- М♦
To što ne voliš Vučića nije zamena za ličnost
Programiranje u linuxu nije zamena za ličnost
Kraft pivo, malo duža kosa i crno bele slike iz čudnih uglova je baš teško fejkovanje ličnosti
Kao i čudan izbor boje kose dužine do ramena, specifičan muzički ukus i isticanje kako poseduješ pičku i ne plašiš se da je upotrebiš
Ne bacam gas samo skečujem
- М♦
Radojka > Rada > Dara šatrovački
Moj skromni odgovor na pitanje gospodina sa slike
- јп
Бицикл
Није замена за личност - М♦
brada nije zamena za licnost pod broj 1
- М♦
Ja isto ne volim kad je nekome zamena za licnost to sto je student. Kad slika skripte indexe, kako mu je smor sto uci, pa onda kafa i markeri lampa i knjige na stolu pa hashtag neki kao kako ce da streba celu noc i kad smara stalno o fakultetu uzivo
Ja isto ne volim kad je nekome zamena za licnost to sto je student. Kad slika skripte indexe, kako mu je smor sto uci, pa onda kafa i markeri lampa i knjige na stolu pa hashtag neki kao kako ce da streba celu noc i kad smara stalno o fakultetu uzivoovo su ti ljudi koji nece nikad naci dobar posao nego ce biti uz nogu sefu, najgori tip uvlakaca studenata koji zavrsavaju u roku, beskicmenjaci i razlog sto svi vole da tovare studente
- М♦
Brt znas meni je tesko ja ucim jebiga umorim se od ucenja svaki dan pa upisi moj faks ako mislis da mi je lako druze probaj pa vidi
- М♦
Secate li se tamo negde 2014-2016 kad je Gejmotron bio zamena za licnost mnogima, ne povratilo se nikede
- јп
Ћирилица nije zamena za ličnost
- М♦
asking true questions
- јп
- Не пушим
Као одговор на питање
- је л имаш упаљач
... није замена за личност - јп
Volim da gledam filmove i čitam knjige
NIJE zamena za ličnost
- јп
Ukazivanje na činjenicu da prokazivanje mejnstrima nije zamena za ličnost
Nije zamena za ličnost - јп
Књига је боља од филма није замена за личност

Jedenje govana na sajtu šaljivog karaktera Vukajlija.com nije zamena za ličnost.
- TI
Pismenost nije zamena za ličnost
Zadovoljstvo sobom nije zamena za ličnost 
Zadovoljavanje ribe licem tj nosem nije zamena za licnost
- s
Biti nezadovoljan sobom i to prikrivati ceo život takođe nije zamena za manji auto ili kombajn sa prikolicom