Зашто се жене ложе на ретардирана срања?
  • DG

Не говорим о обичним разликама између мушких и женских интересовања, нити мислим да нема ретардираних срања на која се ложе претежно мушкарци, али кад се погледа ситуација у глобалу, немогуће је не уочити тренд.

Ако ћемо с политичке стране, комунизам, БЛМ, слутвалкс, боду поситивиту, транспхобиа, мале привилеге итд, сваки протест препун ментално нестабилних, најчешће али не искључиво белих, жена које њиште по улицама. Чак и за јебени вајт привилиџ се опет куробецају беле жене више од других (мада кажем, не искључиво).

Ако ћемо ван политике, закон привлачења, астрологија, наталне карте, кристали, хватачи снова, муда Марјанова, опет све женска посла (хехе), и трудим се баш да будем критичан према мушкарцима, али осим веебова и сличних срања, заиста не могу да саставим неки значајнији списак.

Занима ме које је ваше виђење ситуације, да ли сте приметили то, и ако јесте шта мислите да су узроци? Тема није ту да наводи људе да причају да су жене у глобалу дебили, нити сматрам да јесу, али можда постоји неки заједнички фактор који их чини подложнијим, а ако је неко способан да продре у дубине људске психе, онда је то Вукајлија

• Š

Ali moj tata Ejdus kaže da sve to nije ništa u poređenju sa loženjem na najretardiranije sranje od svega:
    V I D E O I G R E
    I
    D
    E
    O
    I
    G
    R
    E

• Скелетор

Ovo sve što si nabrojao su neka aktuelna interesovanja i loženja modernih zapadnjačkih žena
    Ove domaće generalno zabole za sve to navedeno, osim za gledanje u kafu, tu ih ne diraj

Ne poznajem dovoljno ni jednu iz prvog pasusa da bih mogo da provalim njihov psihološki profil, ali kapiram da ima veze sa boljim finansijskim standardom, nedostatkom kurca, trendingom na inst i yt i viškom slobodnog vremena

• Galantni kosovac

Dokon um đavolje igralište, što se kaže

• Galantni kosovac

Toga kod nas bukvalno ima samo online i to u manjoj meri, po nekim grupama na fb ili insta, tipa onaj manijak od ribe sto drzi Kriticki. E to je bolest

• DP

Djavo ne kopa, ne ore.

Samo čeka.

• mesni narezak

postavi to isto pitanje na ani, dirgode, možda dobiješ odgovor.

• Бохор

Djavo ne ore i ne kopa vec baca majci pepeo u oci
    Tako se kaze

• P

Djavo nit ore nit kopa vec zlo smišlja.

Tako se valjda kaze..

• mesni narezak

samo ću reči da su amerikanke jedna drugačija vrsta ljudskih bića.

• celt

Davo ne ore i ne kopa vec otiso u beograd da radi na pumpi.

• јп

U vakuumu sve to zvuči kao trend ali u stvari je u pitanju šaka jada, čak i u mestima poput San Fransiska to je uvek manjina

Samo-marginalizacija, kompleksi, neostvarenost… da su kojim slučajem rodjene sa kitom išle bi u kladžu i upucavali nejač pričama o bitkoinu

• Д

Đavo nit ore nit kopa, već tikve sadi uz pomoć jedne osobe.
    Tako se kaže.

Što se tiče teme, preporučujem kompilaciju postova autora Petar Pan Pezo$.

• Mlada Partizanka

Dokone su. Treba ih uposliti.

• k

Pre se znao neki red. Jebemu miša. Žena lepo čeka kući dok popijem celu platu na pijaci pa da dođem i istučem i nju i decu i kera. Danas se progospodilo sve.

• Mlada Partizanka

Zadnje vreme došlo.

• DP

Djavo ne kopa i ne ore

Samo pita pavkaš li

• Mlada Partizanka

Djavo ne kopa i ne ore

Samo pita pavkaš li
    Samo pita pavkaš li

Hahahahhahahahahah

• k

Da li dečice moja mala pavkate
    Ili hrišćansku slavu danas slavkate
    Znate li da je danas Sveti Vasijan
    Jebo vas igrice i Kim Kardašijan

• k

Drito u džehenem zbog rimovanja Vasijan - Kardašijan

• Mlada Partizanka

Još samo da ih staviš u deseterac, pa da ih metnemo u čitanke..

• Д

"Зашто се жене ложе на ретардирана срања?"

Me, a based intellectual:
    https://i.postimg.cc/d0gvn5My/ret1.png

• BV

Sto si manje na internetu to manje znas o tim stvarima
    Ja ne znam apsolutno nista sta si ti nabrojao u prvom postu

• BV

Nek se loze na sta se loze samo nek mi daju picke meni dosta

• k

Bergas glas razuma.

