Prijedlog - da se vrati razlog brisanja definicije.
  • S

Mislim da bi bilo dobro da se vrati razlog brisanja definicije. Maloprije mi je obrisana jedna, znam da nije nista posebno, a kontam da je obrisana jer sam "prozvao" mANIJAKA, sto nije bilo planirano uopste...

Vjerujem da i drugi imaju nedoumica zbog brisanja def.

• Џими

Ја сам за.

• Earthworm Jim

Ovo je i meni palo na pamet. Nije mi jasno ni što je sklonjeno.

• Фејзбукманијак

И да се види који је модератор обрисао дефиницију, да знамо кога да прогањамо кад се обрише

• leksi

подржавам, такође ми није најјасније за једну моју

• S

E kad je Dzimi rekao da, onda mora se razmotri... Nije neophodno ime, samo razlog

• javio

ма ја сам против..не зато што сам стварно против него само да бих био против...шта који...и раније напишу, овај Џими први, дегутантно...и боле га...:))

• Фејзбукманијак

"prozvao" mANIJAKA

нисам се осетио прозваним ни у једном тренутку, чак сам се осетио и онако моћно јер ме је неко метно у дефку...

• Џими

ма ја сам против..не зато што сам стварно против него само да бих био против...шта који...и раније напишу, овај Џими први, дегутантно...и боле га...:))

Шта оћеш ти од Џими? :) Је л' знаш да си на условној?

• S

E to je dobro za znati :)!

• Earthworm Jim

Džimi sve ih banuj. :)

• Фејзбукманијак

Вратите ми Фрагера!!!!

• javio

знам...а ко ми је савеник, управник за условну?..коме треба да се јављам и кад?...којим данима?..јел то није истекло?

• leksi

кад џими каже то вреди као нас педесет
    а што се тиче имена, логично је да ти је обрисао онај ко напише разлог, као и за бан.. ;)

• Earthworm Jim

U je, nisam ni znao da se to ručno pišu razlozi.

• Фејзбукманијак

Што сви кој курац бацате на тог Џимета...

• Џими

знам...а ко ми је савеник, управник за условну?..коме треба да се јављам и кад?...којим данима?..јел то није истекло?

Није истекло. Што се тиче јављања, следи своје инстинкте.

• javio

е ја сам ЗА...на условној сам, мора да слушам...јеботе која сам ја пичка, сам себе разочаравам...

• leksi

Што сви кој курац бацате на тог Џимета...

ко се баца, ништа ружно не рекох, само констатујем

ааа, bacamo, то не знам тачно..

• javio

Фејзбук ја рек'о да сам против, он прети баном...а ако ме банује ја могу се убијем..немам живот ван овог сајта..а какав је има да ми банује и све дупле...

• Фејзбукманијак

Пази, видиш ти то никад нисам о томе размишљао на тај начин.. Јеби га онда, не знам шта да ти кажем, ћути и смрди!

• S

A jel ima sad ovaj prijedlog kakvu pravnu tezinu, hoce li to biti vraceno ili mi taslacimo bezze?

• Фејзбукманијак

Имењаче, брате, можда, можда...

• javio

ма децидентно тражимо да буде враћено..и нећемо одустати од својих захтева..ако треба и штрај глеђу ћемо да почнемо..не могу бре они с нама тако..шта нама Хомен 40 посто на пролеће..не липши магаре до зелене траве..одма бре...

• Фејзбукманијак

Вратите ми Фрагера!

• Moćni Ming

ZA!!!
    Smatram da svaki autor treba da ima pravo da zna zašto mu je obrisana definicija.
    Mali prst je milion puta priznao da ume da obriše definiciju u afektu, što verujem, nije slučaj samo kod njega. Mislim da ponovo treba da se otvori tema za obrazloženje o obrisanim definicijama, a za postere - kako hoćete.

• Earthworm Jim

A fora, kad nemamo groblje i nije baš nenormalno bitno.
    Osim autoru koji je oštećen.

Al' svejedno sam za.

