У задње време сам се запитао, шта нека Девојка може видети у Мушкарцу који је млађи од ње саме али и од њенога друшта, када постоје старији, озбиљнији, мужевнији, куратији и надасве супериорнији представници Аријевске расе. Такође бих додао подпитање, у ком кругу пакла горе такве девојке и колика је њихова казна у Џехеннему.
У задње време сам се запитао, шта нека Девојка може видети у Мушкарцу који је млађи од ње саме али и од њенога друшта, када постоје старији, озбиљнији, мужевнији, куратији и надасве супериорнији представници Аријевске расе. Такође бих додао подпитање, у ком кругу пакла горе такве девојке и колика је њихова казна у Џехеннему.Jel te to odbila ona Mladenovčanka?
- l
Тако то иде. Пустите момка.
- A
Kad sam imao 22 bilo mi je ultimativno kul što sam navatao jednu što je imala 44 godine tada.
Danas nije kul kad je sretnem.
- DP
Čest je slučaj današnjice, da su devojke u vezama sa znatno starijim tipusima, a žene 35+ sa nešto mlađim momcima.
Ove prve su u vezama zbog lagodnog života i para, a ove druge da bi se podmladile i da ih momak dobro seksualno zadovoljava. - DP
Spemovanje!