pa reko ja, siptari su gore na severu u planinama, kod mora kapiram da ih i nema toliko. katolike i pravoslavce generalno boli kurac
ovo je navodno plaza u albaniji
https://static.suite.io/article_images/orig/3482029_com_albania_coast.jpg- S
Cisto more, prelepe plaze. ljubazni domacini, jeftini rezervni organi, opijati na popustu..
- S
Prosto mi je neprijatno koliko je dobro dolje na more
- V
Čini mi se da je svrha otvaranja ovih tema da bi isfrustrirani, bigotni ljudi Vukajlije koji imaju previsoko mišljenje o sebi mogli da pišu dosadne, milion puta prežvakane nacionalističke stereotipe. Možda sam naivan, ne znam.
- Vvlasuljar nisi naivan nego poremecen
Svestan sam toga. Rečima Oldusa Hakslija:
„Prave žrtve menatalne bolesti se nalaze među onima koji deluju da su najnormalniji. ’Mnogi od njih su normalni zato što su tako dobro prilagođeni na naš način postojanja, zato što je njihov ljudski glas ugušen tako rano u njihovim životima tako da oni se čak i ne bore ili ne pate ili ne razviju simptome kao neurotičar.’ Oni nisu normalni u onome što bi se moglo nazvati apsolutno značenje reči; oni su normalni samo u relaciji sa duboko nenormalnim društvom. **Njihova prilagođenost nenormalnom društvu je mera mentalne bolesti.** Ovi milioni nenormalno normalnih ljudi žive bez brige u društvu u kojem, da su potpuna ljudska bića, ne bi trebalo da budu prilagođeni.”