ПРЕДЛОГ: Укидање фејсбук плагина
  • Mjetalna lama

'Вако, фејс нам уништи вукајлију тако што доводи папане на сајт који су ту само да се курче и праве ретардиране постере без икаквог доприноса нашем вољеном сајту. Укидањем плагина ће се сигурно смањити број фејсчурлије и побољшати квалитет дефки и постера, а аутори који ће остати на вуки ће бити ту због вуке, само вуке, и ничега другог осим вуке.

• P

Decxko Kaizenu nije u interesu da zaradjuje manje love!

• Луди Чак

• Луди Чак

A da mi svi skupimo keš i otkupimo Vukajliju i pretvorimo je u akcionarsko društvo? :)

• Mjetalna lama

A da mi svi skupimo keš i otkupimo Vukajliju i pretvorimo je u akcionarsko društvo? :)

Увредићемо газду. :(

• Lullaby

Nema ništa od ovoga, prije će ovo Sosovo da zaživi.
    Mada meni strašno smeta, jer Kaizen ne da da se brišu one gluposti koje su nakupile hiljade lajkova. Sjećate se Snježane i 7 jegera? Užas.

• Dub

Kaizen ne da da se brišu one gluposti koje su nakupile hiljade lajkova.

Boli ga kurac. Al' realno. Važno je da sajt radi dobro, da ima što manje bagova, a što više ljudi.

• Mjetalna lama

Баш то. Гована на тоне, фејсбук гована. Могла си и лололоцк ово, ако неће да заживи. :)

• Remac

Vala i pojedini članovi su bagovi...

• Towelie_

Ukinite Facebook i resen problem.

• bla bla

što se ne uvede više moderatora, pa da non stop ima neki koji bi čistio to smeće.

• celt

daj bre ne zanosite se sad kao loznicanin i vi ostali ste grande autori pa pljujte po fejsbuku.
    to sto je vukajlija na fejsu nije problem sto ima gluposti ovde. problem je jednostavno sto ima puno clanova, a ako znate, prosek entelegencije je 100, pa na svakog tako pamentog kao vi dodje i po jedna budala da znate.

stvarno retko tupav predlog. i ti si verovatno doso preko fejsbuka, i 90% dobrih autora, i ja sam prvi put (2009 jos) video link za vukajliju od drugara sa fejsbuka, tako je da ova logika ajmo da sklonimo plagin kako bi kvalitet bio dobar, da kazem blago, skroz pogresna.

• Lullaby

Могла си и лололоцк ово, ако неће да заживи. :)

Mogla sam, al čekala sam Celta da objasni. :)

• Sterija

Teško mi je ovo da kažem ali Vukajlija živi od fejsa. Pre nije, ali sad od kad ima onih lajkova to se raširi po fejsu i tako dolaze novi članovi koji žele da naprave neka emo sranja. Ali to Kaizenu odgovara ima više ljudi i više para.

• Mjetalna lama

Ја нисам сазнао за Вуку преко фејсубка, већ лично и персонално од овог човека овде:dynamate_15
    А и нисам рекао да сам нешто добар аутор, ал ми засмета кад ми дефку затрпају ликови који пишу вицеве са смајлијима и зиљавим правописом. А оо што ме највише нервира су постердзхије! Ликов који немају у свом репертоару ни наговештај од дефиниције а имају десетак постера, који су ту само да привлаче лајкове са фејсбука да би тај испао неки јебач. А оно сам морао да овековечим, не знам зашто, али сам морао. :)

• celt

veruj mi nije fejs direktno problem toga.
    jebi ga, naso sam se uvredjenim posto sam i ja bio fejscurlija, a ti napisao ovako nesto:

Вако, фејс нам уништи вукајлију тако што доводи папане на сајт који су ту само да се курче и праве ретардиране постере без икаквог доприноса нашем вољеном сајту. Укидањем плагина ће се сигурно смањити број фејсчурлије и побољшати квалитет дефки и постера, а аутори који ће остати на вуки ће бити ту због вуке, само вуке, и ничега другог осим вуке.

• Filozofinjo

Jebiga, kaizen oće pare.

• Johnny Kurajber

Nemam pojma. Sajt je nikada bolji. Ekipa koji bleji na sajtu je vrhunska. Ima govana sa fejsa, al' ih preskočiš ili malo zajebavaš i to je to. Neka prave šta hoće, a mogli bi mi da se isto malo aktiviramo i šaljemo tamo na ktitor podforumu govna da ih modovi brišu. Tripujem da bi im bilo lakše tako.

• šljukasta prezla

Ništa ne treba ukidati, samo treba da se malo organizuju modovi, kao što je na većim sajtovima. Jednostavno da se nekim modovima ukine mogućnost bananja, nekima mogućnost brisanja postera, nekima brisanje definicija, i da postoje grupe moderatora predodređene za neku radnju. I onda da npr. bude ovakva podjela:
    MODERATORI ZA DEFINICIJE- 10 ( Neki od već postojećih i da se nađu neki koji znaju da ocjene kvalitetnu ili nekvalitetnu definiciju, npr. Električar, Ming, duplaFaca, Smarko, itd.)
    MODERATORI FORUMAŠI - 5 komata (da se uzmu najaktivniji forumaši, i oni koji se razumu u to i nek vršljaju po forumu)
    MODERATORI POSTERDŽIJE - 5 (stefankostić tipovi ljudi, ko voli nek izvoli)
    MODERATORI ZA BANANE - Da se odabere pešes osoba koje su najrealnije, objektivne, od nekih iz ove grupa gore i da oni samo imaju mogućnost i ćao.
    Sve u svemu cilj svega je da jedan Peki D Džem ne mora stizati i na forum i na definicije i n a postere i da ga zabole đoka što je Črči promaklo kilo postera, da se zna ko šta radi. Možda je to tako sada organizovano, ali opet on ako zasigurno vidi neko sranje na forumu on će da ga riješi, ili u posterima, da nema tu opciju boleo bi ga đoko jer on je svoj posao odradio. Malo komplikovano ali pomoglo bi dosta.
    P.S. I da se tamo gdje piše moderatori odabere, dva tri komata koja će imati odnose sa javnošću, kada ti neko obriše DEFKU javljaš se samo njima, u slučaju slanja pvt-a CELTU jer ti je neko obrisao defku a on nije taj za odnose sa javnošću dobijaš ban, neki simboličan dan, dva.

• P

Il Filozof
    Jebiga, kaizen oće pare.

A što ne bi?

Postavite se na njegovo mesto ! I jel bi prihvatili predlog?

• Mjetalna lama

Драги целте, нисам рекао да су сва фејсчурлија лоша, али једноставно се ти што су иоле океј изгубе у маси тих људи што хоће само да се курче. Извини ако сам те увредио на било који начин, немо' да ме банујеш. :)
    А ако треба неки мод за брисање блентавих дефкица, јавите ми се, страшно их мрзим, и радо бих их брискао, ако треба, и по цео дан! Буаахахахахахах!

• Mjetalna lama

Ал стварно, ако буде требао неко да брише дефиниције, зовите ме.

• Lullaby

Svi bi da budu modovi.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.