Awkward momenti sa momcima/devojkama
  • Nienna

Дакле мислим на оне испаде док се ватачите са бичарком и посадите семенке по пиjaчарском памуку.

„Е, Перу се кучка исрала док jу jе пунио у двицу.“

Jедна, коjу сам упознао то вече, ми je вадила краjнике у првом улазу поред паба, jебена прокељка ми je искидала ресицу

- Ааааааа :вуче jeзик: коjи ти je курац?
    - Маллллллииии!

• Скелетор

ništa ja tebe ne razumem šta pišeš

• nesss

ništa ja tebe ne razumem šta pišeš

+1

• лош тенор

konfuzan prvi post.

Nemoj da te čudi ako ljudi krenu da pišu o porukama iz boce, brzini rasta dlake na repu lemura sina jedinca ili poruci koju šalju boje na kanarincu.

• Nienna

Кад сам се надрогиро.

Бурза, бломови и тако то. Незгоде са девоjкама.

• bata gugi

neno, u koju si dimenziju otiš'o, oću i ja :)

• Makaronac

sad će raja opet početi sa komadićima salate na kurčini posle guranja u čmar cure koja im je posle pušila i u isto vrijeme drkala sebi kurčinu tajlandsku

• Nienna

Bolje nego da prosipaju mark cukenberg fore ribama i ostavljaju im poruke - Marko izbosne , dođi mala da te gnjavim šakom međeđom - pri naručivanju pesme - od Šabana! Bilo šta!

• Риха Дисидент

Ja sam jednom curi rekao dima lijepe oči, našta se ona samo nasmijala. Umro sam od sramote. A i ona, moš mislit bezobrazluka, nije mi rekla dija imam isto fine i ništa manje velike oči. Kurva mamu joj jebem, nek joj je stric umro.

• Nienna

A niko nije drko pičke na sred lokala?

• dokle_vise

dok sam bio klinac, reko mi "iskusni" drugar dve fore kako da smuvam neku njegovu drugaricu. Jedna je bila u fazonu da joj kao fol pripalim pljugu i onda samo sklonim i poljubim. A druga da joj kazem da ima trepavicu na oku i kao krenem da skidam a ona zazmuri i na frku je poljubim.
    Ali avaj, ne lezi vraze, on njoj rekao za tu foru sa trepavicom a ja to nisam znao. I sad ona dosla i sve super, izasli napolje da pricamo. I ja u jednom trenutku krenem kao "Imas trepavicu, de da ti skinem" i krecem rukom a riba brate zinula ocima, mislim da nije ni treptala, i ja sve mislim kao ajde zazmuri picka ti materina da te smuvam a ona jos jace otvara oci. I ja sta cu, bas mi bilo neprijatno, i poljubim je svejedno. Kasnije me ispalila posle 2-3 nedelje, kucka

A niko nije drko pičke na sred lokala?

Ja :) na zatvaranju kafane Venac u NS-u, konobarica se sakrila iza sanka a ja i kumela sa 2 ribe za stolom orgijamo

• Риха Дисидент

Nemam pičku al' zato kurac vadim i astale lupam.

• Цар

Има већ оваква тема, кол'ко се ја разумем у нуклеарну физику.

• bata gugi

e, meni je jednom bivša rekla da kad me je videla da je u meni videla rasnog bika... ali ozbiljno ne zezam se

• Риха Дисидент

Dokle_više duskačeš sam sebi u noge. U jednom trenutku ne moš smuvat ribu u drugom džaraš kliće anonimusima, koje imaju kožu meku kao svila, u tandemu skumelom. Ko je ođe urađen, ja il' ti?

• perinho

Pravi klaberi nemaju vreme za devojku. Sise.

• bata gugi

Риха, jebe mi se za nick jer ne'amnadimak, menijesamodosadno i BezDeranjaMolim.

• Punjac

nije bilo nekih velikih blamova,al kad se navarim za te zajebancije nikako nisam,pa bagujem ko konj...

• Nienna

Gugi, počitao sam i komentar taj, danas, ako se ne varam.

Jednom sam na moru sa ortacima muvao neku deset godina stariju.

Fazon plaža, neki lik drka gitaru a ove okolo prskaju i prave žabice. Ja mrtav k`o dupe, blejim nekoj nešto na uvo, pa se umorim, pa opet pričam pa se opet umorim. I u jednom trenutku zaspem na njenom ramenu i padnem iza, nabijajući joj nos u guzičetinu. Nije znala da kaže R!

• dokle_vise

pa jebemu, ova iz prve priče mi možda bila druga-treća riba u zivotu. Priče su vremenski razdvojene minimum 5 godina, a za to vreme sam makar mogao naučiti đe klića stoji

• Nienna

Samo hardkor gotičarka dokazi u obzir za opštenje u pabliku.
    Jednoj sam slučajno pipuo rč, smrdeo mi prst tri dana posle toga.

• bata gugi

ne varaš se, ostavio sam ga
    lele kako sam je kecao u magacin, jaoooooooo, ufffff... jedva sam čekao da odemo tamo kao da pakujemo nešto....

• Риха Дисидент

Nienna koa sti transferčina. Molim te nemoj više, zagrcnut ću se martinkom koju u ovom trenutku glođem sužitkom.

• bata gugi

trankila, padrino Rile, trankila... nemo' da lomiš zubi
    esmeraldaaaa, el tu sohos....

• Punjac

AHAHAHAHAHAHAHA

• Nienna

Imao sam scenu da me matori uhvati sa ribom. Golom ribom.

