Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018
  • DP

Sve vezano za SP možemo ovde. Sem sličica naravno, za to ima tema.

Jel se ložite? Ako ne, zašto ne?

Ko su favoriti po vašem mišljenju. Ko će utrčati u top 8 nenadano?

Ko će biti razočaranje?

Za koga navijate sem majke Srbije?

Sviđa li vam se maskota?

Hoće li biti sranja s huliganima ili ne d'o Bog teroristima?

Ko će biti Hames ovog prvenstva, da jebe kevu maltene niotkuda?

Hoće li biti Suarez grize momenata ili Suarez brani rukom momenata?

Uzbuđen sam.

• paninaro

majka srbija hahahahaha

• DP

Hoće li neko bojkotovati?

Nisam li prerano otvorio temu?

Koje ranije prvenstvo vam je omiljeno?

• paninaro

salim se ja, super tema, samo nastavite. izvinite.

• DP

Heh pa mora malo, prva strana svake dobre teme je malo spema. Pozdrav i srećan drugi dan Vaskrsa

• Petar Pan Pezo$

samo SP 98

ostalo su sve zvezde granda

• александаркг

Jao, omiljeno prvenstvo, odgovori članova sajta humorističkog karaktera vukajlija.com su:

1. 62% "pa ono, hehe, 1930. moša i tirke hehe i mali stanoje s njima"
    2. 21% "1998., jao mijate jebem li ti majku, ali dobro jbg makar su braća francuzi uzeli to posle eh kakva je to ekipa bila, tiram brate pa lizarazu pozadi uuuu da i đorkaef i kapiten marsel desai jao jebote pa napred, jao napred, trezege i anri i ludi bartez, hehe, kapirate, jer je izletao do pola terena, ma to je bio fudbal
    3. 12% "Ma 2002., ronaldo u punoj snazi, jebe nemce jebe kana ali kan najbolji igrač prvenstva, e to je bre brate bilo poštovanje i poslednji fudbal, posle sve kupili arapi i sad je sve govno u odnosu na pre kad je sve bilo super"
    4. 5% ostalo, mahom normalni ne-kliše odgovori

• Митке

Цоа, а Јужна Африка и упадање Ланета Јовановића у канал испод трибина при прослави гола?

• александаркг

E istina ali s telefona pisao pa jbg, očito propust, za SP 2010. (ali ne za SP nego samo za utakmicu s nemcima jer ostalo je pfff a s nemcima, jao, pa pune kafane svi s tiketima, singlovi na naše, ma to ludo, veselje, vratili smo im bre za šumarice i ceo drugi svetski rat) treba ostaviti makar 15%

• Petar Pan Pezo$

iako si hteo da budes cinican, pod tackom 2 i 3 si rekao velike istine.

dan danas znam da nabrojim preko 150 igraca iz 98, cak i iz jebenog irana tipa kodadad azizi, a pojedinacno holandija, francuska, brazil, nemci itd imali svemirske sastave, jace i od americkog drim tima sa dzordanom

• Petar Pan Pezo$

a pod 4- ne klise odgovori, a ostalo jedno i dva prvenstva samo hahaha....osim ako ne mislis na proseravanja 86....74 itd sto je bas pedersko hipsterski reci da je omiljeno prvenstvo bilo 68e

• Fender Stratocaster

Оно што је сигурица за СП у Русији:

- псовање мајке шиптарске Џаки и Бехрамију без обзира на исход меча са Швајцарцима;
    - "Пукни зоро" на сваких сат времена, на свим телевизијама, у свим могућим верзијама и аранжманима.

• Митке

Мени Бразил 2014 био готиван. Навијао за луде Чилеанце. Имали су неки прелуд хајп након извлачења она 33 рудара што су 2 мјесеца провели затрпани у руднику.

https://youtu.be/4ZHwdI3bh9Q

• Drug Raja _-_

Za 15 god. će se ljubitelji fudbala sa nostalogijom sećati svetskog 2014. "Kad se setim kako je to bilo ludo prvenstvo..."

• Petar Pan Pezo$

koje sp ce biti ne klise za 15 godina?

• DP

2014.. ludi pinilja pogađa prečku protiv Brazila u 118-om. Prejak Čile bio

• Drug Raja _-_

Nemačka ugazila Brazil, Luiz plaky

• Djoks Stajl

Kako su 2002. Senegalci nakucali Francuze u prvom kolu ju ju ju i finale je bilo jebacko kao i sve utakmice Brazilaca

Koga su tu bese pokrali brutalno? Korejance ili Turke?

