- S
Mislim da bi bilo dobro da se vrati razlog brisanja definicije. Maloprije mi je obrisana jedna, znam da nije nista posebno, a kontam da je obrisana jer sam "prozvao" mANIJAKA, sto nije bilo planirano uopste...
Vjerujem da i drugi imaju nedoumica zbog brisanja def.
- S
E kad je Dzimi rekao da, onda mora se razmotri... Nije neophodno ime, samo razlog
- S
E to je dobro za znati :)!
кад џими каже то вреди као нас педесетШто сви кој курац бацате на тог Џимета...
кад џими каже то вреди као нас педесет
Што сви кој курац бацате на тог Џимета...ко се баца, ништа ружно не рекох, само констатујем
ааа, bacamo, то не знам тачно..
- S
A jel ima sad ovaj prijedlog kakvu pravnu tezinu, hoce li to biti vraceno ili mi taslacimo bezze?

ZA!!!
Smatram da svaki autor treba da ima pravo da zna zašto mu je obrisana definicija.
Mali prst je milion puta priznao da ume da obriše definiciju u afektu, što verujem, nije slučaj samo kod njega. Mislim da ponovo treba da se otvori tema za obrazloženje o obrisanim definicijama, a za postere - kako hoćete.- S
leksi, groblje ne vidis ako nisi ktitor, mozes procitati sta je to, imas karticu na vrhu sajta.
pa znas kako, meni maloprije obrisa i meni se javi dijabolican plan da napravim sad poster da se neokm milosne nanosaaaam, ali odlucim da je bolje otvoriti temu malu o tome i vidjeti sta i kako.
Protiv,jer niš' ne dobijamo,neće je vratitiшта не добијаш, па неће је вратити, али добијеш објашњење. као и за бан. а овако ја имам потребу да напишем опет исту дефку за случај да се неко од њих зезнуо при брисању, шта знам, чудни су ти људи свашта раде
немам коментар, одма је укебана, значи ништа од поновног виђења.. :'(

@leksi
Da,objašnjenje,"degutantno" ili "nekvalitetno",pa se jebi...Meni su za 2-3 defke kao razlog naveli nekvalitetno,a u debelom plusu bile...i ništa.Ma usrali su sve...- S
Kad smo vec kod toga, kako se postaje moderator ovdje?
- С
Нек' неко врати људе да читају дефиниције. Мислим, не кажем само зато што моје деф. слабо људи чита, већ што је то уопштено. Ево, ја сам прочитао можда 50 дефиниција (у врх главе) од кад је уведен нови систем. Јеб'о то. Јесте да сад кукам к'о жена али мени је стало да више људи чита... јер ја своја ремек дела не желим да делим са само 5 људи. Јеб'о то. И јеб'о одабране.
А ово избрисана, избрисана, ко да је битан разлог, ионако се чмари на гробљу. Али немам ништа против.
- S
Treba korigovati mogucnosti korisnika sajta. Evo ja sam tu vec oko godinu dana i tek sad pocinjem se nesto uplitati u sfere zivota. Prvih po godine nisam imao nalog. Ne kazem ni sad da sam ostvarenje neko od autora, al eto... Sajt postaje pretrpan jer svi mogu sve...