The Fan, Secret Window, Blow, Fear And Loathing in Las Vegas, Freedom Downtime, LXG (League Of Extraordinary Gentleman), Braveheart, The Prestige, The Illusionist, The Last Castle, The Bucket List, Snatch, Don Juan DeMarco, Cool Runnings, Pulp Fiction, Grind House, Leon, The Count Of Monte Cristo, Scarface, The Doors, Swordfish, WarGames, Tao of Steve...

Odiseja u svemiru 2001, Doktor Strejndžlav, Trejnspoting, Kofi end sigarets, Crno sunce, Se7en, Treći čovek, Kineska četvrt, Beri Lindon, i naravno: http://www.youtube.com/watch?v=idpry-TXJS8

aj i ja jedan da kažem:
crno sunce. to je film koji kada jednom odgledate više nikada celokupnu filmsku umetnost ne posamtrate na isti način. tj stvara se praznina. crno sunce, pa pet praznih mesta, pa sve ostalo. i to je činjenica. jednostavno jeste. novi pravac, novi pogled na pojma i same značenje reči film. toliko iskrenosti, zanimljivosti, misterije, i na kraju, toliko jasne životne energije, one čudne sile koja nam vraća nadu u ljudski rod. I to na najnepatetičniji način koji postoji.
remek delo i po meni najbilji film ikada, a svakako 21. veka.režiser je gari tern(koji je inače filmski kompozitor, čovek koji je čitav film skoro sam realizovao), dokumentarni je (iako nije, ali ga je trebalo negde svrstati) i bio je prikazan na festivalu 7 veličanstvenih u beogradu pre 2 godine.
nahvalih ga bez razloga :) ko ga je gledao znao je i bez ovog teksta, a k nije, nek pogleda, pa kad bude, ovaj tekst delovaće smešno u poređenju sa iskustvom.

DOBAR, LOS, ZAO!(taralalala la la laaaa taralalala la la laaaaaaa taralalala la la laaaaaaaaaaa....)Kad porastem bicu Kengur, Zikina dinastija, Men of Honor, Alien vs Predator 1 i 2(i 3 ako postoji), Predator svi delovi(posebno 1. jer je tu schwarzenegger i ono cuveno: WHOO AREE YOUUUUUU :) ),Rambo svi delovi, i, naravno svi sa Batom Zivojinovic, kao i Chuch Norrisom :) i mnooooooooooooogi drugi
- M
Gledao sam The Incredible Hulk sinoć, prvi dio mi je bolji. Gledao sam dosta filmova, ali ću nekom drugom prilikom napisat' za koje smatram da su dobri.
- M
Pogledah sinoć Trainspotting, dobar film i još jedan dobar (zapravo više) razloga zašto se ne treba fiksat'.
- M
Diary Of The Dead od Džordža Romera. Film o zombijima, ne može te uplašit', nije loš a nije ni dobar.

Мало фантастичне француске кинематографије...
Чудесна судбина Амелије Пулен
Професионалац
Никита
Велико плаветнило
Град изгубљене деце
Мржња
Деликатесна радња
Shine, Requiem for a dream, Dracula (G. Oldman), Sleepers, In the Name of the Father, Michael Collins, The Wind that Shakes the Barley, Magdalene's Sisters, Dancer in the Dark, Leon the Professional, Le fabuleux destin d'Amelie Poulain, My Left Foot, Trois couleurs: bleu, La reine Margot, Malena, Romeo is Bleeding, Of Mice and Men, Savior, How Harry became a Tree, Equilibrium, Perfume, The Pianist, American History X, Great Expectations, Dolls, Irreversible, Boondock Saints, Memoirs of a Geisha, Tu, The Illusionist, Immortal Beloved, There will be Blood, Love in the Time of Cholera, Bloody Sunday, The Piano
- M
Dead & Breakfast - Američka verzija engleske horor komedije Shaun Of Dead. "What!? No, I ain't possesed!"
- M
Joshua - horor. Nije nešto, ali sam se razmišlja' da l' da upalim svetlo u sobu dok sam ga gledao.

Film ,, Kuca nade'' ,mislim da se tako zove
ZASTO??? Veoma sam siguran da ga niko nije gledao od vas, a DA neko jeste nek mi kaze oce li opet da bude!!!
Film sam gledao pre neku godinu (MOZDA 2 ili 3), i tada je taj film duboko ostao urezan u moju glavu, film govori o decaku kome je majka u bolnici a otac je otisao da radi na 15 dana, a njega posle nemaaa, otac mu je rekao da svaki dan ima 3 obroka kod njegovog prijatelja u restoranu, ali taj prijatelj biva otpusten i mali ga ispusava. odvajaju ga od brata koji ide kod tetke jer nemaju cime da ga hrane, posle se on snalazi, laze,.......i tako dalje da vas ne smaram- M
Vule, bolje što si nam reka', film zvuči ka' čisto sranje. Fala ti!
- M
To ti je lako, uzmi neki alkohol, namaži jetru s njim i voala. Zvuk je tu, čak i kad ga ne želiš.

"Låt den rätte komma in" ili "Let the Right One In " u pitanju je shvetski film radjen po noveli(izasao 2008),na IMDB ima odlicnu ocenu za svoj zanr(drama,horor) 8.2 (da se razumemo nije neki kvazi umetnicki jeftin film sa gomilama brutalnih scena NE NIKAKO) Oskar 12-ogodisnji povuceni decak upoznaje devojcicu koja je vampir,savrsena gluma te dece,kamera,okruzenje,bez bljestavih efekata,surovo "realna" prica definitivno film za pogledati!!!!!!
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.