• DP

Omiljeni momenat pre 4 godine. Meksiko gazi ustaše, trener Meksikanaca postaje Super Sajanac

• Petar Pan Pezo$

nemoj hvaliti 2002 bas si klise....hvali sp 1982 budi malo avangardniji

• Митке

2002 се пуштало Корејанцима да касапе све редом. Јесу Турци ваљда испушили на крају, нисам гледао утакмицу.
    https://youtu.be/70YBjA0bLFM

• FAĐO

Šta je sve Očoa branio tad protiv Hrvata. Odlično je SP bilo baš južnoameričke i centralno američke ekipe gazile evropske u grupama posle popušili u nokaut fazi, normalno. Kostarika prva u grupi smrti sa Englezima, Italijanima i Urugvajem jedno od solidnijih iznenađenja.

• М♦

Sve sto znam je da ce Mitke da navija za neki random Maroko/Čile/Egipat/Kostatiku bilo koju slabu reprezentaciju sto se pokaze kao najprijatnije iznenadjenje

• М♦

Ne igra Čile valjda ali shvatate poentu

• Petar Pan Pezo$

omiljeno prvenstvo mi je 1978, nadam se da cete me prihvatiti u drustvo jer govorim samo ono sto volite da cujete

• Petar Pan Pezo$

doslo vreme bice sramota i za zidana reci da je dobar igrac

• Митке

Ја увијек аутсајдере порджавам.

• DP

2010. je bilo do jaja, ne samo jer smo učestvovali. Forlanovi golovi, gol van Bronhorsta, Francuzima selektor na osnovu horoskopa pravi tim i njihova svađa, vuvuzele, džabulani, nepriznat Lampardov gol, preljuta Gana, Abreu puca panjenku za odlučujuć penal protiv Gane, Severna Koreja i lik koji plače na himni i cela ujdurma da su otisli u rudnik posle, jedini minus tog prvenstva je to što je Vidić prodao, i sto su Španci osvojili.

Hahah da i naravno NAŠI PUŠU CIGARE

• Митке

+ 2010 Марадона водио Аргентину као селектор, јео говна, носио по сат на свакој руци.

https://secure.i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01676/Diego_Maradona_1676591c.jpg

• ps

Svako ko ne ocekuje veci sou sa mladenom ove godine od pozivanja sina ili nasi pusu cigare nije bas normalan. Imam osecaj da cemo se toliko izblamirati nekim nebulozama da ce nas zgotiviti svi

• Kashof

Ko će biti Hames ovog prvenstva, da jebe kevu maltene niotkuda?

Džejms je bukvalno u to doba važio za najvećeg talenta kolumbije u zadnjih 30 godina i to pored živog prajm falkaa

• DP

Pa dobro, za većinu kežual pratitelja je bio novina

• ps

Pa odigrao je tako da ga je real kupio za vreme sp fazon

• ps

Jesu tad brazilci natrtili koreju 6,7:1 a njima tamo pustili samo njihov gol i vest da su pobedili prvaka sveta 1:0 hahahahaha

• DP

2002. pamtim samo čudan detalj da je neki naš komentator (vrv Milojko) svaki put pominjao za Olivera Nojvila, on je polu-francuz i tamo ga zovu Nevil(neuville), u nemackoj ga zovu Nojvil.

Svaki meč nemačke

• М♦

Ako Francuzi sad ne osvoje ne znam ko ce.

• paninaro

španija 84, kada je jugoslaviji falio gol protiv hondurasa da prodje dalje.
    sjecam se naslova u tempu: GLAS DO NEBA A MUDA U PEPELU.

• DP

Ali slažem se da je 98' sve bilo savršeno. Savršeno svetsko. Toliko momenata- ludo prvo poluvreme Argentina-engleska, crveni bekama, denis bergkamp, epi napad ronalda pre finala, dobra pesma riki martina (pa kad jeste), maskota epska i prepoznatljiva, ljuta nigerija, španci ispadaju još u grupi, preljuti danci vode u četvrtfinalu protiv brazila, aleksi lalas, loženje meksikanaca prilikom himne, žute glave rumuna, i naravno... thuram. 2 gola za rep. 2 gola protiv ustaša

• ps

I nije bilo nasih ovnova da nam kidaju zivce samo fudbal xd

• Demigod

Baš mi dargo što su pravoslavna braća Korejanci jebali majke katoličko-masonskim pederima Italijanima i Španjicima. Žabarska gamad ceo život irgala na foru ljigavisanja foliranja. Španjcima se sve posle vartilo i da budu šampijoni i da ih posle guze.

