http://www.alo.rs/resources/images/0000/052/745/36_1000x0.jpg
Zashto se cuti o ovome? Shta rade institucije? Zashto cuti Dragan J. Vucicevic?Hocemo li konacno saznati istinu?
- 6
Управо тако.
- b
u naprednoj Srbiji mozes da ubijes pevacicu nekaznjeno to je taj napredak

najjaca u ovom slucaju mi je nada topcagic, tu mi se onako bas smucio ljudski rod, kako je pokusala da se promovise.....kao najbolje drugarice ovo ono, non stop u novinama, na kraju se ispostavi da je nada videla jednom negde je upoznala i upoznala taj dan cerku, nisu se uopste ni druzile ni nista hahaha
- b
Sve je jasno kao dan, dosisti su ubice odmah pobili i procesuirali, napredna vlast ubice stiti, a neduzan narod biva ubijen i sprema se otimanje organa legalno svima

Слушај ме смедеревски мангупчићу, немој много да се правиш зајебан и да филозофираш, јер ће неко стварно пичку да ти поломи као и до сад што смо ломили таквима . То што кажеш да смо изгубили ратове и Косово само потврђује да си издајник , тако да ето ти још један аргумент . По теби је срамота бити поносан на порекло а познато је да ако се неко стиди свог порекла , крви и земље не треба да живи јер управо ТАКВИ иду на терет држави и очекујете да вам та иста држава по којој серете све обезбеђује а онда да побегнете одавде уместо да се борите за боље. Ја ти рекох а ти размисли шта причаш .
- b
Офуцана задригла босанчуро, када је писменост у питању, за тебе сам доктор наука, јер видиш, мој матерњи језик је српски, за разлику од рикања, завијања, лупања батином о каменчину и осталих видова комуникације с брда на брдо који се у твојој постојбини користе. Капирам да ти је тешко да разумеш све ово јер ипак су те одгајили вашљиви прекодрински медведи, а већи део живота си провела у урлању са једним запушеним уветом, орању планинчине и стругању вучјих гована са гумених опанака, све док није куцнуо час да на трактору и са две кесе пуне вунених чарапа заједно са колоном својих крезавих земљака коначно крочиш у цивилизацију и спознаш благодети асфалта, пеницилина, ходања на две ноге и термички обрађеног меса, али пробај да бар мало напрегнеш те кржљаве босанске ганглије и схватиш да се овде говори мало друкчије него у околини пећине у којој си се окотила.
Него, видим да те минџа очајнички сврби, а човјеку се већ поодавно не диже на тебе, или му се не диже уопште, па си присиљена да тражиш курчевину по интернету и сваки неуспех те само додатно фрустрира и издркава и чини агонију твоје менопаузе још неподношљивијом. Рекли су ми да доста личиш на згажено псеће говно, додуше не верујем да миришеш тако лепо, али направио бих уступак и јебо бих те у суву пичку и напунио свршотином темељније него што је иједан од твојих брђанских рођака учинио, чисто из уверења да и истрошене остареле сараге заслужују мало нежности с времена на време. Јавићу ти се кад будем био у Војводини да прокрчиш ту прашуму на препонама, испод ушију и изнад горње усне, па да искомбинујемо један врели крес, за добробит твоју, твојих укућана и осталих људи и животиња у твојој околини. :
- l
ko to ide na teret drzavi, valjda je drzava nama na teretu.nije ovo danska pa da mozes da ne radis nista i drzava da ti placa stan struju i hranu tj da te obezbedi komplet.
- l
ko je taj lik sto vozi lamborgini i prestavlja se kao crni panter na instagramu?
- М♦
Moja satnica je veca od bombaseve dnevnice