Naime, u Hrvatskoj je pokrenuta inicijativa da se napravi registar i spisak izdajnika i plaćenika koji rade protiv Hrvatske države.
Inicijativa je pokrenuta od strane Ministarstva za Branitelje, Domobrane, Branimire i slično i njenog predsednika.Više o tome na linku : http://www.kurir.rs/region/hrvatska/lov-na-ljude-na-internetu-otvoren-registar-hrvata-izdajnika-clanak-2107853
Kao odgovor nevladina organizacija SKROZ je napravila sajt na kojem se izdajnici dobrovoljno prijavljuju (sve to ima šaljivi kontekst).
Bilo je raznih provala a neke od najboljih su: "Ne idem u crkvu", "Volim Srbe", "Jedem samo Jaffu iz Crvenke". Možda ima i boljih al me mrzelo da tražim.Više o tome na linku : http://www.registar-izdajnika.org/registrirani-izdajnici/
Kako to da kod nas spisak izdajnika propagiraju samo "desničari", "nacisti" i slični koje svi osuđujemo a kod njih to sprovode njihovi ministri?
Zapitajte se!P. S. Želim da čujem Granjku šta misli o ovom pitanju. Da li je bezazleno ili ne?
- A
Hajde da napravimo registar izdajnika Vukajlije.
- S5,216 Marina Zemunik SPLIT Zaljubljena u Srbina.
A kod Srbkinja, Neda Ukraden, ljubawnica Zdravka Mamića.
Kako to da kod nas spisak izdajnika propagiraju samo "desničari", "nacisti" i slični koje svi osuđujemo a kod njih to sprovode njihovi ministri?
Zapitajte se!Па тај списак су поставили и, погледајте га, служи да би се Хрвати спрдали са својим националистима. Да ли је време да направимо и ми нешто слично? Дефинитивно. Што се тиче нашег списка издајника, правили су га већ, не знам, кратко ли вам је сећање? А правиће га и Вучић, само кад му буде то одговарало и кад буде смео, и тиме добијао политичке поене. Није прошло много времена откад је он жигосао стране плаћенике и домаће издајнике, заједно са својим газдом Шешељем. Ко се сећа, сећа се, ко не, или је сувише млад, или забораван.
Ово је одлична прилика да се присетимо новије листе 30 српских издајника, објављене од стране СНП Наши.
http://www.nspm.rs/hronika/snp-nasi-spisak-30-najvecih-srbomrzaca-medju-javnim-licnostima.html
Нећу да кажем да су сви ови на тој листи анђели, само да укажем на далекосежне последице прављења списка издајника од стране нахушкане фукаре.
Valdemare, taj spisak je napravljen kao šala na predlog jednog od ljudi iz vlasti.
Kod nas "Naše" niko i ne doživljava nekom pretnjom jer je marginalizovan kao pokret i nigde ih nema.
Dok u Hrvatskoj, ljudi iz vlasti pokreću ovakve inicijative.
Zamisli da je neko iz naše Vlade predložio tako nešto?
Nema teorije da bi se to desilo!
Zamisli da je neko iz naše Vlade predložio tako nešto?Sad nema šanse. Al dovoljno sam ja mator da bih se sećao ko je sve bio pljuvan kao domaći izdajnik i strani plaćenik po informativnim emisijama, recimo po Dnevniku II, za vreme vladavine SPS-a i SRS-a, tamo devedesetih. A kad pogledaš, danas vladaju isti ljudi. Sad su se samo malo upicanili. Pa i danas bre Vučić priča o "nekima" koji u sprezi sa međunarodnim faktorima, tajkunima i kriminalnim organizacijama izazivaju nestabilnost, ruše Vladu i škode Srbiji. Samo ih ne imenuje, jer ne sme da pisne da ne bi dobio spenking od Amera i Nemaca. O čemu bre pričamo? Svi znamo na koga Vučić misli. Na sve one koji nisu uz njega. To je široka definicija izdajnika. Samo drugačiji stil.
- GP. S. Želim da čujem Granjku šta misli o ovom pitanju. Da li je bezazleno ili ne?
Хрвати су правили спискове 1914, 1941, 1991. Резултати говоре довољно о томе да ли је нови списак безазлен или није.
- G
Слажем се са Лименим да спискове не треба да прави некаква фукара, већ озбиљна организација државне безбедности попут Мосада. Уместо што је наша ДБ покушавала да ликвидира поједине Србе, прва мета су требали да јој буду Туђман, Тачи, Алија и Ругова. Рата не би ни било или би као у Израелу трајао само 6 дана. То је разлика између озбиљног народа као што су Јевреји и неозбиљног као што су Срби.
- G
Лимени, можда их Хрвати глупо објављују, али их веома брутално реализују, сад већ традиционално. Ако ти треба подсетник, онда јбг... набиј главу у песак, покриј се ћебетом и понављај - "То је само сан, то је само сан."

