćale trebao da me doveze kad' je krenuo na posao ali kola nisu upalila pa i on nije otišao na posao, pa ni ja u školi. Saobraćajna nesreća je bila, nisam moga da prođem.. itd. A sad na poslu svako odsustvo je vezano za pijanstvo, i komplikacije koje slede posle istog.

Pa da vidim Vas, i vaše izgovore?

• Зна Мурињо

Само кажеш да си имао приватне проблеме и нико те ништа питати неће, ако има поноса и ако ти то не користиш свака 3 дана. :)

• a

Čekala dva sata da pređem ulicu drugarice učiteljice i zato kasnim. Stvarno je bila duga kolona automobila.

• Nata4Mika

Их, оправдања колико хоћеш. Стомак ме болео, била на контроли, проблеми код куће, сахрана. Ево сад је сезона слава, па је актуелно ''била сам на слави''.

• BeboP

Ја нисам изостајао, ја сам био вуковац.

• Champy

Skoro na faksu nije bilo vode...pošto sam Bolonjac, moram opravdati odsustvo...rekao sam da sam morao na WC, a znate da se mi muslimani peremo vodom, a ne papirom, tako da sam otišao u stan da izbacim strano tijelo iz sebe...i popušio je foru lololo

• cornelije

Везивао кера за кућицу пошто ме пратио 300м и морао сам да се враћам да га везивам.

• a

Šta ćemo s ovim ponedeljkom?
    Kojim ponedeljkom?
    Prošlim. Gdje si bila?
    Zar nisam bila? Bila sam.

• Champy

cornelije i aurora >>> GENIJALNO!

Sjetio sam se da sam jednom slagao da mi je djed umro...umro je davne 1986.

• бури

http://vukajlija.com/uvodjenje-u-vojnu-evidenciju/203881

ovo je nekada bio najbolji izgovor u srednjoj školi

• P

Boli me stomak, boli me noga, moram na probu hora... Uvek se nađe nešto. :)

• Kolfild

fudbal, bila utakmica. uvijek... trener nije imao kad da ispunjava opravdanje pa mi dao prazno, pecatirano i rekao da sam ispunim, ja ga provukao kroz skener i odstampao kilo opravdanja, pecat je izgubio malo na kvalitetu, vise nije bio ljubicast, nego plav, ali i dalje je licio na pecat.

• Хујо Смрад

Iam ja ortaka koji je hitno otišao sa sedmog časa da širi zenice!

• Crno

Ja do drugog srednje sahranio pola familije, zakopao milion kerova, vijao komšijinu ćurku po dvorištu, išao jedno 1000 puta na "turneju" sa folklorom, milioni utakmica i svakakva druga govna.

• The_mlinar_Dundurije

Bio red u trgovini, nije se moglo od dječurlije naručiti jelo, a doručak je najvažniji.
    I RADILO JE! LJEB TE JEB'O! A mislio sam da neće.

• G

Кад сам одсуствовао са наставе никада нисам лагао. Кажем где сам био, шетао, седео поред реке, у кафани. Крај. А ти ми дај неоправдани ако смеш... Да видиш како изгледа вожња у затвореном контејнеру, низ Милоша Поцерца на Савску...

• Rasni

znam jedan super stos
    ovako na odmoru uzmes sok od narandze i to pomesas sa kiflama , hlebom - sta god nadjes ondak se to u kesu stabis( onu malu) i glumis povracanje i puste te kuci 100 % a za posao neam pojma jos uvek nisam imao tu cast da se negde zaposlim

• Џорди

Бивша девојка је заједно са још неком девојком око годину дана изостајала са српског да би ишла на филмску секцију, која не постоји.
    Јебо школу у којој се ни не знају све активности.

• Petar Pan Pezo$

''IMO SAM OGROMNE PODKOŽNE BUBULJICE, NEKE SU I PUCALE I BILE LOJNE PA MI BILO NEPRIJATNO DA DOĐEM U ŠKOLU''!!!

• VanGoga

Jutros mi se desilo, pa može nekom da posluži:

Kosa mi se toliko umrsila jutros, da nikako nisam mogla da se očešljam, ni da izvadim češalj iz gnezda od kose! 20 minuta sam šprickala regenerator u spreju da bi se bar malo uljudila. Posle me glava bolela ko na ringli da sam ležala.

• Natnat

Gogo, imam rešenje! Moja frizura se napravi sama od sebe dok trepnem :))))

• VanGoga

Meni glava bude ko zrno graška kad se ošišam kratko, mada sam se jutros nosila mišlju da ocečem to gnezdo i najnormalnije odem na poso sa "rupom NA glavi". :)

• runAwayHair

Класика. Гужва на мосту. :)

• Радјард Куплунг

Сад сам се сетио шта је другар рекао разредној једаред.

-Разредна, мораћу да изостанем са задња два.
    -Зашто?
    -Милетић игра хокеј за репрезентацију, морам да му однесем пак у Пионир. *вади пак из џепа и ставља га на сто*
    -Добро.

