Da li pričate sami sa sobom?
  • Cara™

Itekako, pogotovo ako stojim ispred ogledala. Dok vozim, kada jedem i preko pvt.

• Јованча

хаха.

колико би до јаја фора била кад ти нико не би одговорио овде, него одговориће, стока вукајлијашка...

• dusan1001

Da kad me nešto žešće iznervira

• СМарко

Кад радим нешто псујем сам са собом, али то изгледа као да причам.. Уствари кад радим тако и ако се концентришем, мислим да изговарам нешто попут

Сад ћемо да видимо, може ли ово овако.... Аха, чек, чек, чек...

Пар пута сам себе ухватио тако...

Јесам ли ја луд?

• Томдрил Мерилин

Da. I, kada se raspravljam sa sobom imam obicaj da kazem naglas "jesam ti rekao da sam u pravu" :D, koliko god cudno zvucalo.

• Мара

Нон-стоп. Јутрос сам се сита испричала сама са собом.

• selenijum

колико би до јаја фора била кад ти нико не би одговорио овде, него одговориће, стока вукајлијашка...

Istina, al kad smo već stoka, da i ja odgovorim:
    Redovno. Pogotovo kad spremam kuću.

• bojanboj

Stalno to radim, dok me žena ne prekine pitanjem:"Normalan li si ti?"

• Tračica

Moram ali moram da se konsultujem sa zidovima i ponekim delovima tela....

• mm

Kod mene se trenutno vodi polemika o ovome.
    Podeljani smo 3:1
    Osoba 1 kaže da mi pričači nismo normalni, jer koj će ti kurac reči, ako o nečemu misliš?
    Kao, bolje zvuči nego kad ćutiš.
    Trenutno je osoba 1 u wecwju i plače u SEBI, jer ne sme na glas :)

• selenijum

Moram ali moram da se konsultujem sa zidovima i ponekim delovima tela....

Apsolutno tačno.

• H

S obzirom da je tesko naci normalnog sagovornika normalno je pricati sam sa sobom, sto i ja cinim.

• Mil'ca.

Ja imam imaginarnog prijatelja i stalno mu se ispovijedam ali on meni ništa ne govori. Mislim da me ne voli ali je on meni prirastao srcu.

• k

Хахаха макице могу да претпоставим ко плаче у вецеју :))))

Ја прчам сама са собом по цењле дане јер сама живим и прође ми живот у самоћи.

• javio

obično kad napravim sranje...onda šapućem sebi nešto u bradu..uvek isto...kretenu, magarče, stoko..a onaj pametan odgovara "ti si bre kreten, ti si nas u ovo uvalio, ja sam ti lepo reko da to ne radiš"..a onaj treći kaže "nosite se bre u pičku materinu, pustite me da spavam, 3 izjutra"...

• S

Počeo sam da pišem post na ovoj temi, ali ga je drugo lice izbrisalo. Trenutno se svađa sa trećim oko izbora četvrtog da peto preuzme kontrolu nad šestim i sedmim. Osmo samo nemo posmatra sa strane.

• Cara™

Da li pričate sami sa sobom?

StefanKostić

Ne, ali sa monitorom - DA

• S

:Svih osmorica prekidaju prepirku i besno gledaju Caru:

NE DIRAJ MI MONITOR! ŠČUO!

• k

Трансфер је управо имао релацију Темерински пут- Грбавица- Ченеј.

Царо мене боли колико је децхко недуховит. Капирам и тебе :)

• Cara™

Царо мене боли колико је децхко недуховит. Капирам и тебе :)

Ne znam, nekoliko puta do sada sam pomislio kako je dechko DZANKEE wannabe-ijer, ne preostaje mi nijedno drugo, ijole logično kobjašnjenje :)

• nem0

Причамо.

• M

Slabo, al više ispuštam neartikulisane zvuke i ukočim se često kad sam sam, a sam sam često.