Meni je ceo koncept izdajnika apsurdan. Da bi neko bio izdajnik, trebalo bi, po definiciji, da izda nešto uz šta je bio do tada.
Sa druge strane, mnogo mi je bliži koncept neprijatelja. Neprijatelja države i naroda, da budem precizniji. To daje mnogo određeniju osnovu a spisak neprijatelja je mnogo uži i konkretniji. Neprijatelji su oni ljudi koji svesno, sa umišljajem, nanose štetu interesima države i naroda za račun interesa drugih država i naroda (lični interes iskkjučujem iz ovog koncepta jer bi onda morali biti uključeni i tajkuni, narko-dileri, nesposobni političari i sl.) Npr. Sonja Biserko i Jelena Milić nisu izdajnice ali jesu neprijatelji. Ili Šešelj, ni on nije izdajnik jer u ono što je pričao nikad nije verovao da bi se sad reklo da je izdao, ali jeste neprijatelj jer je i ono što je radio nekada i sada direktno protivno interesima države i naroda .
Avokado, kako ne kapiraš da se ljudi još kreću u kategorijama plemena i roda, pa ako si "naše krvi", a radiš protiv nas, onda si izdajnik, jer "svoju krv" izdaješ. Po difoltu ti moraš da budeš uz svoje, to se u tom mentalitetu podrazumeva. Već pojam "neprijatelj pripadnik istog naroda", to je pomalo neshvatljivo mnogima. A vrlo je jednostavno, kao što si primetio. Šešelj - neprijatelj. Čeda - neprijatelj. Mada, opet, teške reči. U neprijatelja se puca, a ovo je politika, ne možeš tek tako pucati u ljude koji zagovaraju suprotnu politiku. Osim dok ne počne rat, a verovatno baš sasvim ni onda, zavisno od žestine rata i situacije. A tajkuni - njih nek streljaju komunisti.

Дођеш код Мишка рукујеш се са њим и кажеш овако ГОСПОДИНЕ Мирославе (демн ит ако је један МИРОСЛАВ бог и батина у држави) ви сте један проверени пријатељ ове земље и народа најскромније речено нате Адвокадо нате га заступао вас је пред фарсашким џиркузантским процесом који се гистро водио противу вас како би информер могао да објави дослован наслов ИМА МУДА! ЗЕРБИШЕН МУ ТО НИКАД ОПРОСТИТ НИКАД ЗАБОРАВИТ пензионери транс жигара кома панћера неверуе вас је сврстао међу пријатеље земље по аутоматизму изопштавајући вас из групе издајника и непријатеља с тога бих желео да вам уручим овај ваучер на 50 хиљада хектара најплоднијег војвођанског чернозема и ову картицу ТАКС ФРИ која вас ослобађа плаћања пореза и личних доходака докле год да сте ми живи и здрави

E jebi ga sad, Mačak, ja sam svesno naveo da tajkune i ostale isključujrm sa spiska jer bi u suprotnom spisak bio ekvivalent popisu stanovništva. Lepo sam rekao - oni koji rade u interesu drugih država i naroda. Za ove druge koji štetu čine u ličnom interesu postoje druge, takođe negativne kategorije.
- G
Американци имају лепу крилатицу: "Kill em all and let God to sort em out".
Док се Адвокадо договори око термина, док Мачак установи да ли је тајкун заиста пријатељ или непријатељ, а Лимени објасни зашто рупа има саксију, најебасмо га ми опет као жути!
Стога,
https://media.giphy.com/media/PUEQFmaPb3vZ6/giphy.gifдајте списак
https://media.giphy.com/media/3VsskmY5JZOVy/giphy.gifпа да...
https://media.giphy.com/media/sdarezLLwzMkw/giphy.gif - G
Скочимише, јебем ли га, давно беше. Али кажу људи да је то као вожња бицикла - никада не можеш да заборавиш.
- G
Него, сад ми упаде у очи... кохабитација:
Skočimiš
Мачак у чизмамaСамо нам још недостаје Псето.

Lako je tuđim kurcem trnjine mlatiti. Ja da mislim da treba ubijati okolo, brzo bih bio u nekoj organizaciji koja to čini. Ili bih sam ja to. A ovi što ubijaju iz fotelje, to u stvari nisu ubice, to su samo ljudi koji će da zažmure na sve i opravdaju, a posle se kao čude: Gle, pa ja nisam bio informisan... Nož u ruke, mudri prijatelji! Neprijatelj je opasno blizu. Srpstvo zove.