SMRT
  • Cara™

Skorasnje poruke od gazde interneta su me asocirale da razmislim o smrti.
    Poruke o 54321 trajnom vecnom banu za sve prisutne su sve izvesnije.

Ulazimo u neizvesnu fazu smrti i postavlja se pitanje kako preziveti smrt. Gazda je nedvosmisleno reko mrste na tik tok.

Kako da se posle ponovo konektujemo i napravimo nasu nezavisnu komunu. Dok smo pod gajdom mi smo slejvovi.

Da li je to realan afterlajf ili samo fegetstori. Kako da prezive prezivari vukajlije ako GAZDA SUTRA KAZE NJET

Kako da se povezemo opet majko mila NEEE ZNAMMMMM

• Скелетор

Celt ima rešenje, noobovsko doduše

• Cara™

Ozb treba da se obezbedimo na vreme ako sebe cenimo makar 1%

• Galantni kosovac

Ko ti kaze da se nismo obezbedili?

• PA

Šibnite link one teme gde smo se dogovarali oko toga zaboravio sam kako se zove

• k

Možda da pređemo na vk.com. Bratska, pravoslavna mreža.

• l

samo da nadjemo neki forum gde nema cenzure, gde makar moze slobodno da se opsuje.onda na tom forumu napravimo temu-izbeglice iz vukajlije i stavimo svi iste avatare.posto su svi forumi veliki imaju mnogo podforuma mozemo da zamolimo novog gazdu da neki podforum preimenuje u humor i mi uglavnom tu da obitavamo

• l

ja preporucujem forum parapsihopatologija

• Cara™

Ovo labovo full prihvatljivo. Sigurno na ani ili zadovoljnoj ima mesta za nas.

Taman mozemo incelisemo iz direkta. Mozda se nekome i posreci

• P

Moze ali treba vidjeti sa modovima na tim buducim forumima da nam daju neki pw za temu da nam ne ulaze svakakve budale i pišu:

“POREMEĆENI VUKAJLIJAŠI LOL”

• k

I da gramatike malo u obzir uzmemo, da ne zvučimo kao derle koje misli da je kul kad koristi izmišljene reči
    pogotovo kada ih forsira

• Cara™

hotul biti derle kmeeeee

Nisam znao za ovog derleta

• S

Мирсад Дерле

true

• mesni narezak

Fino bre otvorimo novi besplatni forum na tipa https://www.proboards.com/, može ga jedna osoba čitavog spremiti za sat vremena najviše, ima i čet ugrađen, i to je to, samo se registrujemo i radi, za razliku od ovoga, ima čak i embedovanje i formatiranje slova i svi ti kurci palci.

• mesni narezak

A ne da se ko cigani vučemo po ani.

• mesni narezak

Ali eto kapiram da će kazan najaviti smrt sajtare unapred da bude vremena da se nešto ovako napravi, osim ako ga pukne voz i umre na licu mesta, daleko bilo.

edit: pre će ukinuti forum nego pobanovati svu ovu gospodu, jer valja 40 puta kliknuti mišem i držati 9 na tastaturi, ihaha.

• Cara™

El postere najavio, el reakcije najavio? Ne znam pitam

• l

jeste nasa specijalnost teranje zena sa foruma ali ana je veliki poduhvat, nema nas dovoljno za to.a i sajt deluje kao iz devedesetih, bolje da nadjemo neki bogatiji pa onda da lobiramo da uvedu postere u podforumu za humor ali pod pravilima da nema zatrpavanja.jedan poster nedeljno po clanu.to moze i za def.ili celt posto ima znaje i pare nek napravi neki forum. moze i da stavi neku temu za reklame gde ce da klikcemo na njih

• Cara™

Hoce nam celt stvarno naprviti rezervnu vukajliju. Divna vest

• l

hvala ti celt najbolji si.stavi negde reklame da klikcemo, da i zaradis nesto.

• l

ako ti nije dosta para.a verovatno nije.vi sto imate hocete jos vise, to je skroz ok.

• celt

Nece novi forum zaziveti, kad crkne vukajlija i mi cemo se razici

• DP

Idemo bre na redit. Svi smo prekaljeni forumasi, preuzeli bi vece sabredite za par meseci.

