Кладијона: погодите име следећег вукајлијаша који ће постати идол аутору Дуче/Панћера
  • Марко 

До сада смо имали Костића, Бурзума и сада Ола. Вероватно је било још неких личности којима је лизао цхмер и идентификовао се са њима али нисам запамтио. Шта мислите ко ће да постане Дуче када га смори овај оловски наркомански стил? Победник добија крем бананицу штаркову од мене шаљем брзом поштом да се не истопи на овој врутјини :))))))))

• Mickey Savage

Veoma ozbiljno pitanje. Tipujem na Pseta88. Ne znam koji će mu naredni alijas biti, ali tipujem da će to biti neki psetovsko-glavnovski stil "Jebo sam masnu konobaricu u bulju dok mi žena u osmom mesecu trudnoće". Znam da se ne uklapa u takav profil, ali vežba je čudo.

• Galantni kosovac

Маркo
    До сада смо имали Костића, Бурзума и сада Ола. Вероватно је било још неких личности којима је лизао цхмер и идентификовао се са њима али нисам запамтио. Шта мислите ко ће да постане Дуче када га смори овај оловски наркомански стил? Победник добија крем бананицу штаркову од мене шаљем брзом поштом да се не истопи на овој врутјини :))))))))

http://99gifs.com/-img/515b2ac4afa96f0994017c4f.gif?w=400&h=300

• Бохор

Džimi kratko i jasno.
    Ili Vo iz Kupusa

• Kolegica

Neko od vas.

• Марко 

е реално пезос

можда и радјард

• Mickey Savage

Pokušavao je biti Pezos delimično živeći kao Burzum, ali nije uspeo.

• Rasni

Pa ne uspeva ni biti olanik samo ga kopira bezuspešno.

• ПАНЋЕРА

cao marko ,najbitnije je ne biti ti, ili bohor , sve ostalo moye da istrpi se i vremenom prodje trip jelda. smori posle 6 meseci

• ПАНЋЕРА

markić jel to branis svoga druga gospoda boga? na prstu u bulju odavno, dva fegetčića

• Galantni kosovac

ПАНЋЕРА
    cao marko ,najbitnije je ne biti ti, ili bohor , sve ostalo moye da istrpi se i vremenom prodje trip jelda. smori posle 6 meseci

+1989

• Eru Ilúvatar

nemojte ovo da radite

• izijem flips

nmg da kazem nesto vise o ovoj temi ali sam uocio jedan zanimljiv detalj. Naime autor Crveni Baron pretpostavljam da ima ili je imao neku alterkaciju sa autorom Marko. Autor Crveni Baron je surfovao internetom, trazio neke slike i naisao je na gif nosoraga rekao bih kako dok sere repom razmahuje govno. E sad on je odmah bukmarkovao taj gif i razmisljao u sebi kako cu izjebati autora Marko kad mu postavim ovo na neko njegovo pisanije na forumu. Cekao je priliki u BUM! Taj gif je psotavljen odmah nakon prvog posta autora Marko. Ovo radim u RL, nzm kako kao neki profajler sam. To je taj neki sled dogadjaja, autor Crveni Baron moze samo da potvrdi ovo jer zna da sam u pravu. Znaci gif je specijalno bukmarkovan za ovu priliku to je sustina i prozreo sam to.

• Марко 

врло могуће флипсе

• Truleks Krpa

Izijem grdno grešiš, ovo nije nosorog nego nilski konj!

• Truleks Krpa

što se longija tiče teme su mu za nijansu interesantnije od puzlovih ali granica je gotovo neprimetna. Rasni je tu odskočio kvalitetom a ova dvojica samo žele ban jer imaju da uče. (duče hehe).

• Eru Ilúvatar

baron baš proganja ljude, znam da će biti ljut na mene sad, izvini

• Радјард Куплунг

Realno, Prištevac, 80% postova na forumu su ti isključivo prozivke jehbaća ili +1 na prozivke jehbaća, nije da me nešto boli patka za to, ali to sam primetio

• Galantni kosovac

Трудићу се да смањим али не обећавам ништа

• Deku

Smanjim ti kurac u mami.
    Elem.
    Duća će posle ove faze da se vrati jači nego ikad pod pseudonimom Đavolčić94 i kopiraće Mylycu.
    Kvota 1.35

• ПАНЋЕРА

popusi mi 3:)
    ovako

• Rasni

Za 5 godina duče otvara osmi nalog po redu i kopira brusa.

• Сантјаго Коровјов

Kad je bio mlad hteo je da bude Štefi, jer je Štefi sajtovski metroseksualac tipa Kristijano Ronaldo, onda je ušao u pubertet, pa je počeo da sluša mjetal i bio je Burzum, vremenom, to niej bilo dovoljno pa je počeo da se drogira i postao Ol. U jednom trenutku, kad pretera sa drogiranjem i počne da prodaje kevin nakit, ima da počne i da tuče mater svoju, i postaće Stec, nakon toga, naš "junak" još odrasta i beži iz kuće u beli svet, ide u Luksemburg i postaje Kurd...

• dusan1001

DADA I posle se vraća u Srbiju kreće politički život i postaje Brus!

• Mickey Savage

Hahaha, počeće da tuče mater i da sluša krajišku muziku. Ozbiljan LOL!

• М♦

Neko će reći da ga potcenjujem ali pošto ide silaznom putanjom jedina realna opcija je da se zgotivi sa Rasnim i Kiss Armyjem i da budu tri brata rodjena

• Сантјаго Коровјов

Da, da Dusane, onda umre i postane Blek Hol/Bohor.