• sedplas

jebite mi oca ako ja razumijem jedan post sa teme

• Deku

- Pozovemo neke kurve na gajbu, skontamo da bi trebali da hasamo nešto i ulje se zapali, ortak otvori prozor i fikne vrelo ulje kroz prozor sa 7 sprata pravo na kurve koje su nam dolazile. Jedna skalpirana, druga sa teškim opekotinama.
    - Pozove me na večeru koleginica, milfača koju sam punio na poslu. Ulazim u lift u njenoj zgradi, pored mene klinka prepička dobro mi nije. Ja reč ona reč, kekoza... Uzmem njen broj pa da vozimo rolere neki dan... Al ne lezi vraže, otvara se lift i oboje izlazimo i idemo ka istom stanu... Njena keva otvara daje joj džeparac i ona odlazi a ja ulazim na njoke.
    - Studenski dom Patirs, 3 blok, dva džoka skanka, par nekih tableta i litre alkohola. Neka žurka Deki na stolici viče TADIĆ NAJAČI SAM!!!, masa bi krvi Deki beži u wc, tu neka alt cava, ja joj prilazim i počnem da joj ližem cvidže, kod tetkica se pali alarm, trče sve sa džogerima da pokupe vlaž, Deki pritiska uza zid vadi alat i počinje da taslači... Ujutro, 3 šava na kožici, kurva se nije otkopčala, peglao sam je u šlic.
    - Istripujem najstrašnije da bi bilo vrhčina da varam ženu sa nekim random klošarkama koje bi se zaljubile u mene, al da ih spavam kod njih pa da odmah posle obavljnog posla palim gajbi kao u lošim američkim filmovima.
    Pokušaj prvi: kresnuo ja nju i pokupim stvari kao obući ću se u wc i begam da ne zna ni da sam bio. Zaboravim fon.
    Pokušaj drugi: krasnuo ja nju i kao ne volim da se mazim nego idem na terasu da zapalim pljugu. Iskočim kroz prozor, mesec dana gips.
    Pokušaj treći: kresnem ja nju i kažem da žurim, bebisiterka, negde gori, kurac palac, izađem napolje, sednem u kola i počnem da se smejem jer mi je konačno uspelo, zapaim xnu, zablejim uz neki čil sa radija i zakuntam tu na parkingu. Ujutru stoji retrovizor na haubi i pod njim poruka. "K'olko si jadan!"

• Фејзбукманијак

ау деки мађијо, која си ти будала лолол

• Deku

Ti znaš prvu priču u detalje lololo

• Pišem Uz Vetar

Umalo da prebijem devojku koja mi se vrlo dopadala kad sam nešto loše istripovao od prevelikih količina opijata.

• Фејзбукманијак

јел беше жарково/вилине воде?

• Deku

јел беше жарково/вилине воде?

Miljakovac, kod Slona lolo

• Фејзбукманијак

то је то :) сад се сећам још ономад давно на неким од првих фузбала испричана прича лоло

• Nienna

Jedna ortakinja ručno obradila druga pred svima na nekom mini rodjendanu, koja budala e.

• dokle_vise

Jedna genijalno komicno nadrealna situacija koju sam doziveo pre ~mesec dana:
    Priveo neku ribu na stan, seks sve po redu, pocinje da svice, ona uzela ga blajvi, podigne glavu i kaze: "kako imas prelepe oci" i nastavi sa blajvom.

• Blake Griffin

Priveo neku ribu na stan, seks sve po redu, pocinje da svice, ona uzela ga blajvi, podigne glavu i kaze: "kako imas prelepe oci" i nastavi sa blajvom.

http://www.youtube.com/watch?v=TlYJKfunfC0

• Pinki™

Imam i ja jedan. Nije nešto naročito al ajde.
    Drug i ja priveli neke k mojoj kući staroj. Otišli u sobu legli na neke deke i ja kontam drug će sad ono da ispali sa svojom u drugu sobu da možemo opštiti, al' ništa to, on zaspao. Ova njegova oblijeće oko njega. A ova moja glumi kao neku finu ribu pošto joj je ova rodica prva i sad neće da ide u sobu kao ono šta će pomisliti rodica, da je laka riba. Ja upalim na fonu neku muziku i skinem je i jebem je 40cm od njene rodice. Svijetlo je bilo ugašeno. Poslije toga najveći trip je bio što je ona plakala. Zašto, nisam htio da pitam. Zajebi to.

• Petar Pan Pezo$

lizo sam usireni pazduh debeloj gotičarki u dunavskom parku. bio sam pijan i napaljen.
    posle kad sam kreno kući tražila mi broj ja joj dao fixni

• Blake Griffin

Da nije plakala zbog 40 cm, Pinki?

• plok

na ekskurziji u srednjoj,prilazi mi neka krakata,riba visa od mene,jbt,nakaza,kao nesto da igra,pokusava da pravi jebozovne pokrete i fejluje u tome,ja uperio prst u nju i povikao BOOOOO ona napravila zgrozeno facu i otisla...bio sam na nekim tabletama taj dan,mesao i s alkoholom ih gutao ne znam ni koje su bile svelolo

• Pinki™

Ne bih ti znao reći. Sve je moguće. Ali ono nije joj to bilo problem. Poslije toga sam pustio pjesmu na telefonu "plakala je" i legao sam na desnu stranu, da rasteretim srce.

• омбре

prdno sam dok mi je pušila

• kizo

Koji kurac , patišpanj punjen mljevenim baronima.

• taedium_vitae

prvu devojku sam ujeo za usnu (inače, imam pomalo izbačene zube i to me je uvek frustriralo), i raskrvario je prilično. posle je pričala po školi kako sam debil koji ne zna da se ljubi. to me je emocionalno osakatilo, nisam do treće srednje mogao da nađem devojku koja bi bila sa mnom na više od jedne večeri

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.