Da li ste nekad otišli sami u provod?
  • [dusan]

Na neku žurku gde nikog niste poznavali ili subotom uveče u diskać i tako to?
    Da li ste se lepo proveli ili ste se osećali kao najveći paćenik na svetu?

• Š

Ni sam, nikad.

• Earthworm Jim

DISKAĆ
    I
    S
    K
    A
    Ć

• Mister_NO

U svom gradu ne bi mogo nikada, osećao bih se ko paćenik. Ako bi bio sam u drugom gradu, onda možda.
    Likove koje sam viđao same tako po gradu uvek su mi delovali kao teški alkosi, klošari i apsolventi filozofije/sociologije.
    Plus uglavnom ako nalete na nekog kog znaju odma se prišljamče.

• celt

mislim, daleko od toga da je zabava, i dobro ili bilo sta, al dal je moguce da sa vasih 30 godina niste bar jednom u zivotu dosli u sitaciju da negde cirkate/jedete sami. aj lokalno, u svom gradu/selu nema nikakvog smisla, al bar jednom, za 30+ godina da se zateknete u nekoj situaciji gde je sedenje tu gde si mnogo veci smor od toga da odes negde da gledas ljude, makar sam?
    negde poslovno? na moru srednjoskolci se isposvajdali i jedu govna uvece, a tebi se ide negde? kod nekih rodjaka u nekom gradu si se zateko, i opcija ti da legnes u 9 da spavas ili odes negde napolje?

znaci, bilo sta. nista?

• Š

Zašto bih radio išta od toga kad imam komp i igrice za beg od stvarnosti

• celt

sad procitao prvi post

Na neku žurku gde nikog niste poznavali

ni ovo?

• DP

Pa ko me je pozvao na tu zurku ako nikog ne poznajem

• Mister_NO

Je l se računa svadba de ne znaš nikog za astalom?

• [dusan]

eto vam čelndž

• PA

Druže samo da te pitam jel si ti dugo vremena planirao da otvoriš ovu temu i stavio tu sliku pride da sve bude magično? Da li ćeš okačiti i pesmu ne diraj onog čoveka za stolom i ako da hoće li to biti kad neko napiše "jednom sam se napio od tuge sam u kafani", msm da i to bude magični momenat? Uglavnom lepo je krenula tema sviđa mi se možda kasnije nešto opširnije napišem (magično).

• Mickey Savage

Celte, plaše se da drugi ne pomisle da nemaju drugare.

• Mickey Savage

Da li ste nekad otišli sami u provod?

Ovo je samo blaža verzija pitanja: "Jel vam se nekad desilo da vam se nije digao?"

• melkijades

Jednom u dva noću, na putu iz jedne kafane u neku drugu, vidim 4 avion ribe koje ulaze u nekakvu zgradu i bez razmišljanja udjem za njima, odvojivši se od razularenog čopora. Odvaljen naravno. Prva i jedina misao bila mi je - tamo gde idu ovako dobre žene sigurno ih ima još i vredi rizikovati bilo kakve neprijatnosti, u najgorem slučaju izbaciće me napolje iz stana. E sad

stan preogroman, pun ljudi i jako čudan. Sve čudno, ljudi, nameštaj, slike po zidovima (onaj osećaj da nešto naprosto nije u redu a pojma nemaš šta). Kad sam video da je parket uokviren iscrtanim zelenim bršljanom sve mi je bilo jasno (detalj koji mi je ostao iz jedne priče). Bio sam kod ozloglašene Grofice. Žena je često bila prisutna, u baroknim, raskošnim haljinama i sa ogromnim šeširima na glavi (koliko se sećam). Mesto je bilo stecište svega što voli da se naziva alternativom i voli da isprobava kojekakve gadosti.

