Предлог: Укинути право на брисање и едитовање постова на форуму након 24 сата
  • Џими

Не знам да ли је био овај предлог, али и ако је био, заслужује да се понови, јер је појава ненормално иритантна. Бар мени. Шта сад, сви учествујемо у дискусији и неко се нађе паметан и обрише своје постове, шта? Је л' људе блам онога што су писали? Ајде, капирам да то уради неко ко је пре три године био клинац, типа имао 16 година, сад мало сазрео, са 19, али ово највише раде, бре, неки зрели људи. Не бих да наводим примере, али ето, она ауторка Аурора, која би са својих 40 и кусур година требало да је зрела жена и особа са оформљеним ставовима, стално брише своје постове. Мислим, зашто који курац постујеш ако ћеш да бришеш? Не разумем. Онда испадне да су се људи који су улазили с њом у дискусију дописивали сами са собом.

Дакле, мој предлог је да се онемогући брисање постова, а и њихово едитовање након 24 сата.

• Burzum

Немој боло, аурору дират', њу сме само ЧОВЈЕК.

За.

• sunshine

Ja sam za. Glupo izgleda kada neko treci cita.

• Dub

Ja sam protiv, zato što je to predložio bivši moderator i što nije otvorio novu temu već neko vrijeme, pa ga Jovičić prestigao. Dokle više vas dvojica da ratujete po forumu?

• Скелетор

što da ne?
    znači, za

• Purasevic

Za što se tiče brisanja posta . Protiv editovanja . Jer na nekim temam (Haxball konkretno) , editovanje je veoma važno za celu temu .

• PrankMaster

Odličan predlog. Za.

• Скелетор

neka ostane edit jbote...ali da nema mogućnosti za ispravku prethodno napisanog.

• S

Definitivno za!

• Lullaby

Editovanje je potrebno, brisanje treba onemogućiti.
    Jedino da modovi mogu da brišu spem.

Ali, kod editovanja bi moglo da se uvede nešto (ja ne znam ni šta ni kako, al viđah to na drugim forumima) što obilježava da je post promijenjen:
    "post editovao posljednji put taj-i-taj (ime člana, ili "moderator"), tad-i-tad".

Tako da se zna da je neko mijenjao svoje mišljenje i eventualno pokušavao da zajebe ostale, ili da je mod nešto prepravljao, iz bilo kojeg razloga. Spriječile bi se svakakve zloupotrebe.

A ovo "obilježje" bi moglo da se uvede na isti način i kod brisanja postova, što da ne.

• S

Predlagao sam nešto slično.

Kaizene mislim da bi opcije izmeni i obriši trebalo nekako da se uklone sa zaključanih tema... Ako je tema zaključana, ne bi trebalo ništa da se menja ili briše na njoj, a to može svaki korisnik koji je nekada pisao na toj temi...

Što sam pre neki dan i video da je uradio.

Tako da sam ZA i za ovaj predlog.

• Lullaby

Što sam pre neki dan i video da je uradio.

Ok, znači počelo je, pa će biti valjda i od ovog prijedloga nešto.

• S

Da, možeš da otvoriš stranicu za izmenu komentara i da ga promeniš, ali ne možeš da pošalješ promenu.

I kada izbrišeš komentar, on nestane, ali kada refrešuješ, ponovo je tu.

• Bojan extream

Stefane de su ona ogromna fensi slova? Nekako mi je sve monotono bez toga

• S

Stefane de su ona ogromna fensi slova?

I don't wanna talk about it... :(

• АК

Лоле, мож мени направити једну такву? Али да пише како сам против.

От: Против. Непотребно је то мењати само зато што то ради неколико аутора.

• Mićko

Мићко подржава.

• Л0Л

Кротитељу мало се правим Стефан Костић нећу то стално да користим лолололо

• Master of Sarma 2

Lole,niko kao Stefan :D
    Ja isto podzavam predlog.

Онда испадне да су се људи који су улазили с њом у дискусију дописивали сами са собом.

http://vukajlija.com/forum/teme/895 -Ispada da je Zyklon retard zbog svog prvog posta.

• Earthworm Jim

Pa, zapravo Sarmo, Ciklon je tada bio moderator i pobrisao je postove pre svog jer su bili imbecilni. Nije autor pobrisao svoje postove, tako da si izneo podatak nevezan za diskusiju.

• Korle

Ja bih ukinuo i editovanje i brisanje, i to neposredo po objavljivanju posta. Kao i na četu. Šta si rekao ,rekao si, nema nazad. Često se desi da autor izmeni svoj post, a ovi ostali ispod, ispadnu budale jer se nadovezuju na prethodno izrečene stvari.

