- mm
Dakle, da li?
- mm
Kod mene se trenutno vodi polemika o ovome.
Podeljani smo 3:1
Osoba 1 kaže da mi pričači nismo normalni, jer koj će ti kurac reči, ako o nečemu misliš?
Kao, bolje zvuči nego kad ćutiš.
Trenutno je osoba 1 u wecwju i plače u SEBI, jer ne sme na glas :) - H
S obzirom da je tesko naci normalnog sagovornika normalno je pricati sam sa sobom, sto i ja cinim.
- k
Хахаха макице могу да претпоставим ко плаче у вецеју :))))
Ја прчам сама са собом по цењле дане јер сама живим и прође ми живот у самоћи.
- S
Počeo sam da pišem post na ovoj temi, ali ga je drugo lice izbrisalo. Trenutno se svađa sa trećim oko izbora četvrtog da peto preuzme kontrolu nad šestim i sedmim. Osmo samo nemo posmatra sa strane.
- S
:Svih osmorica prekidaju prepirku i besno gledaju Caru:
NE DIRAJ MI MONITOR! ŠČUO!
- k
Трансфер је управо имао релацију Темерински пут- Грбавица- Ченеј.
Царо мене боли колико је децхко недуховит. Капирам и тебе :)
- M
Slabo, al više ispuštam neartikulisane zvuke i ukočim se često kad sam sam, a sam sam često.

Ja mu stalno kao nešto objašnjavam, a on me kao stalno nešto propituje, postavlja podpitanja... Ako učim, on se pravi da je profesor; ako pišem tekst o nečemu, on se pravi da mi je urednik; ako razmišljam o odbojci, on izigrava mog trenera; ako bih se tukao, on je neki nadrkani lik. I stalno pita, ja stalno odgovaram. Nema kraja, nema kraja tome...

Naravno,al' onda kad sama sebe bodrim:
-Sve je kul,bre,šta si se ufonjala!
-E,znaš da si ok,nema razloga da se ždereš.Kad si lafica,mož' kako 'oćeš!
-Saćemo mi (mi?) to da sredimo,pa onda uživancija,nema brigeša!
-Sad je sve super (kad nikako nije),a biće sve bolje i bolje!I slične "afirmativne" rečenice...
- P
JA PRIČAM!
Pričam kad se iznerviram, nekad naglas prokomentarišem ako vidim nešto na TV-u čak iako nema nikog i tako dalje...
То раде особе којима су мисли толико хаотичне да ни не знају шта мисле док не изговоре то наглас. Страшно.Moje misli jesu haotične, nesređene i isprepletane.
Jа очекивао да се побијеш на крају како си кренуо;)Jednom sam sam sebi udario šamar i onda sam rek'o "Jebote, koj' ti je, nisam mislio toliko jako". I odgovor "Izvini, ali povod je tako dobar".