Ali je bilo krajnje kul - žena je, navodno, posedovala čitavu tu zgradu i na toj gajbi je bila žurka 24/7. Ljudi koji su smatrani poželjnim dobijali bi sms sa šifrom za interfon, koja se svakodnevno menjala. Dakle jedini način da se udje bilo je da čekaš ispred i prišljamčiš se na bezobrazluk nekome ko je otvorio vrata. Kasnije smo tu redovno obitavali jer se ispostavilo da je najnormalnije mesto u gradu i zeza je bila odlična (jednom smo čak išli u društvu momka koji je bio dj to veče). Sem što su nas redovno startovali nije bilo drugih zabuna, generalno vrv nismo puno odudarali. Sećam se da je piće koštalo nešto simbolično. Radilo dok nije upala finansijska i lupila ban jer nisu izdavali fiskale.

• celt

Pa ko me je pozvao na tu zurku ako nikog ne poznajem

jebem li ga, zadesi ti se nekad.

• PA

Za novu godinu 2015. na 16. sam oko 4 ujutru mrtav pijan upao u kuglanu, gazda iste napravio privatnu zabavu za familiju i prijatelje. Kako sam ušo odmah seo sa njima nikog ne poznajem sve ljudi 40+ a ja razulareni klinac i tako razgalamili se niko ne zna gde bije ne sećam se detalja baš najbolje al kuglanje je bilo džabe, lepe uspomene

• [dusan]

Druže samo da te pitam jel si ti dugo vremena planirao da otvoriš ovu temu i stavio tu sliku pride da sve bude magično? Da li ćeš okačiti i pesmu ne diraj onog čoveka za stolom i ako da hoće li to biti kad neko napiše "jednom sam se napio od tuge sam u kafani", msm da i to bude magični momenat? Uglavnom lepo je krenula tema sviđa mi se možda kasnije nešto opširnije napišem (magično).

čitaš me kao knjigu xD

• celt

4 avion ribe

https://dcassetcdn.com/w1k/submissions/771500/771895_3f54.jpg

Bio sam kod ozloglašene Grofice.

zeza je bila odlična

• PA

Hajde celte mislim da svi sa ushićenjem čekamo da čujemo tvoje nevaljalštine

• melkijades

Jednom je doduše na nas skočila nekakva matora, smrdljiva, bezuba pederčina u beloj atlet majici, duge plave kose vezane u rep. Bukvalno original raspala muška kurva iz Amsterdama osamdesetih se teleportovala i navalila na nas omladince - stao ispred nas i počeo da skače u fazonu - jbt mlado nepoznato meso, ovo mi je najsrećniji dan u zadnjih 10 godina. Odustao kad je video da smo se zgranuli i prebrojao da nas ima četvorica, pa je valda skontao da smo neki lejm veganski milenijal gej parovi koji ne vole zabavu i lud provod.

• celt

nisam se nikad nesto posebno dobro proveo sam, tako da nista od toga jebi ga.

inace melkijadesov stil je ko momo kapor, samo sa 0 talenta za pripovedanje

• celt

zivot u 60-70tim, sfrj, kacam bio mlad

• celt

zeza, ribe avioni, bleja i korzo

• PA

Ne al ozb jedina mesta gde sam odlazio sam bila su rejvovi tu te najiskrenije boli kurac, ne ideš zbog ljudi već zbog rejva. Ovako diskaći, muzičke stolice ništa

• l

nisam.to je bas lose.svi oko tebe u dustvu pricaju zezaju se a ti stojis sam i to kao treba da ti bude provod.to ne bi uradio ni da ima koncert metalike a niko iz mog drustva ne voli metaliku i skupa karta, a da sam ja veliki metalikin fan u fazonu slusam ih od malena i ceo zivot mastam Kako sam na njihovom koncertu.jedino bi u takvoj situaciji mozda otisao sam.ali mozda.ustvarri poveo bi caleta da bude sa mnom.morrao bi da ide.ovo sam dao primer ja nisam fan metalike

