PREDLOG: Postovi na forumu
  • СМарко

S obzirom da imamo opciju KOMENTARI i KOMENTARI DRUGIH, mozda bi bilo ok da imamo i VASI POSTOVI NA FORUMU, meni bi to odgovaralo npr jer ne mogu uvijek da se sjetim na kojim sam temama sve postovao, jeste da je glupo u neku ruku za korisnike koji postuju na samo dvije ili tri teme, ali eto...
    Samo me ne sikanirajte sad :P

• Џими

Подржавам. Мада, био је предлог још одавно, само није реализован још.

• Mastrixt

Može. Taman da vidim gde me je i ko pljuvao.

• СМарко

sad ce kaizen da kaze cuvenu rijec od cetiri slova :)

• Mirjana The Great

U, e ovo je dobar predlog.

• Električar 

Biće

Ovo i nije loš predlog,ali zamislite broj postova sa nekih igrica tipa Ko poslednji pobednik i slično.Bilo bi ih previše.Možda bi bilo bolje da se ubace samo postovi sa nekih "obiljnijih tema".

• СМарко

Ne, ne, elektricar, nego na tvom profilu da stoje samo tvoji postovi da bi znao gdje si postovao...

A kaizenova famozna rijec je BIĆE :D

• СМарко

tesko da se moze ostvariti da se neke teme izostave ja mislim, mozda je cak i nemoguce i sto bi moji iz CG rekli 'posa' bez posla' jer se stalno nove otvaraju

• Električar 

Pa ja sam i mislio na lične postove autora.Šta će mi tuđi postovi.

• wlex88

Najbolje bi bilo da imamo precice do postova na temama koje sami izaberemo. Jer bi bilo previse postova, bilo bi nepregledno, a i ne interesuju svakog iste teme. Neko prati predloge i sugestije, neko komentare vezane za muzziku itd.

• Earthworm Jim

Predlagano ranije. Svidelo mi se i tada, svidja mi se i sada, samo ako je moguće da se ovo odradi.

• wlex88

Moguce je, samo treba dobra volja :-)

• СМарко

Evo nesto razmisljam, mozda i ono OMILJENA TEMA moze da pomogne?? a, a?? Kaizene? a?

• Lutak iskrivljenog L

svidja mi se, ja sam za....

bice korisno da pratim neke ljude...a mozda se kaizen zajebe pa ostavi postove i sa moderatorskog foruma...buahahahaaa

• wlex88

i taj li forum postoji, nisam razmisljao o tome, sto je mocno :-)

• kilervgmmm

Da li moze da se uvede mogucnost da se sazna ko je neznani junak koji nam je upravo izbrisao definiciju/poster?

• Earthworm Jim

Zato se i ne vidi, baš zbog toga što tebe zanima.

• BH

@kilervmgmfhcsac...

Da sam na kaizenovom mestu, ja bih omogućio tu opciju. Pošalješ lepo SMS na broj taj i taj i za 100 kinti saznaš ko ti je obrisao poster il definiciju. Mislim da bi se namlatio para.

• necro

Mogao bi i broj postova i reputacije da se uvedu?

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.