Da počnem,
`89 u Bečićima, sa Mišom Janketićem, ostao do 8 ujutru, pjevaljka na stolu gola, ispred mene cca 20 l vina i kisele, jer su oni pili viski i kako su naručivali ture tako i kumu i meni zovu litar litar. Slučajno sam se obreo u tom društvu, pošto sam poznavao konobara iz restorana, koji nas je pozvao da sjednemo sa njima. Jedna od najluđih noći u mom životu.`89 u Nišu, susreti Bratstva i jedinstva bivše Juge, sa Nešom Galijom, izbacili su nas iz hotela Ambasador. Kaže Nešo, ko ih jebe, idemo mi i odvede nas čovjek pred neku prodavnicu da pijemo pivo na ulici. Ja se ne sjećam kako sam se probudio u hotelskoj sobi i ko me je dopratio i kako. 3 dana apsolutnog ludila u Nišu.
`97 u Trebinju sa Rambo Amadeusom u kafiću. Lik je apsolutni ludak, ali je jednom mom prijatelju ustao i duboko se poklonio. Pije se ludački i nekontrolisano, priča nema veze s mozgom. Kaže moj prijatelj Rambu: Jebo te Rambo, nisam znao da smo mi neka rodbina? Rambo: Kako?, Prijatelj: Pa, meni je majka od Amadeusa. Rambo: Vodite ga odavde, ovaj je luđi od mene.
Ove godine, sa Dejanom Bodirogom, samo kafica, radio sam mu neki poslić, lik korektan 100 %.
Zaboravih, sa Natašom Ninković nebrojeno puta, svojevremeno dok smo bili srednjoškolci. Školska generacija. Vidjeli smo se i 2010. na 20 godina mature.
- lAli mi je Siniša Mihajlivić jebo bivšu ribu
hahahahhahahah! :P
el se u piće računa kafa? ako da, ja sam sa bojanom maljević, branislavom lekićem, žikom milenkovićem, dejanom lutkićem....

Pre par godina, krenem do ortaka, pozvonim na interfon, on me pusti... i sad došao ja do vrata, i naravno očekujem da mi on ili njegova cura otvore... kad ono medjutim... pojavljuje se čovek, ja zbunjen u prvi mah ne kontam, kad pogledam a ono Srdjan Žika Todorović... u jebote, rekoh.
Sedeli jedno sat vremena tu na gajbi, odrao lik flašu crnog vina dok si rekao keks.- BH
Inspektor Blaža i ja smo zajedno jeli burek u pekari Sezam. Ispričasmo se k'o najrođeniji. Dok sam bio u kampu za mlade talente, očijukao sam sa Ivanom Đerisilo, bilo je tu dosta varnica, al jbg, bili smo deca i ćorak...Ah, Ivana!

Нисам ни са ким, али бих волео с Дејан Цукић.

Ja sam igrao fudbal sa Ivanom 200 na sat! :D Pio sam kafu sa bivsom misicom nasom,a pio bih kafu sa Anom Mihajlovski,vozio se brodom sa Seve,a preko ako odem,sa Evom Mendez.. :)
Pera iz Tap011 me vozio,cirkali kocu.
Sasa Zimonjic,bivsi fudbaler Obilica,dobar kucni prijatelj,marnuo sam mu neke dobre stvari.
Bio sa nekom ribom sto je sad na FTV...
Drugar sa manekenom Vladom Vuksanovicem,i da ne zamaram vise,to je to... :)
ovako...
Kao mali, na nekom letovanju, sam se družio sa Kebinom kći, i to baš dosta, igrali smo se u pesku i taj rad...
DJ Kobazzu iz Kotež rep grupacije sam seo na jaknu, prijatan čovek, ispričasmo se nekih dva minuta.
Poljubio sam Cecu Ražnatović u obraz, 90 i neke, moji me vodili u Hotel Vranje da je slušam.
Milan Vasić išo u moju srednju školu jebo ga ti - neću da kažem gimnaziju.
I u duhu teme, sa Đusom sam se zadesio na nekoj autobuskoj liniji, nudio me čovek vinjakom, al sam odbio, podelili smo orbit. Dobar lik, samo nije slava za svakoga, a pogotovo za nas seljake :)
I da znam lika kome je Boban Piroman dužan 50 evra, i lika čiji je deda bio u vojsci sa Taškom Načićem.

Sa Djuletom Van Gogom bio na Fruskoj Gori u vikendici na proslavi Nove godine pre surnajst godina pa se moze reci da smo i pice popili i jednom na nekoj zurci u NS neka Kristina("manekenka iz Milana") je dovukla neznamkako Juru Stublica,bio je jedno sat dva sa nama,pokusavao da proda neke fore ali su ga moji gariji ispreskakali najstrasnije.
Popio pice sa Dinom Dvornikom posle koncerta u NS,mesec,dva posle toga covek je umro.
e super tema!
pre nekih desetak godina, moj neki drugar i ja krenemo u avanturu onako ko muve bez glave i završimo u neko selo iza barajeva, zalutamo pitaj boga gde da bi se na kraju našli u meljaku i svratili kod ere. tamo ga nađemo i počnemo nešto da foliramo kao on nam trebao, ne sećam se sad tačno ni šta smo izvalili, ali sećam se da smo bili prašnjavi ko svinje a on nas je primio za sto, častio piće i još slušao naša baljezganja. :), kul lik
a u herceg novom pre 5 godina sam popila kafu sa emirom kusturicom. on me prijatno iznenadio svojom prirodnošću, divan čovek.- BH
majo, ima li neka tema gde nećeš doći da glumiš majku terezu?
- BH
E, super, onda idi tamo i pusti ljude da se zezaju kako hoće.
- BH
maja je garant neka poznata ličnost. Recimo, Branka Sovrlić.

