Оно наше што некад бејаше
  • Стеван

http://www.sactownroyalty.com/images/admin/finger_huge.jpg

Да ли си и ти увек готивио "српске" екипе? (сви спортови - слободно наведите неке)
    Да ли и ти мрзиш Роберта Орија?
    Да ли је и теби Сакраменто једина екипа из НБА за коју си истински навијао?

• Џими

Ја сам навијао за све екипе у којима су играли не само Срби, него и Хрвати, кад сам био клинац. :) Типа, за Бостон док је играо Рађа или за Чикаго због Кукоча.

Пре Сакрамента сам наравно навијао за Хорнетсе и Лејкерсе због Дивца, јебига.

• Mr. Moon

Uuuuuuuu, Ori, steram mu ga majke... Još sanjam tu trojku... Mislim da sam se tu skenjao gore nego zbog Mijatove prečke.

• Џими

Ја сам после Мијатове пречке престао да пратим фудбал. Дотад сам био залуђеник за спорт, чак и за геј фудбал.

• Gianfranco Zola

Од "наших" страних екипа једино сам навијао за Лацио када су играли Миха и Станковић. Кошарку нисам баш пратио када су играли Дивац и Стојаковић у Сакраменту.

• Стеван

Ја и данас увек симпатишем "балканске" екипе у случајевима кад играју две иначе неутралне, нпр. Шалке против Волзбурга - навијам за ове друге због Џека.

Мени се чини да је Сакраменто код нас имао подршку скоро као и репрезентација. Били су дојајна екипа, баш је штета што нису узели прстен.

• Пд

А зашто не навијаш за Шалке због Ракитића? :)

• Стеван

У да, сећам се, колико је само клинаца имало Лацијев дрес. :)

• Пд

Да бре, ја сам свој Станковићев поклонио неком млађем брату. :) Који ли сам га курац куповао, кад цео живот навијам за Јуве. :)

• Стеван

Заборавио сам на њега. Опет ми дражи Џеко. :)

Али бих навијао кад би играли против Бенфике на пример. :)

• Dvajt

Ovo što Zola reče. Košarka me nikad nije preterano interesovala(sem reprezentacije), ali na Lacio sam se baš ložio, i dan danas ih simpatišem zbog toga. Mihajlović mi je bio omiljeni igrač tih dana. :) Sećam se da sam se opasno izbedačio kad je prešao u meni nikad drag Inter. Posle toga sam i prestao da gledam Italijane.

• Џими

Ја сам од дресова имао дрес Дениса Родмана док је био у Чикагу, Хакима Олајџуона иу Хјустона и јебеног Дејана Бодироге. Онај репрезентативни Бодирогин дрес.

Сећам се да сам се ложио на то у петом основне, чак имам и слику са одељењем на којој носим Бодирогин дрес. Јеботе... Који сам шабан био. :))

• Ritchie ♣ B

Moj drugar je u 4. razredu imao podmajcu na kojoj je markerom napisao Rale Bodiroga ae nadmasi to

• Gianfranco Zola

Ја сам имао исто имао Бодирогин дрес. Такође сам имао и француски дрес празан, Пјановићев дрес, ХСВ-ов дрес, а након тога када сам почео да навијам за Милан, па сам имао Шевченков дрес. Ја хтео Дидин дрес, али јебига нема. :)

• Пд

Ја сам у 4. разреду имао скроз белу мајицу са крагном и "Живковић" са бројем 10 позади, написано црвеним и црним маркером. То ми је био дрес улице, био сам капитен и носио десетку, било нас је десетак и сви смо имали такве мајице, то нам је била званична опрема и играли смо уговорене мечеве у томе.

Ај нека неко то надмаши!

• Mićko

bodiroga i đorđević su imali najjače finte, ništa komplikovano...krene na jednu stranu, iscima protivnika, uradi roling, ili probaci kroz noge i ide na ulaz...ali treba ga baš dobro iscimati za tako nešto, meni je na utakmicama uspelo samo par puta, i to kad me čuvao centar...treba biti i brz, što je on takođe bio, sa 2m i 110 kila...

• Dub

Navijao sam za Real dok je igrao Mijatović. Sreći nije bilo kraja kad je prešao u Fiorentinu. Drago mi je što ima opet Srba u Firenci.
    Bio mi je drag i onaj Lacio, sa Mihom i Stankovićem.
    Ove sezone me je obradovao transfer Laneta u Liverpool, ali na tome je ostalo. Rafa otišao i doveli obog mufljuza, i ovaj naš se nije baš naigrao, nadam se da hoće.

• Стеван

Гледао сам четврту утакмицу Даласа против Лејкерса. Што ми је било драго због Пеђе, што је коначно појебао Кобија и компанију :) Оооодавно нисам гледао енбиеј утакмицу са толиким интересовањем. Надам се да ће Далас стићи до финала, мада сам свестан да ће тамо највероватније имати улогу аутсајдера.

• Млатони

Ја у НБА навијам само за ове што имају наше. И против Лејкерса. Некако ми они најмуфљускија екипа.

• Сантјаго Коровјов

U Sakramento sa Stojakovićem i Divcem. Kako sam njih voleo. Voleo sam svojevremeno i Čikago Bulse, čak imam njihov dres, sto godina star. Imao sam i Pjanovićev dres, Zvezdin i Stankovićev iz Lacia. Lacio generalno gotivim baš zbog Mihe i Stankovića i jebiga to je tako i ostalo. Imam i Mijatov dres SRJ reprezentacije, dobio od brata. Ne znam jeste šabanijana, ali sam uvek gotivio te dresove. A jebem li ga, opet postoje timovi u kojima može da igra dvadeset pet Srba i opet ih neću voleti, tipa Čelsi, Real i tako neki. Inter pratim navijam da Deki Stanković igra perfektno, a da Inter izgubi. A Milan volim još manje, mada je Dejo nekad žestoko Jebao. Juve ne volim, previše liče na Partizan. :) a što se Francuske tiče, tamo oduvek navijam za PSG ko god igrao u njemu. Hertu sam gotivio zbog Pantelića. Sad mi je cela Bundesliga Dejan Cukić. Ne znam. Mada generalno volim te timove gde igraju naši. E da i Rambo jebe!

• Сантјаго Коровјов

Mi imamo našeg boga, on se zove Bodiroga.

:zamišlja Džimija u Bodiroginom dresu i umire od smeha:
    Mada Bodiroga je sabijao. Tu reprezentaciju sam mnogo voleo. Nisam spavao zbog tih utakmica. Al Đorđević je bio legenda.

• Стеван

Вечерас ћу да гледам Далас - Мајами, почиње у 2 сата после поноћи.

• Стеван

Гледао и разочарао се. Превише се ослањају на Новицког... И јебали их онолики тајм-аути и прекиди, у 5 се завршила утакмица.

П.С. Што волим кад је тема моја и само моја, нема никог да ми смета.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.