- n
Zar ne bi umesto ovog ili bar paralelno sa ovim mogao da se uvede princip doniranja kao na vikipediji. 200 dinara ili koliko vec nije neka cifra, a vecina clanova bi pre to uplatila nego gledala cirkus koji bi mogao da nastane ukoliko se stvar otme kontroli. :)
Ili da ovo za doniranje navedem na predlozima i prijavama? Mislim da bismo mogli da funkcionisemo kao Wikipedia.

Ovo je jedan od najboljih stvari ikad uradjenih na Vukajliji. Ne znam da li sam se nekad vise obradovao nakon sto sam usao na Vukajliju.
-Da li postoji ili je u planu mogucnost uvodjenja placanja putem SMS uplate, tipa slanja SMS poruke na odredjeni broj? (cisto kao ideja, mada mi nije tesko da odem i da uplatim)
-Bilo bi lepo kada bi se uvela mogucnost placanja i za duze vremenske periode, npr. 3, 6, 12 meseci, sa proporcionalno ili ne izmenjenim cenovnikom, sto je predlozio Dioklecijan.
Ја бих хтео да уплатим за моју покојну бабу, па ме занима који је позив на број. Има отворен рачун. Отворићу јој налог, па таман кад буде плаћала интернет (мора да плаћа дуплу конекцију, иѕ димензије у димензију, па онда бежични, наравно), ђутуре да дода и то.
И могли бисте лепо да направите попис, па да шаљете људима уплатницу на кућну адресу. Чисто да имате увид ко је ко и да вам се не отргне ствар контроли попут оног форума за политику, природу и друштво... Ви што проповодате о слободи мисли... :)

Питах јутрос шта се десило са подфорумом, тј., у 3 сата је био жив, а у 7 нестао. То ме занима да ми ви мене кажете.
А иронично ми је било то што у ставкама за ВИП пише да је овде слобода речи неограничена, што је побијено укидањем поменуте ствари. Требало би онда направити списак ствари о којима слободно може да се говори, зар не?
И, ето, тај фазон "типла па се тикла"... Пре пар дана Слагалица, сад и ви... А узгред, кад год се учланим негде где је све слободно, након кратког времена дође до нечег оваквог.
ЈЕвропа!

''А иронично ми је било то што у ставкама за ВИП пише да је овде слобода речи неограничена, што је побијено укидањем поменуте ствари. Требало би онда направити списак ствари о којима слободно може да се говори, зар не?''
Не видим да ти је нешто ограничено. Вип налози омогућују само додатне опције.
Доста са незрелостима, сајту су потребне паре да би постојао и тачка. Ја ћу својих 200 динара да уплатим, иако сам као модератор по дифолту Вип, јер желим да помогнем, а и мислим да нису неке паре.
П.С. Да се ја питам, ти би био трајно банован због овога. Да сам на твом месту, само бих се покрио ушима, уместо што ту нешто извољевам. :)

Образложење: Тог дана се у мом малом месту одржавало књижевно вече. Члан сам неког клуба и то ми је било ватрено крштење, тај наступ, читање. Због треме, хтео сам да дам девојци да чита уместо мене, па нисам имао паметније решење него да ускладиштим све те дефке на једно место, пошто ми је другар рекао да њих одвојим и спремим. Дакле, ако си пажљиво приметио, тај налог је, након отварања, једино имао од активности омиљенисање ми тих дефки и ништа сем тога. У међувремену, када је дошло време читања, ипак сам морао сам да обавим то читање, тако да за тим налогом више није било потребе.
Е, а ту је још једна ствар- ауторска права. То сам тек након тога провалио, да је Антикваран само имагинарна личност, а да је дефиниција дело Вукајлије и власништво његово, зар не? Изгледа да је сајт запао у толику кризу да је прескупа била опција ОБРИШИ или ИЗМЕНИ након куцања дефиниције, занимљиво, од данас. Дакле, ја на неком месту прочитам оно што сам ја лично написао, ви то чујете и оклеветате ме за крађу ауторских права? :)
Ако баш мораш, можеш ме одмах бановати за вијек вијекова. Ако не, и онако не планирам још дуго да куцкам овде, јер ми је постало превише европејски, нека напета атмосфера, ограничавање мисли и крађе дела.
У сваком случају, кад се будем поздравио са пар људи одавде који стварно вреде, теби се јављам за трајни бан.
Ако сматраш да сам овом поруком затражио тај бан- нећу противуречити.
Јо!

