Vukajlijaši i ondulatori,
Ja bih da predložim ako može da se opet otvori tema da se mogu predlagati definicije za odabrane, bez restrikcije na autore koji imaju manje od 5 odabranih. Osećam da fali ovo: vidim dosta puta dobru definiciju, ali na primer autor ima 5, 10, 15 odabranih i sad ja ne mogu da tu definiciju predložim. Jebiga, ako je dobra definicija, dobra je, bez obzira ko je pisao.
Varijacije i priključenija (opciono): Možemo izostaviti npr. predlaganje definicija autora koji imaju krunu, ako će to nekoga učiti srećnim i ako neko misli da je to više fer. Može se npr. uvesti da svako postuje jednom u 3-5 dana, ne verujem da je neki problem. Što da ne, mogu i da budu paraleno otvorene i ova tema i ona za ljude koje imaju manje od 5 odabranih.
Šta kažete na ovo?
- A
Jebač, smorio si.
Meni je ok predlog, možda bude. Češće bih proveravao temu bez restrikcija.

Bilo bi lepo da izglasamo, dakle napišite: da ili ne? Zašto da, zašto ne? Neki svoj predlog. Odstupanje od teme samo ide autorima na štetu. Bolje da se usaglasimo oko preciznih i konkretnih stvari, jebiga, nego da kukamo u prazno.
Paninaro, opet pišeš gluposti, oftopikuješ i po ko zna koji put me prozivaš bez razloga. Sramota za čoveka u godinama. Izvinjavam se na oftopiku.

Paninaro, ja to nisam govorio, evo link prvog posta, precizno sam formulisao predlog. Ako postoji indirektno predlaganje, kao što kažeš preko komentara, ne vidim šta je loše da postoji opet i tema, tj. direktno predlaganje. Vidim da neko postovao predlog, odem ako ništa da pročitam i ocenim definiciju. Em, komentara ima dosta i raštrkani su; em prosečno 10-20 komentara da svako da, to je 50-100 komentara za pet dana. Na temi ljudi ne bi stalno postovali, tj. predlagali bi što je baš dobro, jedan autor jedan predlog u 3-5 dana. E, tu je razlika. Povećalo bi i čitanost, makar i za nijansu, ali i to je nešto.

Dela moderacija neka odluči može li ovo ili ne, da se ne zaguljujemo više.
Ako može - onda lepo jedna top-tema, par pravila i toeto.
Za sam, naravno.EDIT: Evo i ground rules kao predlog:
Neki minimum poena npr. za predlaganje.
Neki maksimum predloga po broju dana, npr. 1 u 3.
I bez predlaganja svežih definicija (<5 dana).
Слажем се. Сјећам се да сам предлагао једну Колфилдову дефиницију, да бих тек после прочитао правила. Није одабрана, а вриједи.Овако, нека се дефинишу нова правила.
Podržavam predlog, uz uslov da na toj temi mogu postovati autori koji imaju određeni broj (npr. minimalno 15) odabranih definicija.Хогаре, пуно је 15 одабраних дефиниција, колико активних аутора на сајту има толико? 5 би било и више него довољно.
- (Vidim dosta puta dobru definiciju, ali na primer autor ima 5, 10, 15 odabranih i sad ja ne mogu da tu definiciju predložim. Jebiga, ako je dobra definicija, dobra je, bez obzira ko je pisao.
i sad kad je odaberu biće ti puno srce bez obzira što mu je 34. po redu
idi begaj 
e da, i slazem se sa Kajtezom da je super bilo glasanje kad se citila tema.
tako nesto moze i sad da se napravi:
predlazemo sa odredjenim restrikcijama tipa koliko u kojem vremenskom roku
a onda jednom mesecno ili jednom u dve nedelje, glasamo i eto...
ima sta da se procita zanimljivo, a i ucestvuje ko hoce na redovnoj bazi u kreiranju odabranih
treba birat definicije autora koji se nisu logovali bar godinu dana. izbegla bi se svađa, čmarolizi, hejt, molebani, ortakluci, dodavanja lopte moderatoru na fudbalu itd, itd.. Materijala za to ima na tone.
a i koja je fora sa instant odabirima nije mi jasno, te mi se skoro nikad ne dopadnu, treba da odstoji to bar godnu dana.
Tema za predlaganje je upravo i trebalo da bude otključana kada se definicije otud potroše na glasanjima. Kad su krenula ona silna takmičenja, sa glasanjem je prestalo i toeto.takoe, sad se secam
a onda su ovo smislili da bi se promovisali mladi autori
pa eto promovisali su se, sad mogu da vrate na prvobitan plan, i to je skroz ok.
Pazte, ovo nema veze sa temom, al evo juce mi Bruce komentariso defku sa takmicenja i ona je valjda u popularnim sad. Da se razumemo, govno je defka. Da se razumemo, nemam pojma sto je plusujete. Da se razumemo, mnogo je bolja ona iz drugog kruga, ali da se razumemo ona je mnogo slabije ocenjena.
Pa dal je realno da samo idete po komentarima i gledate dje mod dao plusa, pa da i vi date. Nije mi jasno, lebami.

treba svaka definicija koju neko napise da bude odabrana.one koje su na naslovnoj,te neka se zovu kurac i sranje.tako da ce svako imati odabranu definiciju posto od toga nekom zivot zavisi,a one druge ce biti na naslovnoj.
Znači da ne dolazim godinu dana da bi mi odabrali nešto? Koliko si ti paglu. Pa ljude treba privući na sajt a ne da ih teraš.jedini način da se takvi likovi pileće inteligencije i pileće kategorije poput tebe povuku i oslobode mesto novim članovima. Da nisi hejtovao fakultete i da su te manje udarali u tikvu možda bi i bio u stanju da ukapiraš ironiju u mom postu i njegovu poentu. Nerviraš me.