Pošto smo svi svjedoci otvaranja velikog broja glupih tema, predlažem da se posegne za navedenim u naslovu...
Tako ćemo natjerati ljude da više čitaju definicije, a ne da kako se kome digne kurac on otvori temu... već ima veliki broj tema za raspravu tako da nema potrebe za novim bar neko vrijeme
Treba odrediti određen broj ljudi koji mogu otvarati, a osim moderatora, to bi mogli biti ljudi koji su konstruktivno učestvovali na forumu (npr. Jovičić, kako se samo mišljenja mijenjaju)
Hvala Frenkiju za inspiraciju, mada sam i ja to napisao u nekom postu prije njega...- С
Предлажем да једино Јовичић сме да отвара теме.

E stvarno bi moglo da se uvede rangiranje tema, da svako ima pravo da otvori svega par tema, a da ih moderatori ocenjuju - pa na osnovu uspeha tema da se dozvoli mogucnost otvaranja novih. Ne bi vazilo za podforum "igre".
Stvarno oterasmo jezgro sajta na forum, vise se definicijama niko ni ne bavi :D
Ovo zadnje gluplje i od teme.sto mislis?...daj ti neki predlog..reci mi samo da ti je do jaja kad neki papaan otvori 20 tema odjednom..ili wite dobije zanimljiv mejl star 5 godina i otvori temu da vide i drugi..ili lik koji oce da mu pravimo leksikon....da se takmicimo ko ce lepse da obuce barbi???????
I Banuješ degene i ćaotesko degenu da napravi novi nalog..i totalno ce da mu bude zao banovanog naloga koji je otvorio da bi napravio glupu temu...
a stariji autori bi prestali da otvaraju teme..jer bi mislili da ce da popiju ban..a i ko bi odlucivao na otvorenu temu dal je glupa ili ne i dal ga treba banovati? modovi..sta?..da se sastaju i jure oko svake glupe teme i da odredjuju koliki ban da daju..nije ban resenje svega..
E pa kurca baka vecerala, da ne treba i esej o temi da se napise mozda? Svakako treba restriktivnije otvarati teme, ali ovo je cista nebuloza. Jos ranije sam predlagao, da pri otvaranju tema izlazi spisak slicnih tema (pogledati kako to izgleda na elitesecurity.org), kako se teme ne bi duplirale. A za otvaranje debilnih, spem, trol, flejm i nesvrsishodnih tema - ban.
tesko degenu da napravi novi nalog..i totalno ce da mu bude zao banovanog naloga koji je otvorio da bi napravio glupu temu...
a stariji autori bi prestali da otvaraju teme..jer bi mislili da ce da popiju ban..a i ko bi odlucivao na otvorenu temu dal je glupa ili ne i dal ga treba banovati? modovi..sta?..da se sastaju i jure oko svake glupe teme i da odredjuju koliki ban da daju..nije ban resenje svega..Očigledno ne znaš šta je dinamički ban.
I da, ne bi se banovali svi, nego samo ti što otvaraju ekstremno glupe teme, koje nisu čak ni smešne koliko su glupe.

ili osposobiti da teme mogu da otvaraju clanovi <300 ranga...
Očigledno ne znaš šta je dinamički ban.ne znam...
PVT bi vam bio zatrpan..i kako znati za koju temu kome se obratiti?..online modovima u tom trenutku?
ne znam kako vi modovi stojite sa pvt, al kontam da dobijate hrpu sranja...tako bi samo dobijali jos vise..
Korleone, to nije običan ban na osnovu IP adrese, nego na neki način (jebem li ga kako) prati IP kako se menja. Ima toga na CS serverima. Jedom popijen dinamički ban - nikad više ne može da se pristupi serveru.
(osim ako te ne odbanuju naravno)Zato se i zove dinamički ban. Ovo što ti kažeš je statički.

istina je da smo se razbezali po forumu...ali se povecao broj glupih definicija ekspanzijom vujaklije...ne dobija se nista manje poena nego kada sam se ja registrovao ovde...samo se se svi razmazili u eri vladavine najomiljenijih definicija, koja nanela nesagledive stete za dalji drustveni poredak u naseoj zajednici..xD
ne smeta mi forum..smetaju mi glupave teme- a
Mda, da. Ozvaničite plutokratiju. To je naš put kojim stremimo.