Ih, kad se samo sjetim...
Od sportista: sa masom bivših i sadašnjih rukometaša i rukometnih radnika, počevši od Kapisode i Ratka Đurkovića do Dušebajeva i Đoke Lavrnića.
Najviše sam pića popio sa ovim estradnim umjetnicima.
Maja Marijana, Kaja, Svetlana Ražnatović, oni iz Đoganija, pa ona bivša Đogani, pa Baja Mali Knindža (on je već došao ukresan pa nije mogao puno da popije, otiš'o da igra bilijar), striptizeta Mila Milošević, Rade Lacković, Kuki, Aca Lukas, Srećko Savović, Mile Kitić, Stoja, Jana, sa pokojnom Ksenijom Pajčin sam pio neku rakiješinu brlju jer je to jedino bilo ohlađeno i htjela je jedino rakiju, al' najbolje je bilo sa Jovanom Perišićem. Kud je čovjek zajebant, pun anegdota i doživljaja, kud voli popit'. Pije k'o Tarzan. Stvarno je taj susret bio dojajan.
Dalje - 'Pakleni vozači', neka rok grupa, fino sviraju, postaće poznati. 'Neverne bebe', oni su dojajni samo što je onaj čuper smorio pričom... Bože sačuvaj.
Sa Atomcima sam se toliko sašio da se i ne sjećam detalja. Bruno je lud tip, božetipomozi.I još mnogi i mnogi drugi, ne mogu ih se sad sjetiti....

Šta da kažem.
Snežana Jovanović Šikica živi na 50m od mene, nisam pio ništa sa njom.
Toma iz Crnih Pantera kupovao materijal za kuću kod mene i pričao mi utiske sa Farme.
Eru Ojdanića poznajem u sasvim drugom svetlu nego što se predstavlja (preko puta mi je), čovek je domaćin, nema mu ravne. Ali je dileja na TV i u javnosti.
Pre neko veče sam popio piće sa Nemanjom Stevanovićem (Zvezda Granda) dok smo igrali stoni tenis. Nema lošu dušu, ali nije za TV (šator je šator).
Aco Pejović dolazi na slavu kod mog komšije. Mnogo dobar čovek.
LJubivoje Ršumović mi navraća u radnju i toliko je ozbiljan, da se čovek prosto zapita, odakle mu inspiracija za dečije pesmice i priče.
Veru Matović sam jednom sreo na tenisu, pošto je kućna prijateljica keve od druga sa kojim igram.
to je sve, valjda...
- l
e da, ršum. sa njim sam popila piće i proćaskala. meni ostavio utisak jako prijatnog i toplog čoveka.
Zadire u privatnost poznatih ličnosti.majo, pa majku mu, ako su teli privatnost što nisu išli u šlosere ili kamiondžije?! :P
šalu na stranu, niko ovde ne iznosi njihovu privatnost. iznošenje njihove privatnosti bi bilo kada bih npr. naširoko opisala kako me lečić muvao ;) ili npr. kakva je maljevićka u privatnom životu... :) - n
S Bodom Ninkovićem. Pila sam sok na slamčicu i spremali smo neku predstavu za decu, imala sam 7 godina.
S Mošom Odalovićem. Pila sam sok na slamčicu i spremali smo neku predstavu za čitalačku značku, imala sam 8 godina.
S Dragutinom Topićem pijem piće redovno na mojoj slavi, svadbama i tako tim porodičnim okupljanjima, kao i sa ženom mu, tetkom mi, troskokašicom Biljanom Topić.
S članovima Van Gogha i sa Đuletom sam sedela na piću pre jedno mesec dana, pa išla na koncert, pa posle koncerta na večeru.
S Borisom Tadićem sam na jednoj konvenciji pila žuti sok onako iz onih plastičnih čaša, baš na svoj 18. rođendan, fin čovek čestitao mi i poklonio šal sa plavo-žutim prugama, zamisli ti to... :D
S Nešom iz Sedmorice mladih pijem često piće, kućni prijatelj nam je.E i Will Smitha sam videla na aerodromu u londonu u 6 ujutru, pust hitrou samo nas dvoje i njegova 4 telohranitelja u hodniku, prošao pored mene ja napravila "Ujbt koliki si" on se nasmešio, nisam mogla da ga zovem na piće, žurila na let :)
I nema veze sa pićem, ali možda se računa jedna mala crna ziljavuša je pokušala da me mlatne i da mi ukrade taksi, i kad sam sa požrtvovanjem branila svoj taksi rekla je:
"Znaš ti bre ko sam ja!?"
"Neeee?"
i okrenula se i otišla. Taksista mi reče da je bila Tanja Savić. Nanu li joj naninu bezobraznu!!! - n
Brate nisam znala ko je, ne lupam nepoznatima šamare na ulici :D :P
- n
Jao zaboravih da dodam pila sam piće i sa Ivanom Žigon, beeeemudete koliko ta osoba smara!!!
7 puta gore nego što izgleda na televiziji, i Kosovo joj nije svaka 4 nego svaka 3 reč!