''Образложење: Тог дана се у мом малом месту одржавало књижевно вече. Члан сам неког клуба и то ми је било ватрено крштење, тај наступ, читање. Због треме, хтео сам да дам девојци да чита уместо мене, па нисам имао паметније решење него да ускладиштим све те дефке на једно место, пошто ми је другар рекао да њих одвојим и спремим. Дакле, ако си пажљиво приметио, тај налог је, након отварања, једино имао од активности омиљенисање ми тих дефки и ништа сем тога. У међувремену, када је дошло време читања, ипак сам морао сам да обавим то читање, тако да за тим налогом више није било потребе.''
Не разумем. Зашто једноставно ниси копирао дефке у документ у Ворду? 0_o
''Ако баш мораш, можеш ме одмах бановати за вијек вијекова. Ако не, и онако не планирам још дуго да куцкам овде, јер ми је постало превише европејски, нека напета атмосфера, ограничавање мисли и крађе дела.''
Ја видим да напету атмосферу једино ТИ овде ствараш.

Најбитнији део:
--------------I pored impresivne posete, Vukajliju zbog svog sadržaja (gotovo necenzurisan, kritički) izbegavaju sve oglašivačke mreže preko kojih se banerima reklamiraju najveći oglašivači."----------------
Ово је један од разлога због којег човек може и треба да се осећа поносно што је "члан Вукајлије". Јебига, треба постићи то да те систем хејтује, до мере да неће да сарађује са тобом без обзира на твој успех. Живео Вукајлија :) !

Да, Диоклецијане и Мушкатло, али о5 ћете бити ускраћени за тај елитни део, тако да ћете се можда опирати три до девет секунди да ли да упишете своје име у позиву на број. Ми, радничка класа, нећемо моћи да учествујемо у појединим дебатама, али боже мој. Важно: кад буде 2-3 месеца ВИП сектора, уследиће раслојавање на ВИП силвер, ВИП голд и ВИП платинум. :) Исто као Звезда и 2344.

Antikvaran...u životu sve košta..nekom je 5 maraka smiješno nekome nije a VIP vukajlija se zasluži kroz definicije a ne kroz lovu...ta VIP varijanta može biti zanimljiva djeci da se malo bacaju po sajtu..šta hoću reći , ljudima lova treba, ovo nije u svrhu bogaćenja nego u svrhu održavanja troškova a s obzirom da vuka zaslužuje pomoć to je to...a VIP..da sam VIP živio bih u Norveškoj,Švedskoj ili Danskoj uz platu od 7.000-8.000 eura tako da mi ni VIP vukajlija nije potreban...da kad već tema nije zaključana još i ovo..ove VIP varijante su karakteristične za komercijalne sajtove , vukajliju volim upravo zbog totalne antikomercijalizacije pa mi ovo liči kao kad bi Johnny uzeo gitaru i ponovo krenuo sa svirkama..možda ali samo možda da razmotrite drugačiji način finansiranja od članova..toliko neću više da "čačkam"

Диоклецијан, то је као када би Џони узео гитару и почео да свира по одређеним клубовима, са занемаривањем народних маса.
Ево предлога: свако ко уплати, нађе се на неком посебном списку, да сви виде. И може да донира колико хоће. Минимална донација 100 дин., а на сваких 500 дин. иде по Звездица изнад имена на профилу- тако би могло да је сврха да се уплаћује за сајт, а да се занемари то раслојавање које је, најблаже речено- одвратно. Па, видећемо шта је циљ те акције.