http://www.sactownroyalty.com/images/admin/finger_huge.jpg
Да ли си и ти увек готивио "српске" екипе? (сви спортови - слободно наведите неке)
Да ли и ти мрзиш Роберта Орија?
Да ли је и теби Сакраменто једина екипа из НБА за коју си истински навијао?- Пд
А зашто не навијаш за Шалке због Ракитића? :)
- Пд
Да бре, ја сам свој Станковићев поклонио неком млађем брату. :) Који ли сам га курац куповао, кад цео живот навијам за Јуве. :)

Ovo što Zola reče. Košarka me nikad nije preterano interesovala(sem reprezentacije), ali na Lacio sam se baš ložio, i dan danas ih simpatišem zbog toga. Mihajlović mi je bio omiljeni igrač tih dana. :) Sećam se da sam se opasno izbedačio kad je prešao u meni nikad drag Inter. Posle toga sam i prestao da gledam Italijane.
- Пд
Ја сам у 4. разреду имао скроз белу мајицу са крагном и "Живковић" са бројем 10 позади, написано црвеним и црним маркером. То ми је био дрес улице, био сам капитен и носио десетку, било нас је десетак и сви смо имали такве мајице, то нам је била званична опрема и играли смо уговорене мечеве у томе.
Ај нека неко то надмаши!

bodiroga i đorđević su imali najjače finte, ništa komplikovano...krene na jednu stranu, iscima protivnika, uradi roling, ili probaci kroz noge i ide na ulaz...ali treba ga baš dobro iscimati za tako nešto, meni je na utakmicama uspelo samo par puta, i to kad me čuvao centar...treba biti i brz, što je on takođe bio, sa 2m i 110 kila...

Navijao sam za Real dok je igrao Mijatović. Sreći nije bilo kraja kad je prešao u Fiorentinu. Drago mi je što ima opet Srba u Firenci.
Bio mi je drag i onaj Lacio, sa Mihom i Stankovićem.
Ove sezone me je obradovao transfer Laneta u Liverpool, ali na tome je ostalo. Rafa otišao i doveli obog mufljuza, i ovaj naš se nije baš naigrao, nadam se da hoće.
U Sakramento sa Stojakovićem i Divcem. Kako sam njih voleo. Voleo sam svojevremeno i Čikago Bulse, čak imam njihov dres, sto godina star. Imao sam i Pjanovićev dres, Zvezdin i Stankovićev iz Lacia. Lacio generalno gotivim baš zbog Mihe i Stankovića i jebiga to je tako i ostalo. Imam i Mijatov dres SRJ reprezentacije, dobio od brata. Ne znam jeste šabanijana, ali sam uvek gotivio te dresove. A jebem li ga, opet postoje timovi u kojima može da igra dvadeset pet Srba i opet ih neću voleti, tipa Čelsi, Real i tako neki. Inter pratim navijam da Deki Stanković igra perfektno, a da Inter izgubi. A Milan volim još manje, mada je Dejo nekad žestoko Jebao. Juve ne volim, previše liče na Partizan. :) a što se Francuske tiče, tamo oduvek navijam za PSG ko god igrao u njemu. Hertu sam gotivio zbog Pantelića. Sad mi je cela Bundesliga Dejan Cukić. Ne znam. Mada generalno volim te timove gde igraju naši. E da i Rambo jebe!
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.