• ŠKODILLAC

Lože se kad umesto s one stvari (i ostalih domaćinskih aktivnosti) ne silaze sa interneta većinu vremena. Da nije interneta i ovih telefona malo sutra bi saznali ljudi za sve to.
    Tu nađu svoje krdo u vidu grupe, afirmišu se, podržavaju se, naprave svoj mali svet koji je van realnosti.
    Što je najgore sve to što si nabrojao znaju površno ali iz razloga što su zaludni ljudi oni budu ubeđeni u to. Uglavnom nedostatak porodičnog ili seksualnog života i nekritički stav prema svemu i svačemu.

• Čiča Morada

Ovim putem pozdravljam Siska
    Što kad vidi Bergasa kroz džep kurac stiska

• TB

Зашто се толико ложе на сит-коме и таква срања?

• Čiča Morada

A muškarći se lože na najretardiraniju stvar od svih -- žene.

Aj sad bez zezanja, da nam nije ovako udobno u današnje vreme po pitanju hrane, druga bi se pesma pevala. Zato su svi izdepresirani, anksiozni, malaksali, bezvoljni.

• k

Da citiram jednog od lordova, žene bez ženskih delova bi bile uglavnom iritantne male pederčine koje vape za degenekom.

• mesni narezak

i čovečanstvo bi izumrlo u roku od maksimalno 100 godina.

• хезно

e pa i ja volim sitkom :( ali dobar neki ne frendz i sranja

• јп

Da citiram jednog od lordova, žene bez ženskih delova bi bile uglavnom iritantne male pederčine koje vape za degenekom.

Based and blackpilled

• k

Takvi su ti lordovi, incelasti jbg.

• P

Koji je ovo lord pisao, da nije slucajno pezosss

• PA

Žene prate retardirane trendove, muškarci prave retardirane trendove zbog žena. To je začarani krug i ne zna se ko je tu grđi jal kokoš jal jaje

• Mister_NO

Zato smo uspešno odagnali žene sa sajta.

Ovo je sada čisto i neokaljano mesto.

• Mister_NO

bebo, vrati se

• Petar Pan Pezo$

na moje oci sam gledao kad klinka konobarica stipa za dupe 5 puta jednog klinca u prolazu, i nakon petog puta on nju lupi malo za bulju i ona udje u sank i pocne da place al bas bas da place sva se zacenila, i tu skoce sve ove krave kao jebacemo ti mamu sta si joj to uradio seljacino sad cemo zvati ovog onog....da se nisam umesao i rekao da sam doslovno video svaki put kad je ona njega uvatila i da je on nju tek nakon petog puta uvatio, lincovale bi ovog retarda....i onda na kraju kad su i ove ostale skontale da je mala slagala, onda kao ajde dobro dosta je necemo sad o tome celo vece pricati, kao nebitno...a ova mala kaze ali nije isto musko i zensko dupe, zensko dupe je SEKSUALIZOVANO...
    inace ista ta mala konobarica, jednom kad smo sedeli drug i ja i ona za sankom, a iza u cosku sedeo neki matori odvaljeni napacena dusa, i ova mala odjednom krene da place i mi kontamo stigla joj neka poruka nesto se desilo, kaze ona ovaj klosar me seksualizovao...a matori iza izvadio kitu i pisa, niti ga je izvadio zbog nje niti ga je okrenuo ka njoj, al uvek nju neko seksualizuje
    Tako da te price kako je to samo na internetu, nije tacno...sve vise i vise pogotovo klinki, al vidjam i starije devojke koje su pocele da se "oslobadjaju muskih okova"...cak mislim da se uzivo toliko rasirilo to, da su neke ribe pocele da kontaju da su kul ako idu kontra toga, sto je opet super

• Д

Evo Pezosa.

niti ga je okrenuo ka njoj,

haha

• PA

Au jel moguće jebeno

• PA

Mislio sam da to zlo nikada neće da stigne ovde kao što celt kaže to je AMERIKA izolovana od ostatka sveta nema mi šta da brinemo za njihove probleme

• Earthworm Jim

Normalno da je moguce, ima debila svuda sto se naloze na gluposti sa neta pa probaju uzivo, sta je tu cudno. Al da je masovna pojava brt nije. Mislim i meni se desilo pre par godina da je fazon neka riba kojoj sam pridrzao vrata da uce u kafic krenula da mi kenja kao mogu i sama hahah al to je izuzetak, ne razlog za paniku fazon libtardi vratite nam srbiju

Sve ovo na stranu voleo bih jos pezosovih postova na ovu temu

• DP

Generalno, vise pezosa na sajtu

• Earthworm Jim

Pezose falis bebo

• Бохор

Kad je Mylycu ubedjivao na četu da omiriše dečku kurac kad dodje kuci i tako da vidi je l je vara ili ne
    I da ga tera da kad krene negde uvek jede belog luka to ce da odbije devojke od njega i tako ce da spreci belaj