Kakvu smrt želite?
  • Neka-Bude-Pinki

Morbidna tema... kako želite da umrete, na koji način, u kojoj godini, gde?

• zp

Ne u snu, sve ostalo je okej.

• sedplas

sad u ovom trenutnku. metak u slijepoocnicu. brzo i jednostavno. zbogom.....

• SoulOfMySoul

U kafani, za stolom.

• Johnny Kurajber

Samoubistvo razornom količinom eksploziva u sred skupštine kada je zasedanje. Uskoro.

• BeboP

Uuu da dobra tema, recimo da sam na nekom bojnom polju, držim mač od 30 kilograma, moja draga i ja samo preživeli, i juriš da nas saseČu zajedno, to je bre smrt !
    Ili jednostavno da umrem u kućici na plaži opet pored svojih voljenih.

• Gospod Bog

Da me Đina Karano ubije od pičke, pa da se ljudi sećaju moje kretenske smrti i da se smeju.

• Rosoneri

Od previse droge, kurvi i alkohola.

• [

U 90. godini tokom seksa sa dve bliznakinje od po 19.

• Л0Л

Ја бих да дам живот на олтар отаџбине и да погинем у одбрани своје земље!

• H

Brzu u svakom slucaju.

• Vučica21

U snu, za jedno 60 godina pored mog muža. U 89-toj godini.

• Crno

Smrt je za pičke.

• StefanBičBožiji

''ON JE REKAO DA MOJ ČALE PEDER, A MOJ ČALE JE TRENUTNO MRTAV''

Pored ovih švalerskih smrti, voleo bi' da m'ubuju Šiptari jer sam pre toga očistijo Kosovo od Aljbanaca i Tibet od DalajLame. ALAH AKBAR

• kilervgmmm

Pff.... Smrtnici... Mene boli kurac.

• Пол Гаскоињ

ako već moram dumrem, voleo bih da to bude od mača,katana po mogućstvu

• АК

Hocu dumrem dok mi je mladjana picka na kurcu u ekstazi. Ako na budem mogao to, onda, ne znam. Bitno je da dozivim, a ne da zaspem i probudim se mrtav.

• azza

U snu, sa jedno 90 godina ko i svaka baba. http://www.youtube.com/watch?v=qNuFl-Uu1go

• Mićko

Ja 'оћу да не умрем. Осим из ината (можда).

• Penzionerka

Ej bre, neću da umrem.....

• Bruce

Nindža umire samo jednom, a kukavica hiljadu puta...

• sedplas

uraaaa imam priliku d'umrem iljadu puta

• Џими

Зашто сви желите смрт?

• Јованча

SoulOfMySoul
    U kafani, za stolom.

kao Vasa Ladački, loloooll

ja bih hteo da sam sa nekom superiška pičkom u stanu, pljugam dok mi blajva, i od tolikog zanosa se zapalim, sagorim trepuške i kosicu moju (a da, tad bih imao malo duže looloolooknice), ispadnem kroz prozor pokušavajući da se zagasim, padnem na kurac koji je ost'o u erekciji, preživim sve to, ustanem radujući se da sam živ, i onda me skenja autobus. zaglavim u bolnicu, taman počnem da se vadim, doduše, skratili su mi organ za 25 santima, al' šta je tu je, ostalo dovoljno, i naiđe neki bombaš samoubica i skenja pola bolnice, 'de ja umrem, a u poseti mi bile neke tri dojajne bicuri, pa zapale sa mnom u raj. do jaja.

• Давид

Mirno, u snu ili u borbi, ali brzo

• .Vule

'sred birtije od srcane kapi
    klonula mu samo glava
    ko da drema, ko da spava.

Ovako.!

• H

Ne razumem ljude koji bi da umru u snu, inace bas sad citam Seneku i covek pametno kaze da je uzork smrti ne bolest vec zivot i da se svejedno umirati mora, a sam je pokazao na sopstvenom primeru kako to dostojanstveno treba ciniti.

• ZEROCOOL

Nazalost, vecina ljudi umire u smrdljivoj postelji usrani i upisani dok je oko njega kobajagi ozaloscena familija, koja ceka da sazreli senior odapne da bi nasledili njegovu imovinu. R.I.P.

• .Vule

Nazalost, vecina ljudi umire u smrdljivoj postelji usrani i upisani

Pucas u slepoocnicu, umres ko gospodin covek.

• matafaka

Зашто сви желите смрт?