Ja bih prvo ovu zaključala. :)
A inače se slažem s ovim:
Jos ranije sam predlagao, da pri otvaranju tema izlazi spisak slicnih tema (pogledati kako to izgleda na elitesecurity.org), kako se teme ne bi duplirale. A za otvaranje debilnih, spem, trol, flejm i nesvrsishodnih tema - ban.- P
Ako za tog "degena" aludiraš na mene, samo zato što sam napravio jednu temu sa pitanjem i samo taj post napisao, a nisam nepotrebno pisao gluposti i spamovao kao vi ostali, onda i treba da budem banovan, sram da me bude. :/
- a
Definišite Glupu temu. Evo npr. tema Uticaj zemljotresa na hvatanje Ratka Mladića i seksualni život u Srbalja. Šta bi falilo toj temi?
- P
Aurora, ta tema je fenomenalna. :D
Lullaby, ja sam opšte poznat kao smiren lik, koji nikada neće pasti na opaske, svađe ili slično. :)
- Pdragana mirkovic je raspala kokoska
Nice try. :P
Treba odrediti određen broj ljudi koji mogu otvarati, a osim moderatora, to bi mogli biti ljudi koji su konstruktivno učestvovali na forumu (npr. Jovičić, kako se samo mišljenja mijenjaju)NE slažem se s ovim, zato što evo naprimjer ja nisam nikad otvorila nijednu temu niti planiram, odnosno nemam ideja za to, bar trenutno. Takvi su i mnogi drugi modovi.
Dalje, kako procijeniti ko je konstruktivno doprinio sajtu, što se tema tiče? Brojati mu postove i pametne misli izrečene? Osim toga, može neko od novih članova prosto frcati idejama, a nema šansu da to podijeli s drugima, dok neki stariji članovi nemaju ili neće ništa da iznesu pred mišljenje javnosti.
Smatram samo da bi trebalo ekspresno zaključavati nepotrebne teme, bez potrebe da se to mnogo objašnjava i diskutuje o zaključavanju, a u slučaju ponovljenog spema - ban, i tako dalje...
NE slažem se s ovim, zato što evo naprimjer ja nisam nikad otvorila nijednu temu niti planiram, odnosno nemam ideja za to, bar trenutno. Takvi su i mnogi drugi modovi.od vas toliko sigurno postoji 4-5 onih koji imaju inspiracije (recimo džimi) i uz još jedno 10 ostalih autora biće dovoljno...
Dalje, kako procijeniti ko je konstruktivno doprinio sajtu, što se tema tiče? Brojati mu postove i pametne misli izrečene? Osim toga, može neko od novih članova prosto frcati idejama, a nema šansu da to podijeli s drugima, dok neki stariji članovi nemaju ili neće ništa da iznesu pred mišljenje javnosti.to je bar lako, iz aviona se vidi koji autori ne seru u prazno na forumu... i ti ih sigurno primjećuješ...
Да треба 100 популарности да се отври тема и нема фрке. А сада кад је популарност ретка ко секс на Тибету било би сасвик ок.nije loše, al da se osigura nek' bude 200...
- a
CITAT
Dalje, kako procijeniti ko je konstruktivno doprinio sajtu, što se tema tiče? Brojati mu postove i pametne misli izrečene? Osim toga, može neko od novih članova prosto frcati idejama, a nema šansu da to podijeli s drugima, dok neki stariji članovi nemaju ili neće ništa da iznesu pred mišljenje javnosti.
TACIT
e sad ja ovo ne znam da onako u crno citiram, ali evo ga i pitam Zar ovo ne bi trebalo da važi i za definicije? - a
eto znala sam. Moram vežbati tc tc tc kad već ne znam definicije pisati...