• P

Celt nihilista

• P

Na bredditu su mahom djeca debili do 16 god, neka vrsta čekaoničara ranije

• Cara™

Trebali bi malo pustimo pipke u nove svetove.
    Ne ono nasumicno upadanje nego pristup kao u naseljavanju kosmosa. Takva strategija.

Probna grupa nas par misija na random forumu, kada istrazimo vise mesta onda odaberemo najbolje novo mesto za zivot. Kao sa planetom z sto ce biti.

• P

Pamtim kad je Maestro slao neke linkove sa breddita dok je bila ona afera suicide frenky..

Pročitam neki komentar kao “vukajlija debilna još postoji, onaj Cara nekad bio gotivan, sad se blamira opasno..” itd itd

• Cara™

e i da ovo vrv nikom nije palo na pamet

Kad gazda ukine sajt u fullu tada samo neko od nas ponovo uplati host i domen i eto nas, celt malo sredi platformicu.

Krekovo sam jeboteeeee

• l

vidis da svi trazimo resenje i da se drzimo zajedno.veruj malo u nas kao sto mi verujemo u tebe.

• Cara™

Pročitam neki komentar kao “vukajlija debilna još postoji, onaj Cara nekad bio gotivan, sad se blamira opasno..

lolo ko ovo pisao

• P

A otkud sada ta prica da ce sajt da crkne?

Na aparatima je godinama ali radi jbg

• Cara™

Logicno je da obzirom na cesta kucanja servera gazda smanji nasu aktivnost jbg. Sig nece povecati protok.

• Earthworm Jim

Kad gazda ukine sajt u fullu tada samo neko od nas ponovo uplati host i domen i eto nas, celt malo sredi platformicu.

https://c.tenor.com/0BTV46X6PioAAAAM/okay-ok.gif

• k

Ma da, par klikova i horde posetitelja, većinom oćnih žena su opet tu.

• l

treba da se oprobamo i na reditu.a mozda i na ovom sajtu.slabo je posecen, vapi za clanovima.ima i podforum bez cenzure
    https://zvezdegranda.darkbb.com/f10-bez-cenzure
    mogli bi da se uklopimo ovde.
    pogledajte teme kakve prave

https://zvezdegranda.darkbb.com/t114-koliko-je-sati-na-vasem-telefonu
    ova je kao nasa sta rucavate
    https://zvezdegranda.darkbb.com/t116-sta-trenutno-radite

• Mali Mujo

Ta mogucnost da se Vukajlija ugasi svakog trena ima svoju car, mozda nekad ne bih npr rekao Bergasu da ga sisa, ali onda pomislim sta ako se sajt ugasi i nikad vise ne dobijem priliku da to kazem, i onda ipak uradim to

• PA

Jao ljudi šta sam danas jeo idem da objavim

• Cara™

aj sta bi forumasi to je manje vise nebitno, al sta bi srpski, skodi i ekipa sa defki.

to bi bio bas bedak. Za nas mi nije zao kad tako sagledam.

• mesni narezak

Lako je to reći, a kad je ispoštovati, sumnjam da jeste. Većina vas ovde se 11 godina svakodnevno trpa i napušava, i sad kad crkne ovo govno jednog dana, kao, biće neki razlaz? Biće kurac. Možete se privremeno udaljiti odavde, naravno, ali kad-tad ćete da poželite trpanje na temi Vaccina, ejdusovanje, napušavanje, imenovanje domaćih proizvođača poludisperzije, melkorovo punjenje tegli, rasnijevo govno, i još mnogo toga, šta ne možete nigde drugo pronaći.

• mesni narezak

aj sta bi forumasi to je manje vise nebitno, al sta bi srpski, skodi i ekipa sa defki.

to bi bio bas bedak. Za nas mi nije zao kad tako sagledam.

velik neki gubitak.

• celt

ja sam zezanja radi postavio jednom neki forum koji bi mogao da bude zamena, pre neko vreme... to lako ako nista.

poenta je samo da svi koji bi dosli ovde odu tamo, cisto za sve ove stare clanove sto su prekul da se druze sa nama (iako znam da snajperisete picke) da voajerisu.

• Cara™

velik neki gubitak

nulta tolerancija za defkaše lololo

za sve ove stare clanove sto su prekul da se druze sa nama (iako znam da snajperisete picke) da voajerisu.

vuka ostala kao neka oš. šta da se druzim sa onim slepcima ni u osnovnoj nismo bili dobri.
    Sad sam na faksu sad sam uber gle one slepce...