Film od koga ste imali traume.
  • Уро5х

Sigurno ste pogledali neki film koji ste odgledali do kraja, iako vas je užasavao. Posle njega ste naravno imali jake traume bili dete ili odrasli.
    http://www.imdb.com/title/tt0083791/
    http://2.bp.blogspot.com/_gI0IbWT2aoY/TO7iElKDD6I/AAAAAAAAAhA/YXbxSliCov0/s1600/dark_crystal%255B1%255D.jpg
    od ovoga sam kao dete imao ozbiljne probleme u glavi. (ni sad mi nije svejedno kad gledam o.O)
    http://www.youtube.com/watch?v=4zEmsK6Mu40

• Уро5х

hahaha jeste i taj je malo nenormalan za decu. sad se setih xD
    skoro sam ga ponovo gledao na RTSu i razmišljam o čemu li su mislili autori.

• Ј

Кад су раскомадали Робокапа.

• tasmanijski djavo

meni je leptirica ostala u sećanju kao strašan film, ali bogami, srpski film kad sam odgledala, nije mi bilo dobro dva dana, ni sama ne znam zašto...

• Stormborn

Hmmm, onaj crtani s mačkom Feliksom. Definitivno je bio jeziv. http://www.imdb.com/title/tt0259308/

• Скелетор

Балдур фон Јöгурт
    Кад су раскомадали Робокапа.

ne seri matori! ja taj film gledao tamo početkom 90tih i umal nisam suzu pustio tad hahaha

• Ј

ne seri matori! ja taj film gledao tamo početkom 90tih i umal nisam suzu pustio tad hahaha

И даље носим ожиљке на души... :)

• Уро5х

E taj sa Feliksom mi je bio kul :D zamisli. Mada su im pokreti nekako jezivi.

• L@ki

Лептирица јебена и неки наш филм са Ружицом Сокић , Драганом Бјелогрлићем .Као он је студент а она вампир а он то касно укапира.Деведесет , библиотека ,рат.....
    Ноћима нисам спавао због тог срања.....

• Ј

Hmmm, onaj crtani s mačkom Feliksom. Definitivno je bio jeziv.

У, и мене је мало цимао, али је ипак био некако епик!

• Јованча

не знам је ли ико гледао на крагујевачкој дечијој (дечећој) телевизији дебилни цртаћ са белим мачком... и онај са јегуљама, у језеру. то су болести од којих би се и одрастао човек испрепадао, а не дете. што је та телевизија имала програм цртаћа за децу... болес'. ако је неко гледао, нек' ми јави како се зове, ја не могу никако да се сетим.
    е, сад озбиљно.
    ово је јако трауматично:
    http://www.imdb.com/title/tt0114709/

• industrial

Najtraumatičnije ikada je kada Terminator samog sebe potopi u tečno gvožđe.
    Scena bez koje ne bih izrastao u emocionalnog bogalja.

• Пд

Терминатор двојка, наравно.

• Фејзбукманијак

Пеки видо сам те у граду!

• Christine

fejzbuče, ne tripuj, samo sam ja videla pekija u gradu.. -.-

• celt

ovaj je strasan... ne bi reko da je ostavio traume, nisam gledao kao mali, al je i sad 'nako napet
    http://www.imdb.com/title/tt0081505/

a kad sam bio mali, al bas mali, bilo mi krivo kad onaj tigar juri slonče ćiru a on se izgubio :)

• Dvajt

Онај "умочићу" цртаћ ми је био траума кад сам био мали.

• Уро5х

E i Davitelj vs davitelj. Ništa mi nije bilo jasno kad sam to gledao o.O

• urrad

http://www.imdb.com/title/tt0032455/
    Ako izuzmemo onaj deo sa Mikijem i šeširom ništa ostalo nisam skontao.

• wojtek

Кад сам био клинац (имо сам шес-седам година), текта ме одвела у биоскоп и питала ме шта ћу да гледам. Ја изабрао филм по имену "Зли поручник", зато што је звучало тотално кул. Шта ја знам, мислио сам да неки војник иде и убија ванземаљце или тако нешто. Изашли смо из сале после десет минута.

Такође сам се плашио Фредија Кругера у свим филмовима у којима се појављивао.

• Урош

Бановић Страхиња.

• wojtek

@Уррад

Мени је Фантазија и дан данас до јаја. Јес мало језива, али Дизни уме да буде и грђи.
    http://www.youtube.com/watch?v=944cPciN-kw

Интересанто срање које никога не интересује : Дизни је снимио Дамба како би покрио губитке Фантазије. :)

• Ž

Боже. Овај цртаћ заиста јесте нешто најјезивије!

• Шоми 

не знам дал сте поменули, ал ја сам се до јаја триповао оног цртаћа о божићу када дух води неког лика кроз град и показује му каквих све људи има, злих и тако та срања... често се давао ал заборавих како се зове. трипчуга од цртаћа... ел зна неко како се зове? нек баци јутјуб линк...

• Урош

Крисмас керол, али не знам на коју верзију мислиш, постоји гомила...
    Ја се сећам, кад већ ређате цртаће, једне верзије Оливера Твиста, био сам баш мали и неправда ме је доста потресла.

• sc

"Vikend kod Bernija" i "Mrtav 'ladan", jer mi se od njih dešavalo da iz čista mira počnem da se na javnom mestu cepam od smeha kao kreten i nije mi bilo svejedno zbog toga.

• Rinsvind

неправда ме је доста потресла.

Kad reče ovo, setio sam se filma "Sleepers". Nema šta me tu nije potreslo, zamrzeo sam Bejkona zbog uloge u tom filmu.

