OPAAA mi je skroz fejzbukmanijačka fora, to pričati pred nekom starijom publikom deluje detinjasto i neiživljeno. Zamisli dobiješ raspravu nekim zajebanim argumentom u priči o raku dojke, lupam i završiš sa tom konotacijom. Svi bi te gledali u fazonu, jel lud ovaj, koji mu je kurac?
Znači, nije svet skroz spreman za vukajlijaški humor, jer kaskaju za istim bar pet godina, po nekim mojim procenama socijalne interakcije

Koristim ove gore nabrojane i još po neke široko primenjive, neke interne ili reference na neke defke mi ponekad izlete pa me ljudi gledaju kao da sam retard...
Znači, nije svet skroz spreman za vukajlijaški humor, jer kaskaju za istim bar pet godina, po nekim mojim procenama socijalne interakcijeAmeno.
ja opet po jedno deseti put da kažem...da sam baš jako ponosan na sebe što nijedan jedini put u ril lajfu nisam upotrebio ni najmanju foru odavde. Ništa, ama bukvalno baš ništa...i ne znam što sam ponosan. Bukvalno jedna il dve osobe znaju da imam profil ovde.Braco, a jel se ti nas stidiš?
http://img860.imageshack.us/img860/8392/ljiljanadragutinovic.jpg
Prob'o ja nekoliko puta i dig'o ruke: ne mogu ljudi van Vukajlije da komprehenduju naše fore. Najdalji domet civila je da se dive posterima i "pokretnim slikama", i to onim nejebačkim koji su za brisanje, tipa o ljubavi, malim kerinama, mož da me povrediš, nemeš da me povrediš i tako to. Izgovor civila je su naše fore vulgarne, a u stvari su dosadni kao 0.26 teme "Ženski kutak za sporadični trenutak". Dobro, ne toliko, 0.13.

nije me skapirala,moro sam reci hleb
OPAAA mi je skroz fejzbukmanijačka fora, to pričati pred nekom starijom publikom deluje detinjasto i neiživljeno. Zamisli dobiješ raspravu nekim zajebanim argumentom u priči o raku dojke, lupam i završiš sa tom konotacijom. Svi bi te gledali u fazonu, jel lud ovaj, koji mu je kurac?Znači, nije svet skroz spreman za vukajlijaški humor, jer kaskaju za istim bar pet godina, po nekim mojim procenama socijalne interakcije
pa naravno,zato sto je to interni humor...ja sa svojom ekipom iz kraja imam interne fore,ekipom iz srednje i sa nekim osobama cak i interni humor u krugu dvoje ljudi...bilo sta od tih fora smesno je samo u tim krugovima,a van toga je debilno i skk...tako je i za vukajliju

ponekad. nisamv ni pričao društvu da smaram definicijama i komentarima članstvo ovog sajta. A foru OPAAAAAA smo ja i jedan luđak koristili pre nego što je uopšte nastao sajt:)))) Doduše on je prvi počeo, kad bismo pili pivo u parku pa prođe neka zgodna cica a on na sav glas: OPAAAAA. ili samo OOOPPPPPPP (ovo sa Opppp je možda i smešnije malo). Trouble napisao ekstra defku sa tim OPPp da je ne tražim sad.... EDIT: Nije trouble, Šerif Gile jebo ga ćaća...
OPAAA mi je skroz fejzbukmanijačka fora, to pričati pred nekom starijom publikom deluje detinjasto i neiživljenoбаш није, аџаџа.
оћу кажем, то ОПААА смо користили још као клинци кад смо пикали фуцу или баскет, а то смо покупили од ликова који су били много старији од нас па сада имају по 4 банке фазон, тако да то ОПААА није настало овде никако, само се можда популариззовало на ФБ, захваљухући админима који су автори овде па фурају те зајебанције.
иначе не користим форе с овог сајта, не знам само на ''које форе са сајта се мисли'' јер је све дефкано и убачено овде из РЛ,а интерне форе су преглупе и имају смисла само члановима овде, да се тако **духовито изразим** екеке. Крећем се и дружим у кругу људи које баш и не интересује овакав вид зајебанције и већина ни не зна да сам активан автор овде, а још мање да их интересују било какве друштвене мреже.
Prob'o ja nekoliko puta i dig'o ruke: ne mogu ljudi van Vukajlije da komprehenduju naše fore. Najdalji domet civila je da se dive posterima i "pokretnim slikama"Pa to, mada ima ljudi kojima kad objasniš koren fore iako je interna, počnu da je koriste. Igram tako bilijar sa ribom i ona me pobedi ubacivši crnu i krene da se konjira: "Zamalo da te pobedim, OPAAA" xD