Nolajferi ne mogu da umru,kao što je Stenli Marš(je l'te iz south parka) izjavio "you cannot kill which has no life".
    Ali ako se nekim slučajem desi,onda onda bi želeo u dubokoj starosti,da mi otkaže srce tokom seksa sa ženom duplo mlađom od mene :)

• Sterija

Umrem u 80 i nekoj. Pored seksi malde žene i 5-oro dece. Da bude po mogućstvu u krevetu i bezbolno.

• matafaka

Nazalost, vecina ljudi umire u smrdljivoj postelji usrani i upisani dok je oko njega kobajagi ozaloscena familija, koja ceka da sazreli junior odapne da bi nasledili njegovu imovinu. R.I.P.

Istina,pun mi je kurac takvih lažnih moralista,najradije bi umro sam nego da mi "brižna" familija stoji pored kreveta i čeka da odapnem samo da bi videli ko je šta nasledio.

• šljukasta prezla

Kupim dve tri kile vijagre sa nekih 70 dina, odem kod neke lokalne kurve i jebem je dok ne umrem.

• ophidia

Slušala sam priču kako je jedan lik uzeo drogu, umislio da je leptir i izleteo kroz prozor.
    To mi je potpuno fascinantno i dan danas, umreš misleći bukvalno da si leptir, čak nisi ni svestan svoje smrti.

Oduvek sam pričala kako hoću posle smrti da me bace lešinarima, fazon hoću da kružim po prirodi, a da to ne bude nešto patetično poput bacanja pepela u more (povraćanje), a ni sahranjivanje pošto se plašim toga. Onda me je neki lik zajebao time što mi je otvorio oči, jer ako te pojedu lešinari, onda će da te iskake, što je nekako bez veze, tako da sad zbog njega više ne znam kako želim da umrem.
    Mada, nemam pojma, imala sam nekoliko scenarija.

• Ronnin

Samo da ne bude od neke boleštine, pa da me davi 3 meseca da ležim u krevetu, dok se jedno jutro ne probudim.

• Eclipse

stara, pijana, u kafani dok mi pjevaljka na uho pjeva

• Towelie_

Zelim da me venzemaljci overe svojim laserima.

• Petar Pan Pezo$

Oduvek sam pričala kako hoću posle smrti da me bace lešinarima, fazon hoću da kružim po prirodi, a da to ne bude nešto patetično poput bacanja pepela u more (povraćanje), a ni sahranjivanje pošto se plašim toga.

au jebote, koliko je ovo patetično...da kružiš po prirodi axaxaxa

• Kurd

A ja bih molio za jedniu pristojnu smrt, u pravom momentu, na pravom mestu...onako, domaćinski! :-)

• S

Želeo bih na samom kraju da odgledam ceo snimak.
    http://www.youtube.com/watch?v=wZZ7oFKsKzY

• P

Kakvu smrt želite?

Sa paradajzom i senfom.

• kizo

Oduvek sam pričala kako hoću posle smrti da me bace lešinarima, fazon hoću da kružim po prirodi, a da to ne bude nešto patetično poput bacanja pepela u more (povraćanje), a ni sahranjivanje pošto se plašim toga. Onda me je neki lik zajebao time što mi je otvorio oči, jer ako te pojedu lešinari, onda će da te iskake, što je nekako bez veze, tako da sad zbog njega više ne znam kako želim da umrem.

Šta god durade sa lešom, kružiće se.

Ja ne bih volo dumrem, al ako se baš mora onda dok recitujem neke kurčeve na latinskom, da ispanem pametan, umrem, i onda da o meni pričaju " Napustio nas je izuzetan intelekualac" "ostali smo bez velikog uma"

SEREM!

Oću da umrem vozeći tenka kroz Vošington, na paradi koju ćemo prirediti poslije osvajanja SAD-a.

• šljukasta prezla

Slušala sam priču kako je jedan lik uzeo drogu, umislio da je leptir i izleteo kroz prozor.

Mora da ti je neko prepričavao film "Maks Pejn".

• kizo

Mora da ti je neko prepričavao film "Maks Pejn".

Al ga zasraše....

• Skočimiš

Hoću da umrem od sreće u srpskom Dubrovniku, na srpskom moru, dok čitam u novinama kako Kizo osvaja srpski Vašington i dok me oralno obrađuje 19 sisatih Hrvatica.

• Kurd

A ne 19 Hrvata? Pa šta fali Hrvatima, dokle taj srpski nacionalizam? :-)

• p

Zeleo bih da niko ne sazna za to,dumrem negde daleko,lagano bez ikakvih tripova.....nasmejan