• Уро5х

Sećam se ja baš te verzije Olivera Tvista. Mislim da je bila na Politici i jesam se i ja skenjao posle nje.

• velikiblek

the exorcist
    http://www.youtube.com/watch?v=YDGw1MTEe9k
    stvarno sam imao tripove od ovog filma

• kostja

Лептирица јебена и неки наш филм са Руживом Сокић , Драганом Бјелогрлићем .Као он је студент а она вампир а он то касно укапира.Деведесет , библиотека ,рат.....
    Ноћима нисам спавао због тог срања.....

Film se zove Pun mesec nad Beogradom...kao klinac sam gledao do dela kad mrtvak u kovčegu otvori oči i pogleda Bjelogrića...tek pre mesec dana sam saznao koji je to film i pogedao ga...

The Shining mi nije ostavio traume, a smatram ga najboljim Kjubrikovim filmom i uopšte jednim od najfilmova svih vremena...ona scena kad se Džek smrzne u lavirintu, ili scena kupatilu kad se raspravlja sa crncem ko je zapravo čuvar hotela...ili kad provaljuje vrata...uf, mnogo moćno :)

• NadžakBaba

Pink Floyd - The Wall
    Gledala sam ga prvi put s nekih 5 godina jer sam u video rekorder slučajno ubacila to umesto Maze i Lunje. Prvo sam mislila da je crtani za decu i kao super... 2 sata kasnije sam trčala uplakana kod majke i vrištala: "Neću da umrem!!!"
    Scenu u krvavom bazenu sam sanjala godinama.
    Sad mi je to jedan od omiljenih filmova.

• sunshine

Davitelj protiv davitelja. Mesec dana nisam smeo u kadu da udjem. Samo zbog scene kad on sa karanfilom ceka zrtvu da je zadavi u kadi...

• Хујо Смрад

Bio je neki crtać, ne sećam se kako se zove,na foru planete majmuna,ali bez ljudi.
    Ježio sam se od njega.

• Che-Vu

Jedini horor film od kojeg sam imao traume je stari horor "Pad kuce Aserovih".

A imao sam traume i od Odiseje u svemiru 2001., jer sam je gledao kao veoma mali. Od one scene pri kraju kada Dejvid Bouman vidi sebe kao dedu pred smrt, pa kao bebu, pa lezi u krevetu i dize ruku prema monolitu. A meni krevet bas gledao na vrata od sobe, koja su u mraku izgledala isto kao monolit. Nisam mogao nocima da spavam posle toga.

• NadžakBaba

Mesec dana nisam smeo u kadu da udjem.

Jesi se briskao vlažnim maramicama? :)

• Lullaby

Poltergeist. Ni dan-danas ne gledam TV.

• sunshine

Jesi se briskao vlažnim maramicama? :)

Nisam. Kupao sam se potoku. Bio sam mavi tad ^.^

• Dunn

Ја још као клинац вучем фобију од затвора. И плус сам одгледао са неких 8-9 година у сред филма (који је до те сцене био мање-више ок) сцену у затвору кад једног чамугу пуне нека двојица. Уср'о сам се. И тад сам се зарекао да нећу више никад касно ноћу да гледам телевизију. ^^

• NMF

Ја још као клинац вучем фобију од затвора. И плус сам одгледао са неких 8-9 година у сред филма (који је до те сцене био мање-више ок) сцену у затвору кад једног чамугу пуне нека двојица. Уср'о сам се. И тад сам се зарекао да нећу више никад касно ноћу да гледам телевизију. ^^

Да није то било на БК?

• Л0Л

~КОЦКА~

• Rosoneri

Krug
    ozbiljno

• С

Ми нисмо анђели. Трећи део. Замало да се удавим у сопственој пегли.

• Dunn

Да није то било на БК?

Могуће :)

• OG

Ptice koje ne polete od naših, definitivno. Ne traume, ali plačem uvek kad gledam kraj, tupavo su ga završili. Pravda za dedu! :) I Terminator koji se baca u vrelo gvožđe, naravno. Reče neko gore.

• Dunn

Е ајд да поменем и ово, иако није траума. Наиђем на ТВ-у на филм Into the Wild, и много ми се свиди, ишчекујем крај, све оно драматично, лик на Аљасци, ја већ замишљам како се враћа и љуби са ћалетом и кевом које није видео 3 године. Све до јаја, и из чиста мира главни лик умре -.-
    Био сам сморен цео дан после тога.

• Триша

Od horora koje je ćale nabavljao kad sam imao pet-šest godina nisam mogao da spavam. Bio i neki kada vanzemaljci naprave polu-čoveka-vanzenaljca koji je žensko koji se kara i pojede svoje "ljubavnike" da bi našla mužjaka i onda se sa njim parila...

• Petar Pan Pezo$

nisam čitao temu, ima gomilu strana, pa ću verovatno da se ponavljam...
    ja sam imao traumu kad sam bio klinac i gledao ''glava šećera''....ajme ono CRNO DETE, što sam se ja plašio toga!!
    bukvalno u wc nisam smeo da odem! i ona ''leptirica'' mi ostala u ružnom sećanju jer sam isto bio klinac kad sam gledo.

• Korle

Ja sam skoro znojem natopio majicu, bokserice, jastuk i prekrivač u snu. Ko zna šta sam sanjao , ali sam pred spavanje gledao onaj Kejdžov najnoviji film "Lov na veštice". Više je psiho demonski, nego horor. Jebalo majku kakvu je film imao projekciju na san posle.