Ne znam da li vam se dešavalo ovo: Još jači mi bude insepšn kad mi neko pokazuje lejm postere sa Vukajlije, i onako sa iskrenim okicama punim oduševljenjem i osmehom čitatelja Skandi humora gleda trepće u mene i čeka odobravanje da kažem "TO CARE BOŽE PADŠAHU HAHAHA EVO SKIDAM GAĆE JEBME KAKO JE DUHOVITO HAHAHAHA". Nabacim kiso osmeh, prebacim neko "Aham..khm", a garant složim neku grumpy cat facu. Video sam jednom svastiku kako je lajkovala na Fejsu neki strajizam, mišem sam dva minuta obletao oko "Unfriend" dugmeta, ipak sam odustao. Dandanas nisam sebi to oprostio.
Ne znam da li vam se dešavalo ovo: Još jači mi bude insepšn kad mi neko pokazuje lejm postere sa Vukajlije, i onako sa iskrenim okicama punim oduševljenjem i osmehom čitatelja Skandi humoraMoj bivši cimer tako radio. Krene da rola najnovije postere, aj' da bar gleda odabrane, mada i to go kurac. I lista lik i smeje se svakoj fori, ja šta ću, smejem se i ja da ne bude soušali okvrd. I jer mu dugujem pare.

Nekuveče u kafani, ovaj jedan zemara šukno jednom liku, ja i buri samo tiho rekli opa, inače sa burijem nekad nešto kažem, ovo pišanje po sirotinji koristim ali nema veze sa Vukajlijom. A desi mi se nekad da me nagovaraju da napišem neku defku, i kao daju mi prijedlog, pa im onda objasnim, da nije to to i da defka ne bi imala 3 plusa.

Da. Npr, kežual spika sa ortacima, od jednog su u grad došle nerođene sestre (bliznakinje). I ja opalim defku od glavnog, "guma razdvoji struju a da neće familiju", inače moja omiljena defka (među tri najbolje po meni), i valjanje 15 minuta bilo.
Ali da ja bombardujem nevezano sa temom, nikad, jednostavno nije umesno. I tu defku sam pročitao pre i ha haj, ali sam sad rekao, jer je bila vezano za situejšn, inače ne bih ni rekao verovatno.
То је као оно кад ти ниједна фора није смешна јер си је већ видео на вукајлији или на нету уопште па ти праг форе која те насмеје полако расте.+13546825168
Ili kad mi brat pokazuje reakciju sa Vukajlije. I ja mu kažem, znam video sam tad i tad. A on skoči: ŠTA SEREŠ, KURAC SI TI MOJ VIDEO SVAKU REAKCIJU! A ne lažem ga, kad sam stvarno video to već.
da,jbt,ali stvarno ljudima mnogim je vrhunac humora ,,srbija nikad necu uci u evropsku uniju,,
meni je drago sto sam uvek bio u ekipi gde je humor dojajan,ne ljutite se,ali NISTA me ne moze zasmejati vise nego fore iz kraja mog i nista mi nije toliko do jaja,samo steta sto mi se ekipa raspala,pa i nema vise tih bleji
То је као оно кад ти ниједна фора није смешна јер си је већ видео на вукајлији или на нету уопште па ти праг форе која те насмеје полако расте.E, to je to. Jebemtisve, moje društvo se cereka za nege kluposti, ono likovi se kidaju jebote...im like "Grohotom se smejem"...i zato mi s vremena na vreme kažu da sam mrgud i osoba bez smisla za humor.

http://vukajlija.com/forum/teme/20301-provale-i-biseri-vas-i-vasih-ortaka?strana=26#post_2522218
E TO JE ZA MENE PARADA HUMORA