• Eru Ilúvatar

maestro aj u kafanu da raspravimo hahahahaahahhaha

• Deku

Desi Reme kako Smare je l' se čujete?

• Rasni

Otvorio temu: STOP DAUNU NA SAJTU!
    Ne može u kafanu hahahahahahaah

• Rasni

podići broj bodova za kafanu na 1000

LoLoLoLoLoLoLo

• Eru Ilúvatar

jedino je bolje bilo dok smo tu bili zmia, mrmoon, uros, dzimi, ja, ming, pajkoNP....tad smo znali da se salimo na forumu, i na svoj racun i na racun drugih...kad se setim samo kad na reviji definicija stojimo urke dzimi i ja i pricamo o odabranim defkama, a mali reme vuce dzimija za rukav hoce nesto smesno da mu kaze....a ispred nas za stolom sedi gomila novih nada koji su kasnije bili vladari sajta....pa se mi salimo sa njima, uhvatimo jednog pa ga zezamo pred svima, njega sramota al mu u isto vreme i drago jer smo bas njega izabrali od svih drugih autora da se zezamo

• Сантјаго Коровјов

Jebote stvarno ste nekada preterano inovativni. Evo gušim se od smeha.

• Puzzle-Fox

neću sad tu da serem kao branim nekoga ali realno praktično svi ođe koji ste srli na ovoj temi ste mekane glavice mnogo...

EDIT: a mišljenje mekanih glavica se cijeni kao mišljenje kuja, cinkaroša i stoke koja valja krek oko osnovnih škola

• izijem flips

IZIJEM FLIPS da postane da se ne postidi., ja nisam nikakvo mudo na vukajliji...ali sam ovako u rl, odan kao pas, dobar i sve sto pipnem pretvaram u zlato od proslog meseca kao da sam jebeni kralj Mida.

• Сантјаго Коровјов

Jbg Pazle, nas nikad neće imitirati :-(

• Rasni

Pazlovo najvece dostignuce na sajtu otvaranje isis teme.

• Deku

Ne kapirjm Pazle možeš malo opširnije da objasniš.

• izijem flips

Dobro.

jesi ovo meni odgovorio ili pazlu?

• Puzzle-Fox

Reme, nemam ja ništa protiv toga što ste vi mekane glavice, uvijek kažem da ima mnogo ljubaznih mekanih glavica, nema ih ništa manje (ako ne i više) nego ljubaznih ljutih glavica ali brt ovo što kolektivno serete svako malo za panćeru, rasnog, erua i sl. mi liči na ona okupljanja ziljavuša u zadnjoj klupi đe ogovaraju i seru o drugim ziljavušama a to je preneljubazno.

Daj brt sa pola ljudi sam se napušavao ođe na sajtu i nikad nijesam cimao ljude da kolketivno pržimo bilo koga... Nijesam nikad ni učestvovao u ovim kolketivnim napušavanjima osim u par izuzetaka đe su baš bili vrijedni napuašavanja... Većina ljudi koje napušavate ođe ničim to nijesu zaslužili realno osim možda jer neko misli da su daunovi a realno, većina vas nijeste ništa manji daunovi samo znate par internih fora pa se šlepate nekako.

EDIT: Mislim ništa lično, ali ono panćera i eru npr. bi bili totalno legit kafandžije kad bi srali kako gotive jašara i tvrdili da su neke premekane glavice koje su ođe blejale prije fazon 5 godina i udarile temelje lajkovanju i pederisanju na sajtu bogovi humora.

• Deku

jesi ovo meni odgovorio ili pazlu?

Pazlu

• plok

neću sad tu da serem kao branim nekoga ali realno praktično svi ođe koji ste srli na ovoj temi ste mekane glavice mnogo...

EDIT: a mišljenje mekanih glavica se cijeni kao mišljenje kuja, cinkaroša i stoke koja valja krek oko osnovnih škola

+535265

97 posto ovih glavica vezhemo na tocove na ljutom vozu

• izijem flips

Pazlu

A npr. Deki da si meni odgovorio a ja te onda izazovem na duel. Otvori se nova tema tu smo 1na1 pisemo neke umotvorine, posalice i slicno. Dobijem te kao autsajder i preuzmem sve beneficije koje imas kao jedan od glavnih: tvoju reputaciju, ordenje na definicjama, nic na chatu u boji, gif za avatar i Natnat.

• Deku

Pazlitj to je ok šta si napisao ali ima jedna druga stvar stari. Gospod Bog je rekao da ne treba imati idole. Duća dete ko dete ok je, ali sve ima granicu, evo ti Ombre npr dobar je sa Olom ali ga ne kopira jbg.
    Možda sam glup, debeo i ružan cigan ali kada vidim taj zilj kod osoba po kalupu poizdodirivao bih ih cipelom u njušku.
    Odvratna pojava.
    Eru skečer mekani ima taj odbrambeni mehanizam amebe da kad se nađe ugrožen pokupi ruke, noge, telo i glavu u šupak i onda prdi. Takvi su i ostali dauni. Duća nie daun, on je samo tužan dečak, sa dosadnim tužnim životom i kad se jednom bude izlogovao sa poslednje reinkarnacije okačiće se na svom salašu i istruliće sam tamo. Ona pička Rosoneri se kobejnova ko čovek ovaj će da crkne sam jbg tužan je život taki.