Предлажем да се када притиснеш дугме "За брисање" појави прозор, поље, штагод, где можеш да изабереш у коју "гробљанску" категорију спада дефиниција, као и додатне информације.
Рецимо, обележиш дефиницију као плагијат, и онда у простор за додатне информације упишеш линк оригинала, и слично.
Тако би модератори лакше одвојили дефиниције које заиста треба обрисати, од оних тако обележених чисто из неке одмазде, сујете и сличних глупости.- SТакође, мислим да је довољно и додавање опције "плагијат", и евентуално неко поље за уписивање линка оригинала.
Delim tvoje misljenje.

Ja još uvijek sumnjam da moderatori obraćaju pažnju na dugme "za brisanje", tako da ne vjerujem da će ovo pomoći, iako je, kao ideja, super.
Mislim na ovo dugme "plagijat", ali sa linkom, tako da se dugme neće moći zloupotrebljavati (ako nema linka, nema vajde), a članovi na sebe neće navlačiti mržnju, ilit hejt, jelte.
A što se tiče tehničke strane ovog prijedloga, tj. njegove izvodljivosti - e o tome nemam pojma, znaju drugi valjda kako će se to moderatorima "prikazivati".
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.