• Bojan extream

Pa retko i nisam nesto druzeljubiv i prijatan za razgovor.

• Mekitj

Причамо.

:D

• Урош

Игнорише ме.

• Ox

Ja mu stalno kao nešto objašnjavam, a on me kao stalno nešto propituje, postavlja podpitanja... Ako učim, on se pravi da je profesor; ako pišem tekst o nečemu, on se pravi da mi je urednik; ako razmišljam o odbojci, on izigrava mog trenera; ako bih se tukao, on je neki nadrkani lik. I stalno pita, ja stalno odgovaram. Nema kraja, nema kraja tome...

• Gospod Bog

Ja pričam sa svojim alter egom, kad se dvoumim oko nečega. Recimo vidim sliku neke cupi na fejsu, pa se svađam s njim da li su prave sise ili ne :D

• Warner von Latinsche

Ми се свађамо. Не, не свађамо се. Да, свађамо се.

• Зна Мурињо

Ja redovno to radim. Kida!

• Урош

Који сте ви паћеници, нећемо више с вама да се дружимо.

• nem0

:плаче:

• sunglasses@night

Covek koji ne prica sa sebe nemoz' biti zdrav.Ipak,mislem da je najbolje pricati u sebi,a ne naglas.

• Unfawkable

Ja to radim, al ne naglas, isključivo u mislima, i to na Engleskom, sa različitim akcentima :P
    I uvek je ON bio u pravu kad napravim neko sranje.....

• VanGoga

Naravno,al' onda kad sama sebe bodrim:
    -Sve je kul,bre,šta si se ufonjala!
    -E,znaš da si ok,nema razloga da se ždereš.Kad si lafica,mož' kako 'oćeš!
    -Saćemo mi (mi?) to da sredimo,pa onda uživancija,nema brigeša!
    -Sad je sve super (kad nikako nije),a biće sve bolje i bolje!

I slične "afirmativne" rečenice...

• Ognjetina

upravo!

ja ne verujem da je ovaj internet stvaran ja verujem da je ovo sve moja konverzacija sa samim sobom!

• Culle.haha

Ja dostojnijeg sagovornika ne videh.

• Hugocavez

Па тешко да ћу наћи бољег саговорника!

• P

JA PRIČAM!

Pričam kad se iznerviram, nekad naglas prokomentarišem ako vidim nešto na TV-u čak iako nema nikog i tako dalje...

• SMAJ BOKE

pričam al ne naglas.

do jaja je kad se zgotiviš sa sobom.... ne s predsobljem.

• Culle.haha

Ja volim da kudim samog sebe. I onda sam sebe vređam. Pa se naljutim na samoga sebe, zbog uličnog vokabulara kojim vređam sam sebe i zbog odvažnosti da drznem na samoga sebe. Onda se strašno iznerviram, ućutim i počnem da šetam po sobi. Sve to radim, onako mrmljajući sebi u bradu.

• SMAJ BOKE

Jel si nekad digo ruku na sebe kad si hteo da odbraniš sebe ?

• Hugocavez

Ја очекивао да се побијеш на крају како си кренуо;)

• Zmia

То раде особе којима су мисли толико хаотичне да ни не знају шта мисле док не изговоре то наглас. Страшно.

• SMAJ BOKE

i onda prošetam ulicom i naletim na torimu koji mrmlja sebi u bradu i havariše rukama....
    kapiram polaže ispit od pre 20 godina

• Culle.haha

То раде особе којима су мисли толико хаотичне да ни не знају шта мисле док не изговоре то наглас. Страшно.

Moje misli jesu haotične, nesređene i isprepletane.

Jа очекивао да се побијеш на крају како си кренуо;)

Jednom sam sam sebi udario šamar i onda sam rek'o "Jebote, koj' ti je, nisam mislio toliko jako". I odgovor "Izvini, ali povod je tako dobar".

• metal_poeta

Kad mi je do razgovora a nemam s' kim da popričam.