Predlog: ukidanje komentara +
  • Ognjenpet

Ne vidim potrebe da se ostavlja samo komentar + bez riječi ikakvijeh. To mi onda djeluje kao reklama za plusadzije i nekako mi djeluje kao da traze nazad uslugu za uslugu te plusadzije. Moze se riječima izraziti komentar ili zadovoljstvo odredjenom definicijom

• Ognjenpet

Dobra. Dodji na fudbal

• Granon

Može, mada i ja nekad lupim samo +

• piro

Kojim ćeš to složenim algoritimom da namestiš da može da se ostavi komentar ali ne može da se stavi "+" u taj komentar?
    Ovo više stvarno nije zanimljivo Sevaste.

• Ognjenpet

Algoritmom ubacivanja špijuna na sajt. Ja ću prvi prijavit sve kod kojih vidim u komentarima plus. Onda će njih moderatori preko koljena pa po guzici

• Ognjenpet

Algoritmom ubacivanja špijuna na sajt. Ja ću prvi prijavit sve kod kojih vidim u komentarima plus. Onda će njih moderatori preko koljena pa po guzici

• Il Capitano

Upravu je covek.
    Smorili su vise takvi komentari.Mora da rolas skroz do kraja da bi (mozda) video neki pametan komentar.

• Il Capitano

Moze da se kaze :"Bravo care,defka ti je odlicna i zanimljiva." ne mora samo "+++" ....nije da ja to ne radim.Radim i ja.Jbg.Navika.Ali bilo bi dobro da se ukine.

• Surovi

ništa da se ne ukida, ali da se preporučuje i teži ka tome, to da. Fora je da oko ovakvih predloga uopšte nije potrebna neka "zvanična odluka sa vrha" štagod. lepo se svi trenutno aktivni članovi dogovore, počnu od sebe i sugerišu drugima i tako :D

mnogo je efikasnije nego zvanično ukidanje bilo čega..

• Il Capitano

Imas pravo Surovi :DD

• Џими

''Моле се корисници сајта да, ако немају никакав смислен коментар на дефиниције, не остављају коментаре попут ''+'' и сличних варијанти које аутору дефиниције поручују само да им је дат плус и да им је дефиниција добра. Ово се нарочито односи на кориснике који остављају на десетине копи-пејст коментара, и тиме затрпавају остале коментаре. Ово ће убудуће бити посматрано као самопромоција и третирано као спам, те ће аутори који се не придржавају овог правила бити бановани на најмање 24 часа.''

Извор: http://vukajlija.com/forum/teme/2488#post_264502

• Surovi

eto, ima i to vidiš :) ovaj džimi samo nešto piše, a niko ne čita.

• Earthworm Jim

Jebote, ajde malo pročešljaj forum pa otvaraj teme. Nije ovo prvi put da žvaćeš već prežvakano...

• piro

Je l' smem onda da ostavim onda kao komentar: ".!."?

• En_Dotter

Bolje stavi: 8==o ((

• celt

to kad si bas odusevljen.

ili jednostavno napises, alal ti kurac rutavi!

• Џими

8==o ((
    То је за пвновање.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.