Eto, pročitah negde nešto, i dobih inspiraciju i potrebu da otvorim ovu temu. Nadam se da sam joj našao pravo mesto. I nadam se da ne postoji ista, ili slična. Ako je ima, jebiga. Katanac.
E'o ja u školi sam redovno koristio da me stomak boleo, temperatura, ćale trebao da me doveze kad' je krenuo na posao ali kola nisu upalila pa i on nije otišao na posao, pa ni ja u školi. Saobraćajna nesreća je bila, nisam moga da prođem.. itd. A sad na poslu svako odsustvo je vezano za pijanstvo, i komplikacije koje slede posle istog.
Pa da vidim Vas, i vaše izgovore?
- a
Čekala dva sata da pređem ulicu drugarice učiteljice i zato kasnim. Stvarno je bila duga kolona automobila.
- a
Šta ćemo s ovim ponedeljkom?
Kojim ponedeljkom?
Prošlim. Gdje si bila?
Zar nisam bila? Bila sam. 
http://vukajlija.com/uvodjenje-u-vojnu-evidenciju/203881
ovo je nekada bio najbolji izgovor u srednjoj školi
- P
Boli me stomak, boli me noga, moram na probu hora... Uvek se nađe nešto. :)
- G
Кад сам одсуствовао са наставе никада нисам лагао. Кажем где сам био, шетао, седео поред реке, у кафани. Крај. А ти ми дај неоправдани ако смеш... Да видиш како изгледа вожња у затвореном контејнеру, низ Милоша Поцерца на Савску...

Jednom sam lagao da je na ulici ispred mene pala zena, bas tu blizu gimnazije, onesvestila se, pa sam ja pritrcao da pomognem i cekao hitnu. Dilkan od razredne poverovao, mada sam je mozda i smorio laganjem, pa digla ruke.
A onu iz srpskog sam lozio da zivim na 18km od skole, da imam bus u 8:30 i u 18:30, pa zato kasnim/izlazim ranije.
A smeo sam da "sahranjujem" samo one koji su vec umrli, bilo mi morbidno i ove.druge, pa sam za to provaljen.
Inace, u mojoj kuci su se slavile 3 slave, cale preuzeo, keva isto, a i deda je slavio letnju slavu kod nas. Budiboksnama.
Kod moje razredne nije imalo izgovora, samo opravdanje s pečatom i potpisom doktora, crno na belo. I nikad nije opravdavala jedan ili dva časa, jedino ceo dan ako ne dođeš.
I ja šta ću, ne dođem ceo dan...
S tim što sam ja falsifikovala jedno 95% tih opravdanja koja sam joj donosila. Tipa u Pejntu obrišeš datum i odštampaš štampačem u boji, pečat dođe ko bombonica. Ima i teža varijanta (ako nemaš štampač u boji), uzmeš žilet i izgrebeš sa papira mastilo kojim je napisan datum, ili izgrebeš i ime, ako nije tvoje opravdanje i upišeš drugo po želji. To je malo pipav posao, mo'š da probiješ papir, al' isplati se.Imala sam sad u četvrtom jedno 150 opravdanih i 18 neopravdanih, mašala. :D

Ja sam imao gotivnu razrednu.
Nikad se nije udavala pa je ono gotivila nas muške, a bila elektrotehnička škola, od 26 učenika 26 muških bilo, samim tim nas je sve gotivila. ololol
Nego, najviše se nešto ložila na to kad joj bacim neku spiku da sam bio sa djevojkom. Ona pišne u gaće odmah. Tako sam joj redovno govorio didem jebati i sve mi je bilo opravdano. Ona misli da sam se ja u srednjoj baš najebo. Tužno.
Nisam bežao sa časova mnogo, bilo je to samo po potrebi ili kad sam glumio neku facu (retarda) pa sam gledao da me izbaci sa časa (bio sam odličan učenik i nije profesorima prolazilo ono "ajd pred tablu"). Ipak, kucao sam drugarima iz odeljenja opravdanja. Nekad sam bio trener u fudbalskom klubu, nekad ljekar, nekad mama, nekad tata. Lajt motiv mojih opravdanja je bila poslednja sintagma: DRUGARSKI POZDRAV.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.