• DP

Dobri tekstovi na b92, serijal odbrojavanje do SP. Čuješ tako neke podatke tipa Salenko 5 golova na jednoj utakmick

• Dukka

na stranu precka imao sam tad 8 godina sa drugarima na reci ispod nase ulice nas 8-10 svi drzimo po jedan stap u dzepu kriska hleba i cekamo babusku. upecao sam 3-4 ribe neopisiv osecaj penjemo se uzbrdo uz ulicu a tamo stariji se deru nerviraju ,tada nisam nista razumeo ali sam shvatio nesto smo gadno propustili.
    vracam se u kucu napolju prelepo vreme sedem na kauc palim svoju segu i igram neki japanski fudbal pod imenon GOAL igrica u kojoj je mogao da te oduva vetar udari grom .. igram to sat vremena ,a onda izlazim da se vozim biciklima sa drugarima .
    stariji su imali albume mi klinci smo samo kupovali slicice jer je to bilo cool.
    bilo je srecno vreme ljudi su bili opusteni , drustveni ,socijalizovani .
    vec skedeci mundijal sam pomno pratio budio se ujutru da gledam utakmice i sisao se kod komsije u garazi na Zuba frizuru. negde izmedju toga sam odgledao svoju prvu utakmicu u babinoj sobi Real-Roma , a zapamtio sam i volej nego smesnog celavog cike u dresu Reala koji mi posle nije bio toliko smesan kada sam isti potez pokusao da kopiram na terenu.
    ne znam zasto sam sve ovo napisao oci su mi pune suza kad se setim tog vremena radosti i brezbriznosti zeljom samo za jednim da se bude srecan i veseo.

• Tronožac

e ovo ja zovem ispovest :((

i meni suza krece sad jebemti duka

• Митке

Ех, дивна нека времена...

https://youtu.be/gOi5uet1QMs

• DP

A kajgana nikad ukusnija

• Kashof

na stranu precka imao sam tad 8 godina sa drugarima na reci ispod nase ulice nas 8-10 svi drzimo po jedan stap u dzepu kriska hleba i cekamo babusku. upecao sam 3-4 ribe neopisiv osecaj penjemo se uzbrdo uz ulicu a tamo stariji se deru nerviraju ,tada nisam nista razumeo ali sam shvatio nesto smo gadno propustili.
    vracam se u kucu napolju prelepo vreme sedem na kauc palim svoju segu i igram neki japanski fudbal pod imenon GOAL igrica u kojoj je mogao da te oduva vetar udari grom .. igram to sat vremena ,a onda izlazim da se vozim biciklima sa drugarima .
    stariji su imali albume mi klinci smo samo kupovali slicice jer je to bilo cool.
    bilo je srecno vreme ljudi su bili opusteni , drustveni ,socijalizovani .
    vec skedeci mundijal sam pomno pratio budio se ujutru da gledam utakmice i sisao se kod komsije u garazi na Zuba frizuru. negde izmedju toga sam odgledao svoju prvu utakmicu u babinoj sobi Real-Roma , a zapamtio sam i volej nego smesnog celavog cike u dresu Reala koji mi posle nije bio toliko smesan kada sam isti potez pokusao da kopiram na terenu.
    ne znam zasto sam sve ovo napisao oci su mi pune suza kad se setim tog vremena radosti i brezbriznosti zeljom samo za jednim da se bude srecan i veseo.

lajk ako ti godine nisu vazne :3

• Skočimiš

Kako sere, jebote, pa koje prvenstvo da mi bude omiljeno kada se jedino sjećam od Francuske kršteno, sad ću da pišem JAO ONO U ARGENTINI 1978. MI JE BILO BAŠ FUUUUUUL a veze nemam nicam u planu bio da me ćaća pravi a ne šta drugo

• Бохор

Moje prvo bio si prvenstvo ovih dana setim te se cesto

• DP

Egipat. Praviće probleme.