Ради се о аутору Бушиду који је трајно банован. Не умањујем његова недела, нити занемарујем његове жртве, али је ипак доприносио сајту и на друге, позитивне начине. :)

Rec je, naime, o jednom sektasu, alkoholicaru, drogirantu, dollofilu, mizantropu, bekriji, kabadahiji, razvratniku, prljavcu, ali pre svega skolovanom i obrazovanom mladom gospodinu sa plemickim manirima i dzentlmenskim stavom.
Uziva da jede sladoled i gleda filmove sa Tim Rotom.Rec je o jednoj mladoj dusi, koju ne treba sputavati dok plovi ovim nebom prozirnim.
Hvala.

Glupo je napisati, da odbanujemo Peru, zato što su odbanovani Mika i Laza. Tako sve ubacuješ u isti koš, a to ne valja.
A glupo je neke trajno banovane odbanovati, a neke ne.
Glupo je pa i nekog trajno banovati, uvek taj se mož vrne u nekom drugom obliku.
Jedino ako je neko pozivao na linč nekog drugog.
Mnogo mi je krivo što su nekim banovanim ljudima brisali definicije.
A što se Bushida tiče, mogli bi da vratite tog čoveka, ume taj da bude vukajlijaški kreativan.
Ne smeta meni što je JTU odbanovan. Samo, malo je bezveze što je trajni ban za nekoga stvarno trajan, a za neke nije.
Koga boli kurac da li me je neko direktno pitao? Ako je neka tema otvorena za diskusiju, predvidjeno je da se čuje mišljenje svakog ko želi da učestvuje. Ako vas ne zanima mišljenje članova, raspravljajte o svemu na mod forumu, a ovu i slične teme zaključajte.
Jebiga Korleone, oni što me mrzU su samo ljubomorni :)

Tema nije otvorena za diskusiju, ovo je peticija da se vrati bushido. I ne preteruj, niko nije rekao da NAS ne zanima misljenje CLANOVA. Ja sam samo na tvoje "Odbanujte sve koje ste banovali, slobodno" rekao da me ne zanima TVOJE misljenje o ovome. Ili, kako bi ti to rekao, boli me kurac sta ti mislis.

Koliko znam, peticije za odbanjavanje su do sada sasecane u korenu. Zyclon je u poslednjem postu objasnio ono što ja pokušavam da kažem.
Sad ćemo svi da budemo Mece Dobrići i da oberučke opraštamo ljudima "koji su ovde samo da isprazne svoje frustracije nakupljene negde napolju" (reči Malog Prsta). Nešto je ovde malo kontradiktorno, ili mi se čini...Okej, neću više, pomisliće neko da ne želim da Bušido bude odbanovan, što nije tačno uopšte.
Evo, ja potpisujem peticiju. Ne da bih bio Meca Dobrić kao neki, već zato što nemam ništa protiv Bušida. Ni protiv JTU-a. Dbqp mi je malo smarač, ali ne smeta mi ni on da se odbanuje (nema veze što me niko nije pitao - rekao sam).
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.