• PA

ovo sam dao primer ja nisam fan metalike

Miša Tumbas disapproves

• melkijades

Otišao na Kejva 2008. sam i bio bih magarac da nisam. Bio na još par svirki sam i bilo je jako dobro. Volim da putujem sam tako da kad sam u tudjem gradu često negde idem sam, iako ugl poznajem neke ljude tamo gde sam otišao. Na Gogol bordello sam sreo jednu divnu devojku sa kojom je kasnije bilo svega i svačega; jedan drugi put, takodje na Kejvu, nabasao na ribu sa kojom sam se zamalo pojebao medju svim onim ljudima. Na kraju smo se razišli i nikada je više nisam video. Ali da, noću, kada se ljudi razidju a još uvek ti se ne ide kući, možeš sresti jako zanimljive ljude na mestima na kojima pojma nemaš kako si uopšte završio.

• melkijades

Uspeo sam da ubacim "sam" 7 puta u 4 reda posta. Možda je ovo neki znak?

• SokOdZove

Sam sam dok te ljubi drugi neko

• Бохор

Naravno da jesam jebote. Svi boemi to rade

• Скелетор

Melk, glupo mi je da ti kažem al mislim da se nikad nećeš oženiti a imaš kolko ono, 4 banke+?

• хезно

čak više volim da odem sam na kafu, ali uveče nisam sam izlazio, kapiram da bi mi to bio pravi smor

• Earthworm Jim

Mnogo puta, i cesto se tako bolje provedem nego kad odem sa nekim. Kad odem sa nekom ekipom nekako je vece vise manje predvidljivo, kad izadjem sam nikad ne znam gde cu i sa kim na kraju da zavrsim. Plus je za muvanje mnogo lakse i jednostavnije kad si solo

• Бохор

Plus jedan na Gambija
    Često sam ranije odlazio za šank nekad dobro poznatih neretko random lokala i pijucka i posmatrao ljude i njihove profile
    Kako se ponašaju itd
    Fino je bilo. Kad sam hteo da jebem tu gde sam vadio sam ključeve od kola
    Sad nema više toga žena misli da se kurvam

• Јова

2-3 puta sam otišao sam u klub, al generalno nije bilo baš nešto posebno. Malo je to sve ipak na silu se činilo, barem meni.

Al zato otići u kafanu sam, kafić, restoran, to mi nije nikakav problem. Čak mi je i šmek, recimo kad ne radim, otiću u neki kafić ujutru, sjest, popit kafu, pročitati novine.

Išao sam i u restoran koji put sam da nešto pojedem. I sve mi bilo normala.

• Бохор

Što nije normala
    Nedeljom sam pijem kafu i doručkujem isključivo u istom lokalu godinama
    To mi dodje kao koncentracija za nadolazeću sedmicu

• s

Seo ja u parku u Becu da smotam dzoint, i tu neki srednjoskolci bleje, ja ono sam na klupi, krecem da mrvim kad mi prilazi klinka iz te grupe, trazi upaljac. Ja joj dajem, kaze ona "Danke." I cuti par sekundi, gleda u mene, vrti se oko nogu onako, drzi cigaretu i kaze "Ich liebe dich. Ich liebe dich"

• s

Iskren da budem, meni nikad nije ni trebala bogzna kakva infrastruktura da se provedem, ostalo ne znam, u bilo koju kafanu da udjes hteo ne hteo uci ces u nekakav razgovor

• s

Mozda i flase polete Bohore picka ti materina

• s

Nego sam imao devojku tada u Srbiji, pa nisam hteo da je varam

• s

Zato ne kapiram vas kad iskate neki respekt i poverenje, a realno ste gomila seljaka

• Mickey Savage

Stratimir ozb trigerovan

• Earthworm Jim

Nemoj da ga diras bolestan je

• DP

Tacno zamisljam mog bracelicu kako u nedelju sam narucuje cedjenu i jaja sa slaninom, kafa naravno, patika cipela naravno i ostri se za ponedeljak lolo

• houltu9l

Ne secam se.