До сада смо имали Костића, Бурзума и сада Ола. Вероватно је било још неких личности којима је лизао цхмер и идентификовао се са њима али нисам запамтио. Шта мислите ко ће да постане Дуче када га смори овај оловски наркомански стил? Победник добија крем бананицу штаркову од мене шаљем брзом поштом да се не истопи на овој врутјини :))))))))
Маркo
До сада смо имали Костића, Бурзума и сада Ола. Вероватно је било још неких личности којима је лизао цхмер и идентификовао се са њима али нисам запамтио. Шта мислите ко ће да постане Дуче када га смори овај оловски наркомански стил? Победник добија крем бананицу штаркову од мене шаљем брзом поштом да се не истопи на овој врутјини :))))))))http://99gifs.com/-img/515b2ac4afa96f0994017c4f.gif?w=400&h=300

nmg da kazem nesto vise o ovoj temi ali sam uocio jedan zanimljiv detalj. Naime autor Crveni Baron pretpostavljam da ima ili je imao neku alterkaciju sa autorom Marko. Autor Crveni Baron je surfovao internetom, trazio neke slike i naisao je na gif nosoraga rekao bih kako dok sere repom razmahuje govno. E sad on je odmah bukmarkovao taj gif i razmisljao u sebi kako cu izjebati autora Marko kad mu postavim ovo na neko njegovo pisanije na forumu. Cekao je priliki u BUM! Taj gif je psotavljen odmah nakon prvog posta autora Marko. Ovo radim u RL, nzm kako kao neki profajler sam. To je taj neki sled dogadjaja, autor Crveni Baron moze samo da potvrdi ovo jer zna da sam u pravu. Znaci gif je specijalno bukmarkovan za ovu priliku to je sustina i prozreo sam to.

Kad je bio mlad hteo je da bude Štefi, jer je Štefi sajtovski metroseksualac tipa Kristijano Ronaldo, onda je ušao u pubertet, pa je počeo da sluša mjetal i bio je Burzum, vremenom, to niej bilo dovoljno pa je počeo da se drogira i postao Ol. U jednom trenutku, kad pretera sa drogiranjem i počne da prodaje kevin nakit, ima da počne i da tuče mater svoju, i postaće Stec, nakon toga, naš "junak" još odrasta i beži iz kuće u beli svet, ide u Luksemburg i postaje Kurd...
- М♦
Neko će reći da ga potcenjujem ali pošto ide silaznom putanjom jedina realna opcija je da se zgotivi sa Rasnim i Kiss Armyjem i da budu tri brata rodjena

jedino je bolje bilo dok smo tu bili zmia, mrmoon, uros, dzimi, ja, ming, pajkoNP....tad smo znali da se salimo na forumu, i na svoj racun i na racun drugih...kad se setim samo kad na reviji definicija stojimo urke dzimi i ja i pricamo o odabranim defkama, a mali reme vuce dzimija za rukav hoce nesto smesno da mu kaze....a ispred nas za stolom sedi gomila novih nada koji su kasnije bili vladari sajta....pa se mi salimo sa njima, uhvatimo jednog pa ga zezamo pred svima, njega sramota al mu u isto vreme i drago jer smo bas njega izabrali od svih drugih autora da se zezamo

Reme, nemam ja ništa protiv toga što ste vi mekane glavice, uvijek kažem da ima mnogo ljubaznih mekanih glavica, nema ih ništa manje (ako ne i više) nego ljubaznih ljutih glavica ali brt ovo što kolektivno serete svako malo za panćeru, rasnog, erua i sl. mi liči na ona okupljanja ziljavuša u zadnjoj klupi đe ogovaraju i seru o drugim ziljavušama a to je preneljubazno.
Daj brt sa pola ljudi sam se napušavao ođe na sajtu i nikad nijesam cimao ljude da kolketivno pržimo bilo koga... Nijesam nikad ni učestvovao u ovim kolketivnim napušavanjima osim u par izuzetaka đe su baš bili vrijedni napuašavanja... Većina ljudi koje napušavate ođe ničim to nijesu zaslužili realno osim možda jer neko misli da su daunovi a realno, većina vas nijeste ništa manji daunovi samo znate par internih fora pa se šlepate nekako.
EDIT: Mislim ništa lično, ali ono panćera i eru npr. bi bili totalno legit kafandžije kad bi srali kako gotive jašara i tvrdili da su neke premekane glavice koje su ođe blejale prije fazon 5 godina i udarile temelje lajkovanju i pederisanju na sajtu bogovi humora.
neću sad tu da serem kao branim nekoga ali realno praktično svi ođe koji ste srli na ovoj temi ste mekane glavice mnogo...EDIT: a mišljenje mekanih glavica se cijeni kao mišljenje kuja, cinkaroša i stoke koja valja krek oko osnovnih škola
+535265
97 posto ovih glavica vezhemo na tocove na ljutom vozu
PazluA npr. Deki da si meni odgovorio a ja te onda izazovem na duel. Otvori se nova tema tu smo 1na1 pisemo neke umotvorine, posalice i slicno. Dobijem te kao autsajder i preuzmem sve beneficije koje imas kao jedan od glavnih: tvoju reputaciju, ordenje na definicjama, nic na chatu u boji, gif za avatar i Natnat.

Pazlitj to je ok šta si napisao ali ima jedna druga stvar stari. Gospod Bog je rekao da ne treba imati idole. Duća dete ko dete ok je, ali sve ima granicu, evo ti Ombre npr dobar je sa Olom ali ga ne kopira jbg.
Možda sam glup, debeo i ružan cigan ali kada vidim taj zilj kod osoba po kalupu poizdodirivao bih ih cipelom u njušku.
Odvratna pojava.
Eru skečer mekani ima taj odbrambeni mehanizam amebe da kad se nađe ugrožen pokupi ruke, noge, telo i glavu u šupak i onda prdi. Takvi su i ostali dauni. Duća nie daun, on je samo tužan dečak, sa dosadnim tužnim životom i kad se jednom bude izlogovao sa poslednje reinkarnacije okačiće se na svom salašu i istruliće sam tamo. Ona pička Rosoneri se kobejnova ko čovek ovaj će da crkne sam jbg tužan je život taki.