- М♦
ne znam zasto su sve biznis teme zatvorene na vukajliji, ali zbog toga moram otvoriti novu
ima neku ideju, tj plan do jaja razradjen, stoji mi u malom mozgu vec dve godine, kako da sedeci na buljama zaradimo polupasivan prihod od par stotina evra mesecno uz mogucnost napredovanja
ima donekle veze sa vukajlijom, ima veze sa internetom, ima veze s tim sto nema vise postera na vukajliji
potreban kapital> 2000 dinara
treba nas 5-6 da se skupi da zasedemo pa da dogovorimo sve, dobrovoljci izvolite
- М♦
Ne moze
- 6
Само да се упишем, па што буде.
- М♦
Pap vidim da imas ambicije da postanes milioner.
- K:
Smem li nešto da kažem na ovu temu?
- 6
прекини да тражиш дозволу за све Кројсцлер, ниси у затвору.
Ако те банују биће бунта, немају права. - М♦
Pap dobio si pvt sa svim bitnim informacijama
- М♦
Poslao
- P
Ilegalno je
- P
Taj je sve legalno pokušao i ništa. Sad na sitno hoće da valja, da se ne cima previše. Prepredena je to zvjer
- М♦
Moze mordos za procenat
- М♦
xDD
Ma ne treba da se izdeli 2000 din evo ja sam cu dati nego treba neko da stane iza tog projekta, da lobira malo, ne mogu sam
- М♦
Dobicete vas dvojica plan u inboks
- S
Prijava
- М♦
Trojica
- S
Pare su precenjene prijatelju dragi
- М♦
Ljudi vidim da su se maltene svi slozili oko ideje, mislim da treba da predjemo na sl. korak. Neki viber, whatsapp grupni chat?
- М♦
Nudi li se jos ko da bude izvodjac radova?
- М♦
sta mislite vi o tome npr da ja budem neki jutjuber, instagramer, influencer i te picke materine a vi me tu malo pogurate, znam da imate na tim fejsbuk stranicama jedno milion lajkova kad bi se svi sabrali
- М♦
ja sad snimim nesto smijesno npr, i onda zapata to linkuje na tarzaniji, neko na negujmo, neko na konje, neko na dzivdzana, cico na dnevnjak, mitar na rakijestinu, debeli na puja, zavrsim u trendingu i posle toga polako nastavljam svoj put
- DP
Pa što da ne.
- DP
Kad je uspeo true or false experiments lik koji je debeo ruzan i nepismen sto ne bi ti
- М♦
jel snimas podcast zapata, zovi me za gosta