Јутјуб коментари ван контекста
  • Мулти

Нисам пронашао овакву тему на сајту, а мислим да је штета да сајт остане ускраћен за овакве штосове. Начи фазон је да се комплетно копира неки рандом коментар са рандом клипа или са неког сајта и да се остави у оригиналној форми на овој теми. Без икаквог објашњења или преуређивања коментара.

Ево примјер:

"Majku ja jebem Iluminatima!!! Govna."

или

"Хвала Господу Богу Троједном да можемо препознати, уочити свако богомрзитељско лице сотонино, од хаљаде сотониних лица свакодневно пред нама. Ова сподоба је једно од тих безличних лица зла, које именом Србин хоће скрити, лажом покрити. .. Силна мржња спрам Христоса сева из овог безоблика. Уличарским, булеварским темама, језиком, закључцима, маниром, појавом, шири, простачку папагајску непамет, површност, лажно је представљајући као ученост. Увећавајући бројност у потпуној непамети утврђене онолике безбожне светине сербске. Комунизмом порођене, одгојене, неолиберализмом, глобализмом/мондијализмом Њу Ејџа, завршно од ума одвојене.
    .. Свака тема, свака реченица теме којом се бави је средство оптуживања Христоса, изругивања Христоса, потирања Исуса Христоса. Метод му је веома, веома подмукао, што увећава јад који носи, живи, шири, који је.
    Православна браћо у Христосу, узмите се у памет, где нема Бога нашег Христоса нема ни добра. Где нема добра нема човека. Већма само зло, како је видно у овом безоблику гмизања животом."

• ps

Imas temu jutjub komentari pa lepi esi realan

• Tronožac

ali ovo je VAN KONTEKSTA ako nisi znao

• Мулти

SVE JE DOBRO ALI OVA MUZIKA U POZADINI ME JE UZLUDILA PREVISE VOLUMEN BATO
    ! ! ! 

• ps

Pa to je vrlo bitna cinjenica da

• Бохор

Sto si se ti vracao na sajt druze?
    Nisi Tarzan da jadikujes i snajperises

• Мулти

Uglavnom je sve istina,a tih 5% je zanemarivo i ne mjenja bit.

• Мулти

Имам Март читав слободан брт.

• DP

Bohore, što si "kiseo" što bi rekli vi kul deca

• b

ovo pitanje sam cuo samo od Truca i Boxora, zasto si se vracao na sajt

• b

sta te boli kurac, da odgovorim za coveka

• Бохор

Ne koristi Boh kiseo koca i pljeka
    Bomb moram da znam sta mi se u kuci desava prelos domacin bi bio da je drugacije

• Kashof

mars konju ne razumijem te nista pricaj glasno i normalno za tebe nije klip da znas nerviras me da znas dodjem da te istucem osamarim nema sta bi ti sve uradila glup si ko tocak jeli znas sjebacu ti kurac konju jedan konjasti jedan haj mars konju

• Мулти

ајде домаћини почастите ме са неким рандом коментаром, желим да вјерујем да ова тема има потенцијала

Andjuse,ti si pravi navijac u odnosu na ciganska govna,svaka ti cast,jebo vas covic,vucic,arapi i cigani,dignite ruke od tig govana izdajnickih i predjite na Srpsku stranu pa kad oslobodimo Srbiju oslobodicemo i curicu.

• b

mi smo sa zenske strane

• Мулти

KOG SMO VRAGA BOGU SKRIVILI DA OVA KARIKATURA I MORALNA I FIZICKA I INTELEKTUALNA ODLUCUJE O NASEM ZIVOTU I SUDBINI.

• skytalker

JAOOOOOO NADICE IZEM TI DUSU! :-)

• Мулти

Tesla je ubiven jel je teo da na pravi laser koji će da poubiva sve masone!!! To je od krio jedan Rus

• S

Multichipmunked, pretvaraš se u Boba Rocka a to baš nije pohvalno.

• Мулти

Ахахахах брт. Је л' ниси могао неку лакшу увреду да нађеш јебему кру?

• S

HAHAHAHAHAHA

• b

Saake trci upisi se

• kandidar

Jebao vas Kiki Golubovic u usta klinacka, Tesla je jebao jace.

• FAĐO

2016. neko

• 6

Добра Милица а

• Аndre

Srbin, Hrvat, Musliman..Crnogorac... ma svi smo mi braca samo nas politicari vuku za nos a mi stoke neznamo da se slozimo i da im ebemo mater

• S

Bombaš, eto ispoštovao sam braću

• Мулти

Stounhec? Pa ja se secam kad su oni to postavljali to kamenje, 80-ih godina. Buldozerima itd. Ima na internetu

• b

Haha ko da se slozi, uzmi Srbiju npr ako realno imas 4,500,000 glasaca, nema vise sigurno... od toga su pola zene, ne mozes da teras zene da se biju, znaci 2.200,000 otprl ostaje, preko milion muskaraca u Srbiji zavisi od budzeta i nece da se svadja, znaci ostaje ti milion od tog miliona imas oko 250-300.000 muslimana, cigana, slovaka, znaci racunas na nekih 700,000 ako je pedera 10 -12% znaci oko 600.000 odbij Srbe sa Kosova, on se naplatio bas ce da se bije sa drzavom, a kuca u Kragujevcu i Surcinu, oce boli ga kurac. znaci pola melona sa nekih 10-15% invalida, bolesnih i ludih, imas oko 450.000 a barem pola je totalno apoliticno znaci ostaje ti oko 225.000. Nekih 25-30.000 ima dosije i drzava ih drzi za muda, ne sme da se buni, padas na ispod 200.000 potencijalnih bundzija od cega 2/3 gadna sirotinja nema para da se skupimo recimo u Bg, sad ti imas 60-70k potencijalnih demonstranata uvek ti je trecina pacifista, svakom drugom ne da zena da ide kakav kurac Beograd znaci sad ti imas 20k i kad ljudi to znaju pola shvata da nema dovoljno i odustaje, od ovih 10k trecina je pijana do Beograda treba racunati na to da ce oko 55% biti zaplaseno ako uzemo glasove sns-a od 3 k sto je ostalo i sto ih zene pustaju, ali se ne boje, hoce i one da idu u Usce i delta siti barem 80% iz ruralnih delova ne ide cesto u Bg moras racunati i na nesto kvarova auta koji ne stignu na vreme, sumadinci se gube garant u Beogradu i ajd sad ja i Shomy da menjamo vlast, ocemo u kurcu idem neko mi kuca

• S

Hahahahah vrhunski bombyyy

• P

a vidi ovaj govnas postavio vec

• b

bezi bre nube glupavi, ahahaha

• Johnny Kurajber

E bacio sam katanac ovde pošto ima ona tema Youtube komentari, pa mi deluje nepotrebno ovo. Ako imaš nešto kači tamo.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.