• leksi

једно питање, дее то гробље, и јел моја обрисана дефка тамо упокојена, или ако је сам не сахраниш ништа?

• Šalabajzer

Protiv,jer niš' ne dobijamo,neće je vratiti...Ono što će slijediti je opičiti sve po spisku moderatoru i dobiti ban,bez veze...Kad je sve postalo sranje na sajtu,neka bude i ovo.

• dusan1001

mozes da je vidis jedino ako imas komentar na njoj bilo svoj bilo od nekog drugog drukcije ne moze bez ktitora

• S

leksi, groblje ne vidis ako nisi ktitor, mozes procitati sta je to, imas karticu na vrhu sajta.

pa znas kako, meni maloprije obrisa i meni se javi dijabolican plan da napravim sad poster da se neokm milosne nanosaaaam, ali odlucim da je bolje otvoriti temu malu o tome i vidjeti sta i kako.

• Фејзбукманијак

Ма можеш да исцимаш било ког ктитора да је нађе на гробљу и да ти проследи линк... ко да је то не знам кој проблем сад

• BusteR

Ja sam za, batali svaku raspravu povodom ovoga, AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

• Earthworm Jim

Ili da daš jebenih 200 dinara. Nećeš dumreš.

• Фејзбукманијак

ДАм им курац 200 динара док не направе сајт како треба... ! И док ми не врате Фрагера!

• leksi

Protiv,jer niš' ne dobijamo,neće je vratiti

шта не добијаш, па неће је вратити, али добијеш објашњење. као и за бан. а овако ја имам потребу да напишем опет исту дефку за случај да се неко од њих зезнуо при брисању, шта знам, чудни су ти људи свашта раде

немам коментар, одма је укебана, значи ништа од поновног виђења.. :'(

• Фејзбукманијак

чудни су ти људи свашта раде

Они нису људи :))

• Šalabajzer

@leksi
    Da,objašnjenje,"degutantno" ili "nekvalitetno",pa se jebi...Meni su za 2-3 defke kao razlog naveli nekvalitetno,a u debelom plusu bile...i ništa.Ma usrali su sve...

• leksi

а и шта ће ми линк, оћу објашњење, нећу жваку

знам шта је ктитор, не дам паре

• S

Kad smo vec kod toga, kako se postaje moderator ovdje?

• leksi

Da,objašnjenje,"degutantno" ili "nekvalitetno",pa se jebi...

ок, мени некако боље и то него ништа
    овако некако не могу ни да се јебем од нервозе и неразјашњености

• Earthworm Jim

Ako se predomisliš pusti PVT. :)

• Фејзбукманијак

Ako se predomisliš pusti PVT. :)

Како готивим ово :))

• Šalabajzer

@leksi
    Onda ću ti ja približno objasniti,nema nervoze,no no :)

• leksi

ајде беште, ја се не депилирам.. и не скрећите с теме
    можда да дође још неко утицајан, знам да џаба ја паламудим овде..

• Earthworm Jim

Rdjavom kurcu i dlaka smeta.

• С

Нек' неко врати људе да читају дефиниције. Мислим, не кажем само зато што моје деф. слабо људи чита, већ што је то уопштено. Ево, ја сам прочитао можда 50 дефиниција (у врх главе) од кад је уведен нови систем. Јеб'о то. Јесте да сад кукам к'о жена али мени је стало да више људи чита... јер ја своја ремек дела не желим да делим са само 5 људи. Јеб'о то. И јеб'о одабране.

А ово избрисана, избрисана, ко да је битан разлог, ионако се чмари на гробљу. Али немам ништа против.

• Šalabajzer

@Самхаин
    Amin.

• S

Treba korigovati mogucnosti korisnika sajta. Evo ja sam tu vec oko godinu dana i tek sad pocinjem se nesto uplitati u sfere zivota. Prvih po godine nisam imao nalog. Ne kazem ni sad da sam ostvarenje neko od autora, al eto... Sajt postaje pretrpan jer svi mogu sve...