(Лонг тајм лисенер фрст тајм колер)
Ок, знам да су срање али хоћу да ако ми нешто падне на памет да могу то одмах да дефинишем а не да чекам 24 сата, па ако се сетим још нечега ту већ морам да отварам нотепад и записујем, јер та мора да чека у реду 48 сати.
И онако људи мало дефинишу, а ако је проблем што се мало оцењују, мислим да заправо највише оцењују људи који пишу (мораш да поделиш који минус конкуренцији са исте стране, шала). Тако да ако се више дефиниција пише више ће се посећивати страна са новим деф. = више оцена.- A
ZA!
I da važi za sve! Oni koji žele da pišu ne mogu, a oni koji mogu, ne znam koji će im da pišu 10, 20, 30 definicija dnevno. Glupost. Svakome po tri definicije dnevno (eventualno ako imaš nešto odabrano iz kategorije da možeš pet komada) i to je to.
Premalo je definicija, ako hoće novajlija da odmah saspe tri komada, neka mu, možda će jedna da valja, pa će videti kako dalje da se usmerava.
Ок, знам да су срањеUpravo si sebe ukanalio.
Ma jok, ovako je idealno, da svako može da piše 3 zatrpavali bi stranice i stranice definicijama koje niko ne bi čitao. Ovako se malo čita, ali malo i piše. Na kraju ostane 20ak dobrih defki (preživelih). Onako bi ostalo 30ak + još 30 grobljanskih a od tih 30 većina bi imala skor 10:2.
Realno, svaki novajlija koji dođe i saspe 3 komada viceva o muji i hasi ubija želju drugima za definisanjem i što je još gore, čitanjem... modovima se stvara dodatni posao, jadne defke vise po 10+ sati neobrisane bacajući ove dobre na treću, četvrtu stranicu...

E, a je l' bi moglo da se uvede da je ok definisati već definisane pojmove, i to isto značenje? Nešto kao na urban dikšneriju. Kapiram da je i ovde to bila ideja u početku čim mogu da se vide definicije istog pojma sortirane po skoru. Nemam pojma da l' bi bilo nekakve koristi od toga, al' kapiram da ne bi štetilo. Ako ništa, bar ne bi bilo 129 komentara o tome ko je kad krenuo da kuca i ko je prvi dobio ideju, a i te tri hipotetičke definicije bi imale na šta da se iskoriste.

POZDRAV ZA MOJE GROBARE DŽONIJA JANPIJA I PENZIONERA
https://www.youtube.com/watch?v=IwbOjsdtWEs
Jednom davno, dok je sajt bagovao, izbacim defku, a ono se duplira i ispucam limit. Pitam Kurda šta je bre ovo, može li se nekako vratiti. I on mi izabere definiciju i tako mi poveća limit za 1.
Vratite Kurda, bio je idealan moderator poslednjih godinu i kusur, ovim ovlašnim nostalgičnim osvrtom se podsećamo Kurda.
Jednom davno, dok je sajt bagovao, izbacim defku, a ono se duplira i ispucam limit. Pitam Kurda šta je bre ovo, može li se nekako vratiti. I on mi izabere definiciju i tako mi poveća limit za 1.
Vratite Kurda, bio je idealan moderator poslednjih godinu i kusur, ovim ovlašnim nostalgičnim osvrtom se podsećamo Kurda.Meni izbačilo 3 komada i Kostić me banovao za spem nekvalitetnom definicijom.
Da se podsjetimo i njega jebiga.- Id
I ja sam za, iako cisto sumljam da cu to ikada iskoristiti....

predlazem ovo odavno, 6 def, 3 postera i 2 reakcije na dan. otprilike je tako neka merka koliko koji sadrzaj opterecuje sajt i protok (nije, ali subjektivno).
svima, i onome sto logovan pre dva sata i onima sto sede ovde 5 godina. sta ja koj kurac da radim sa 50 definicija i postera za dan, da se resim da ispemujem sajt, dok neko ko bi pisao, nema. nema nikakvog smisla, imalo kad napravljeno, sad nema.

Ja sam ovo predlozio pre cirka dve godine(tad sam pisao jbg) i bio izvrgnut ruglu jer je 90 posto ljudi bilo protiv bilo je samo par ljudi koji su bili za i podrzao me i dzoni koji tada nije bio mod. Sad skoro svi za.
Idem ispred vremena DA STE ME TADA POSLUSALI SAJT NEBI PROPO JEBEM VAS KONZERVATIVNE
Apsolutno sam za, necije 3 definicije nece nikom smetati ionako nema nicega i neka ljudi pisu