Alkohol nije preduslov za dobru žurku
  • М♦

Tema za nas sto ne pijemo alkohol, bar ne nesto redovno, ajde onako nekad u drustvu, ne pravimo neku razliku izmedju tuborga i hejnekena npr, jebe nam se tacno za to.

Ne znam o cemu cemo tacno pricati na ovoj temi ali neka stoji leba ne trazi

P.S. Bravo sokovi u limenci su desetka, bas top sok

• Makaronac

Probaj coca colu u limenci

• ps

Ima u maksiju(valjda) u staklenoj da se kupi

• ps

U bosni nema cini mi se xd

• DP

Jel govorimo samo o napicima ili o činiocima dobre žurke? Meni je bitno da bude žensaka. Nekako se promeni atmosfera u sobi kad su tu.

• Makaronac

Nema, ima samo na filmovima

• DP

A od napitaka volim šveps tangerine

• М♦

Ja kad sam bio mali ja i tata ispred prodavnice pili kolu u staklenoj flasi ona povratna ambalaza, nije pio alkohol nikad i mene je odgajao tako. A tacno ima neki smek bolji kad je u staklu. Inace da ne serem sad, kad se pije ja pijem, nema tu sta, ali moze lagano da prodje 15ak dana da ne okusim pivo

• александаркг

Kafa (domaća) kao kamen, jutarnja ona - kafa - kafa - espreso - kafa - espreso i guarana - guarana kombinacija jebanje majke ne mogu da stojim sad od umora i neispravan sam kao konj ovih par dana a sad imam utisak da se sve ovo gore sabralo i da mogu još pet dana ovim tempom

• Makaronac

Preporuka za neki sok do 10 000 dinara

• М♦

E a najgore kad je recimo mnogo muskaraca tipa 5+ a samo dve ribe i to obe lose, pa se zbog njih promeni atmosfera u sobi a opet nemas nista iz njih kad nisu za jebanje

• Makaronac

Prodaje li ko kakav sok

• М♦

Najbolje iskuliram uz guaranu i pljugu, to mi je bas top

• Makaronac

Bolje da si cutao samo i pravio se lud

• ps

Od zove

Najgore kad je neka bleja pa ima jedna riba pa se onda dvojica idiota prime i utrkuju pa ona istripuje picizam neki pa krene da se folira dodje mi da im svom troma nalupam samare sto nas maltretiraju debilskim ponasanjem

• Makaronac

Ma.tad najbolje ti ustanes i odes u wc. I ona ustane i krene za tobom i pojebete se u wcu i vratite se.a ovi muvatori se sjebali i piju sokove
    wc zakon

• М♦

Sto kaze jedan moj drugar stariji, bile tu neke ribe dosle sa sela primile se na pricu, odem do tempa kupim flasu jegera i 4-5 guarana, posle druge guarane ova jedna mi je vec pusila

• Che-Vu

Najbolja žurka kad si jedini ti strejt, a ostali se poubijaju od alkohola. Nikad se nisam bolje proveo.

• Радјард Куплунг

najgore je kad je pet riba i šest likova na žurci i tri lika muvaju dve ribe, a wc samo jedan i one tri ribe sede unutra satima i onda moraš da sereš u gaće

• Mickey Savage

najgore je navaren i pijan za istim stolom. Ovaj što je pijan agresivan i pričljiv, ovaj navaren u fazonu wtf

• ps

Ja bas i ne kapiram sta to mogu da radim trezan a ne pijan. Ili makar sta to na zurci mogu da radim bolje trezan a ne pijan osim ako nije tematska zurka matematicara nekih

• Сантјаго Коровјов

Bukvalno, na bilo kojoj žurci je bolje biti pijan nego trezan. Ne pijan da ne možeš da hodaš, mada i to je okej, ali pristojno pijan je najbolje. Ne znam, bukvalno ne mogu da zamislim bilo kakvu žurku na kojoj išta može bolje ako si trezan.

Matematičari i slični kad jednom provale čari alkohola bi i antifriz pili, lol. Najgora je teška gikština kada reši da pije.

• Радјард Куплунг

mene ko zna, zna da sam lud i bez pića ;DDD

• ps

Ma da al kazem tematska zurka da tipa resavaju jednacine onda ok bolje biti trezan(ako mislis da pobedis haha ali tek to ne bih izdrzao trezan xd)

A na to sam i mislio- na zurci je sve bolje kad si pijan jbg to je jedan od razloga sto se ide na zurke

• Makaronac

Najgore je kad sa familijom ides na neku svadbu pa ne mozes posteno da se napijes jer ih vozis nazad
    To su najteze svadbe

• Сантјаго Коровјов

Pa jeste, činjenica. Nije preduslov da ti bude dobro, ali ako je žurka takva da ti treznom bude dobro, biće epska ako si pijan, lolo.

• ps

Kad idem sa familijom na svadbu oni su svesni da cu se napiti pa se unapred krisom dogovaraju ko ce pokusati da vozi nazad. Mada obicno ne idem sa familijom

• Makaronac

jebo mater prizvah takvu svadbu hahahaha

• celt

evo muslimani ne piju a opet se ludo zabavljaju

https://www.youtube.com/watch?v=h0z5-GQ63Ws

• b

Bugarine, nisam ti zaboravio kad si odbio da banujes stoku koja mi je vredjala najruznije porodicu i za to ces platiti kad tad.

• P

alkohol je odskocna daska za dobru zurku
    osim ako je zurka specificnog karaktera tipa studenti bg univerziteta onda bi hidrogen cijanid bio preduslov

• Deku

Ja na žurkama pijem samo vodu ;)

• Glavni

Na žurkama ne pijem, osim ako moram.

• ps

Isto i ja. Samo sto uvek moram

• Mali Ker

Ne volim da igram, tačnije i ne umem da igram, osim mojisudrugovi i onda sedim i pijem i pijem i posle nije ni važno što ne umem da igram, igram sve: moravac, žikino kolo, divna-divna, igrarokenrol, sve
    pingvin-kolo: najjače kolo

• L@ki

ја увек кренем са премисом да нећу да пијем, али никако увек завршим урољан и бијем жену и малог сина а старији плаче и пиша у гаће

• 6

Нова фанта лимитед едишн у лименци са папајом маногм и осталим егзотик воћкама одлична је за нас који не пију.

• PA

Tema se zove Alkohol nije preduslov za dobru žurku, a još niko nije spomenuo neke druge droge osim alkohola

• 6

Љубав је најјача дрога <3

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.