• Earthworm Jim

A šta je sa tim kad se neko zajebe, pogreši nešto, pogreši temu u krajnjem slučaju? Ostane nedorečen? Zbog toga i postoji opcija. Samo je potrebno da se vremenski ograniči, sa tim se slažem.

• Master of Sarma 2

@Gambi:Aha.Ne shvatam sto je pobriso te komentare,a ostavio svoj odgovor na njih.Al to je sada nebitno.Nek se ukine da i moderatori ne mogu da brisu posle 24 sata komentare da ne bi dolazilo do ovakvih situacija onda.

• Dzankee

ОСТАВИТЕ АУРОРУ072 НА МИРУ!!!!!!!!!!!!!!!

Па оно, и што каже гамби, тако да сам, да кажем - против.

• Earthworm Jim

Nek se ukine da i moderatori ne mogu da brisu posle 24 sata komentare da ne bi dolazilo do ovakvih situacija onda.

Ja sam za to da se ukinu moderatori. lolo

• Električar 

Ja bih ukinuo postovanje uopšte. Ma i komentare da ukinemo i pisanje defki da se ograniči na jednu dnevno. A postere izbaciti skroz, nije ovo internet galerija.

• mylyca

Против за едитовање, јер много тема функционише тако што се едитује први пост.
    За сам за укидање брисања након 24 часа.

• Триша

Neka ostane, nisam u stvarnom životu, mogu da menjam šta kažem kad god želim !

• Earthworm Jim

mylyca

Vidiš, ovo mi nije palo na pamet. U pravu si.

• Lutak iskrivljenog L

slazem se sa gambijem

• Л0Л

Слажем се са Ћулуцом, едитовање нек остане али нек се брисање укине да не би било срања типа - А072 (ово звучи ко неки мутаген из Минџа корњача)

• bojanboj

Slažem se sas Mylycom u potpunosti...

• S

mylyca

Ovo je ok, na prvom postu bi moglo da radi editovanje. A na ostalim da se ograniči na 24 sata za oba.

Ili brisanje na 24, a editovanje na par dana.

• Џими

A šta je sa tim kad se neko zajebe, pogreši nešto, pogreši temu u krajnjem slučaju? Ostane nedorečen? Zbog toga i postoji opcija. Samo je potrebno da se vremenski ograniči, sa tim se slažem.

У пичку материну, Гамби. Ако ти је пост толико битан у животу, а после 24 сата не сконташ да си га ујебао, онда не знам шта да кажем.

Да, први пост би могао да се едитује, али мрзело ме да компликујем тему том ставком. Много ситничарите, јебага. :)

• S

Да, први пост би могао да се едитује, али мрзело ме да компликујем тему том ставком. Много ситничарите, јебага.

Pa ako hoćemo da svi budu zadovoljni, moramo. :)

• mylyca

па не само први пост, нек остане едит, шта фали. ако неко едитује цео пост и стави само тачку на пример, сви остали ће знати да је испао ретард и написао нешто чега се стиди.

• Џими

ако неко едитује цео пост и стави само тачку на пример, сви остали че знати да је испао ретард и написао нешто чега се стиди.

Да, али ја нечу знати шта је написао и копкаче ме то и живечу у незнању до краја живота! Како не разумеш! МОРАМ ТО ДА ЗНАМ!

• mylyca

хаха океј то је већ озбљино, треба ургирати код каизена помоћу неких слика у неглижеу!

• mylyca

ето, ја сам сад едитовала свој горњи пост и ти си испао ретард што си писао ч уместо ћ, а ускоро ћу и овај пост да обришем. :р

• Lullaby

Ako ćemo već da budemo paranoični, neko može da edituje post i napiše nešto sasvim drugačije od prvobitnog, a da to i ne bude tako očigledno, kao npr. stavljanje tačke umjesto teksta.

"Ko koga vrijeđao?! Pa ja o njemu sve najbolje rek'o, eno pogledaj sam pa procijeni ko je ovdje lud!"

Zato mislim da je onaj "dokaz editovanja" najbolje rješenje, jer editovanje stvarno jeste potrebno, u mnogim slučajevima, i nakon 24 sata.

• Џими

ето, ја сам сад едитовала свој горњи пост и ти си испао ретард што си писао ч уместо ћ, а ускоро ћу и овај пост да обришем. :р

Ујеба ме Милица као газда.

• Л0Л

Гон'те се бре људи натерали сте ме да размишљам и ово ми све више личи на Седаммајмунаматрикстерминатор заврзламе!