• plok

nikad nisam imo izgovore,kad pobegnem pobegnem i boli me kjurakkk

• Тхе Проф

Xaxaxaxa, Radjarde:)))

• александаркг

Jednom sam lagao da je na ulici ispred mene pala zena, bas tu blizu gimnazije, onesvestila se, pa sam ja pritrcao da pomognem i cekao hitnu. Dilkan od razredne poverovao, mada sam je mozda i smorio laganjem, pa digla ruke.
    A onu iz srpskog sam lozio da zivim na 18km od skole, da imam bus u 8:30 i u 18:30, pa zato kasnim/izlazim ranije.
    A smeo sam da "sahranjujem" samo one koji su vec umrli, bilo mi morbidno i ove.druge, pa sam za to provaljen.
    Inace, u mojoj kuci su se slavile 3 slave, cale preuzeo, keva isto, a i deda je slavio letnju slavu kod nas. Budiboksnama.

• Марко 

аххахахахахаха

• Марко 

Смејао сам се Радјардовом посту, ово Цоино је срање.

• Glavni

Moj drugar je jednoč reko da mu je baba umrla i nije dolazio dva dana u školu (bajdevej i jeste ali prije nego što se on rodio). Kad mu je stari bio na informacijama par dana posle toga došla nastavnica i izjavila mu saučešće.

• celt

jebem li ga zasto mi je palo na pamet da napisem ovde, ali ovo je bio recimo razgovor sa nasim nastavnikom matematike za te slave.

prof: gde je Savić?
    neko: slava mu.
    prof: slava mu.
    svi: SLAVA MU.

• Тхе Проф

prof: gde je Savić?
    neko: slava mu.
    prof: slava mu.
    svi: SLAVA MU.

Nisam to rekao.

• Бохор

Meni je razredna računala na kraju srednje da sam imao 37 baba i 41 dedu.

• Марко 

хехе Целте, а јесте одговарали професору на питање "Кога нема?" са "Сви га имамо"?

• celt

хехе Целте, а јесте одговарали професору на питање "Кога нема?" са "Сви га имамо"?

.

tupave srednjoskolske fore :)

• александаркг

Jebacu pusi kurac govno kosjericansko, nabijem ti slobodin usisivac u dupe debelo :*

• Nienna

KO SI BRE TI DA SE JA TEBI PRAVDAM??

• Majakovska

Kod moje razredne nije imalo izgovora, samo opravdanje s pečatom i potpisom doktora, crno na belo. I nikad nije opravdavala jedan ili dva časa, jedino ceo dan ako ne dođeš.
    I ja šta ću, ne dođem ceo dan...
    S tim što sam ja falsifikovala jedno 95% tih opravdanja koja sam joj donosila. Tipa u Pejntu obrišeš datum i odštampaš štampačem u boji, pečat dođe ko bombonica. Ima i teža varijanta (ako nemaš štampač u boji), uzmeš žilet i izgrebeš sa papira mastilo kojim je napisan datum, ili izgrebeš i ime, ako nije tvoje opravdanje i upišeš drugo po želji. To je malo pipav posao, mo'š da probiješ papir, al' isplati se.

Imala sam sad u četvrtom jedno 150 opravdanih i 18 neopravdanih, mašala. :D

• Nienna

e zvao me bas sad linc da snimamo novi film, pa ako mogu...? :pokazuje palcem na izlazna vrata:

• Pinki™

Ja sam imao gotivnu razrednu.
    Nikad se nije udavala pa je ono gotivila nas muške, a bila elektrotehnička škola, od 26 učenika 26 muških bilo, samim tim nas je sve gotivila. ololol
    Nego, najviše se nešto ložila na to kad joj bacim neku spiku da sam bio sa djevojkom. Ona pišne u gaće odmah. Tako sam joj redovno govorio didem jebati i sve mi je bilo opravdano. Ona misli da sam se ja u srednjoj baš najebo. Tužno.

• drKomadina

Imala sam sad u četvrtom jedno 150 opravdanih i 18 neopravdanih, mašala. :D

Jebote, pa ja nisam toliko bio u klupi za 17 godina aktivnog školovanja.

• selenijum

Ja sam na kraju prvog srednje imala 137 neopravdanih. Opravdane neću ni da spominjem. Ni dan danas ne znam kako je razredna uganjala da me ne izbace.

• Majakovska

Iz moje gimnazije bi letela naglavačke. Kod nas je bilo fora da opravdaš, i onda nagruvamo po dvesta opravdanih, a neopravdane kad pogledaš, rekao bi pa to fina deca. :D
    Lako je vama bilo po raznim tehničkim da opravdavate i bežite. ;P

• selenijum

Bejaše ja likovni tehničar...

• Glavni

Nisam bežao sa časova mnogo, bilo je to samo po potrebi ili kad sam glumio neku facu (retarda) pa sam gledao da me izbaci sa časa (bio sam odličan učenik i nije profesorima prolazilo ono "ajd pred tablu"). Ipak, kucao sam drugarima iz odeljenja opravdanja. Nekad sam bio trener u fudbalskom klubu, nekad ljekar, nekad mama, nekad tata. Lajt motiv mojih opravdanja je bila poslednja sintagma: DRUGARSKI POZDRAV.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.