bio sam do pre 3 dana, zadar i novalja (ostrvo pag). Ni jedan jedini incident niti problem, a imam niški naglasak pa je nemoguće ne-provaliti da nisam odatle. Čak se poneki i obraduju, pošto tamo samo talijani i stranci.
jedno 5x uljudnije i prijatnije od crne gore. ali je skupo još uvek za naš džep, pošto je namenjeno ipak evropskim turistima.

jesu uljudni kad treba da im ostavis pare...
Ne idem tamo samo zbog rivalstva dveju drzava... jeste da ja sam svojim dolaskom necu mnogo pomoci razvoju njihovog turizma, ali ako bide jos ljudi razmisljalo kao ja, onda ima neke svrhe...
Naravno postoje tu visi razlozi i svaki je politicke prirode... a da se plasim- ne plasim se..
Био са буразером Стално је било причај тише, није ти ово БГ. Где год да сам ушао, чим би ми чули глас буљили би у мене (укапирао сам како је црнцима у БГ). Било је и пар добацивања, све за једно поподне. Стварно непријатно.Не знам... Очигледно је реч о случајностима. Према мени су били љубазни, нисам имао непријатности. Штавише, таксиста (Србин) је мени и ћалету наплатио 12 марака вожњу од Лукавице до Башчаршије, а други таксиста (муслиман) 10 марака од Маријиног двора до Которца (а дужи је пут, плус се иде узбрдо), тако да, ако се жалим, могу да се жалим само на Србе. :)
Јеботе, и ја се пре неки дан вратих. Да се нисмо видели? Такође, град је тотално кул, да се тако изразим.Ја се вратих шеснаестог, аутобусом у 22 из Српског Сарајева. Било је јебавање на граници 2 сата. А кул је град, то не спорим. :)

Džimi stara fora.To su radili i u Hrvatskoj novajlijama koje dođu u školu.Par mangupa te startuje da ti prodaju cigle.Ako nećeš, dobiješ po glavi.Ako kažeš da imaš, opet dobiješ po glavi.
Zato kupi ciigle, stavi u ranac i beži.
Ljudi u pitanju su prave cigle.Ne prodaju telefone ili stare milione.

Jeste Džimi, sa tom ciglom.
Hrvati imaju odlično more, ali zbog usranog rata Srbi nikako da krenu tamo masovnije.Bar do sada, situacija je bila očajna.

Била сам и ја у Сарајеву са другарицом, на недељу дана, вратила сам се сад почетком августа. Била сам у муслиманском делу, код бабе и деде од те другарице, али они су Срби. Баш баш никаква непријатност нам се није догодила што се тиче тога. Зграда им је одмах испод џамије, али није ме нпр. ниједном пробудио хоџа и сл. Више је моја другарица испала сељанка што направи киселу фацу кад прође једна од оних замотаних жена. Мада, она је имала лошег искуства кад је била клинка и кад је долазила ту, па и има неког разлога да се непријатно осећа.