Назив за ''Оно што спаја обруч и таблу''
  • нејкед

Кошаркашке рашље. Интересује ме да ли зна неко стручан назив за поменути део коша. Ако не зна, јебем ли га, може се смисли нешто, да буде општеприхваћено и коришћено на сунцемокупанимбетонскимтеренима дуж Србије.

• Facafacaa

Зваћемо га ''уф''.

• Томдрил Мерилин

ццц
    како уопште да спемујем на ово?

• riffraff

Зваћемо га предмет који спаја обруч и таблу. ХА! проблем солвд!

• нејкед

Било би до јаја да се направи нека спрдња, предлози, зајебанција...

• riffraff

Било би до јаја да се направи нека спрдња, предлози, зајебанција...

И по обичају да попијем бан :)

• Марко 

Држач обруча! Са амортизерима или без!

• Дебилко и Моронко

Срање.
    И јебем јој мајку, највише мрзим кад погоди у оно срање!

• Carlos Ramirez

''Оно што спаја обруч и таблу'' = " Ошсоит"?

• Skočimiš

Kurac.

'OTIŠO NAM ONAJ KURAC ŠTO DRŽI OBRUČ ZA TABLU!'

• нејкед

Ошсоит зајебано за изговор, мада идеја на месту. Говно, срање и курац се и најчешће помињу. Треба неки назив мајку му...нешто као...не знам.

• dusan1001

Ja kad sam bio klinac zvali smo to "ekser" kad lopta pogodi direkt u to i odbije se visoko da me jebeš ne znam zašto.

• Dukka

svako neka da svoj predlog, pa da glasamo i da ga krstimo, patentiramo ime i postanemo poznati

• Billy Sharp

Predlažem da se zove "colja".

• Марко 

Обручодржач

• Heavy_Rain

Jel imenica muškog, ženskog ili srednjeg roda? Ne mogu smisliti tek tako, treba prvo utvrditi pol!

• Марко 

treba prvo utvrditi pol!

Северни

• Heavy_Rain

Северни

E sad već mogu da razmišljam ozbiljno o tome!

• Billy Sharp

Što baš severni, delijo?

• нејкед

svako neka da svoj predlog, pa da glasamo i da ga krstimo, patentiramo ime i postanemo poznati

То ми је и идеја била кад сам отворио тему. Ајмооо!
    Није лоша цоља. Кад ми падне нешто напамет постављам идеју.

• Dukka

Hahaha, colja... Pu, jebem ti colju!

• Markomaki

Ošsoit=>Ošit Jednostavnije za izgovor, a i poreklo nastanka taman opisuje nastalu reakciju "Oh shit!".

• Petar Pan Pezo$

to što spaja obruč i tablu je iz jednog dela, tačnije taj deo spada u obruč...al mene to najviše asocira da kažem prečka ili stativa kad mi se odbije lopta od taj deo

• нејкед

Јебено за изговор ошсоит. Цоља ми је готивније. Видећемо какви све предлози буду.

• нејкед

to što spaja obruč i tablu je iz jednog dela, tačnije taj deo spada u obruč...al mene to najviše asocira da kažem prečka ili stativa kad mi se odbije lopta od taj deo

Знам тебра, ал' то је исти фазон као рашље у фудбалу.

• TucanKamen

Colja i definitivno!

• dr-house

Ја га зовем муфља већ три године и сви ме увек бледо гледају. Претпостављам да ће тако бити и после овог поста...

• Радјард Куплунг

Ајде озваничите да се то зове цоља, па да трчим да направим за др мороа Сању Цољу.
    http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash4/373183_59065055820_507236765_n.jpg

• нејкед

Лолчина јеботе! Цоља реално јебе, мада боље још мало да сачекамо, биће још неких добрих идеја сигурно.

• TucanKamen

Pa jeste jebena colja kad je pogodi lopta sve zvezde vidi, ja mislim da bolji predlog od colje ne postoji.

• SnimaFarrasta

niko se nece ni truditi,realno :)...koga boli kurac...nek bude colja awww

• paninaro

da li se to colja stvarno negdje koristi ili je plod tvoga uma, Bili? stvarno, nisam nikada čuo neko ime za to.

• Carlos Ramirez

И зашто баш " цоља"? Јел постоји неко објашњење?

• Ракун баца флеш.

Цоља, лоло.
    Ја сам чуо пар пута да кажу 'бруч'. Као обруч се састоји од О ('де пролази лопта), а остатак (око ког се води расправа) бруч. А укупно су 'обруч'. Не знам да л' сам објаснио како треба, ал' јебига. Скапираћете ваљда.

• Dub

Ma drugi obruč. A ako šutaš iz kornera, onda ne znam.

• Марко 

Ахахахаха, одсад то зовем цоља. :Д

• нејкед

Пуши га бре Били, јеси ли морао баш на првој страни да нас просветлиш са цољом? :)
    Дао дечко домаћи, сад нико неће да се потруди.

• beni

Ђула Мештер.

• Billy Sharp

da li se to colja stvarno negdje koristi ili je plod tvoga uma, Bili? stvarno, nisam nikada čuo neko ime za to.

Lupio sam prvo što mi je palo na pamet, ne verujem da iko stvarno to koristi. :)

Bili krsti!

• нејкед

Ако не буде било никаквих предлога до следеће недеље, Били напиши дефку, да се прошири мало израз :)

• Carl Cox

Panj... kao što se sekirče odbije od panj kad pogodiš čvor, tako se i lopta odbije od onaj kurac što reče skočimiš...

• Марко 

Дефинитивно цоља.

• нејкед

Ништа онда, може лок. Били, напиши дефку ако ти не представља проблем, мислим да ће у сваком случају одлично проћи. Честитам, ја први почињем да користим овај израз колико данас. :)

• Skočimiš

Ček, ček, ček, ček, ček!

Ne može to tako nestandardizovano!!!

Kako se izgovara to?

Coooooolja ili co-Ljaaaaa, ili c-o-LJa?

• нејкед

Цоооља.
    Погодих опет у цоооољу. Дуго (е сад јебем ли га, дал узлазни или силазни) на О! Пре бих рекао да је силазни.