Vecina nas vidja sve gluplje postere iz dana u dan, a dosta njih je od clanova koji se registruju, ne pisu definicije nego samo spamuju glupim posterima.
Trebalo bi da se doda pravilo da clanovi preko 100 poena popularnosti mogu da dodaju poster, ili clanovi koji su registrovani vise od mesec dana.
Naravno, ovo je samo predlog, moze biti i 300 poena ili registrovani vise od 45 dana, ali molim da se uzme u ozbiljnije razmatranje jer novajlije unistise kvalitet postera.- P
Otrove, delimično se slažem, ali onda ti ne bi još mogao da dodaješ postere jer nemaš ni 100 popularnosti, a kamoli 300. Nisu ti nešto, a i oba su postera u posteru.
Nije mi namera da vređam, ali se lepo kaže "Počni od sebe". ;)
- [
Brate tvoji posteri(čak dva) su vrh(neka pogledaju ljudi ako ne veruju-drpio si dva tuđa i to sa nekom nacrtanom ženom-LOL). Imaš čak 3 definicije, a popularnost ti je ispod 90. Član si čitavih 15 dana. Ajmo jedan aplauz za 'Nula TR Nula V' (0tr0v)
- M
Imate samo 2 postera dnevno, ako se desi spam, modovi stignu oba obrisati i banovati spamera u danu, tako da je to sasvim ok.

Постере би требали да каче само они који имају преко 500! Ја сам то још одавно рекао.... Исто тако и чет! са 50 у време када је једна дефка довољна за чет, доћи у сукоб са изопаченим умовима на чету.... па мало је то превише за новајлију.
Пошто просек оцењености дефиниција расте, тако треба и чет лимит да расте! Ја мислим да је сада реално око 500
...
Немам више шта да кажем
evo jedan za predrazinja i lakija
http://vukajlija.com/posteri/sta-je-najveca-ironij-27091.jpg?1284639369- P
Usao sam u najpopularnije postere u nadi da cu videti koji dobar, ali samo na 3-4 dadoh plus, a gledao sam 10 strana! Ma daaajte...

I ja se slažem da treba uvesti tako nešto, ali mislim da je 500 popularnosti daleko previše...Ja, iako sam na sajtu već par meseci imam tek oko 200..jer je baš mnogo pojmova definisano ovde...ali sam opet okačio par normalnih postera...a za komentare se ne slažem, ne mora ih čitati ko neće, a na kraju krajeva-svako ima pravo na svoje mišljenje...

ja sam ZA ovaj predlog ali Limit da bude malo visi od 100
jer sad mi dodje tu neki lik skine sliku sa nemosvjerovat i stavi komentar
mislim stvarno
ae neka neko uslika sliku kao ja :)http://vukajlija.com/zabava/posteri/12681
lako je 5 klika i najomiljeniji poster dana..

Лимит ако се ради нек се ради и временски и бодовно.
Шта је са ауторима као ја, овде сам већ 9 месеци па имам свега три дефиниције, четврта ми је била обрисана због тешког излива црног хумора.
Па опет имам 16 постера, од којих само задњи није прешао 100, а ниједан није преведен. И имам свега 97 популарности са дефиниција.И сад, ја да бих окачио неки постер са неком идејом, треба да силујем дефиниције да бих могао да качим?
Лепо увести најмање два месеца на вуки и/или 50 популарности.
- dl
Ukinuti zato što od govana ne mo'š da pogledaš nisa kasvetno, ja se demorališem posle dva.
- p
Ne znam sta je gore gomila glupih postera ili definicija koji izlaze svake sekunde.Ja bih zabranio postere koji ljudi naprave od vec napravljenog...ima dole opcija komentari.
- s
Ukinuti! Nego sta! :)
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.