Rangiranje po proseku
  • amantino

Predlažem da se uvede rangiranje autora po proseku, da bi na vrh isplivali stvarno najbolji autori i da se vidi ko je stvarno džek a ko nije.

Ovo predlažem za dobrobit sajta i njegovih čitalaca a između ostalog i zato što imam mnogo dobar prosek pa da se malo omrsim.

sad ćete vi reći a šta sa remorkerima i sličnima koji na 8 definicija imaju prosek 500? na rang listi bi mogli da se računaju samo autori koji imaju 20 i više definicija. jer na manje od 20 definicija to i nije prosek, to je...razumeš. kao kad dete dobije peticu iz muzičkog i likovnog i kaže imam sve petice. gambiraš.

ili po broju omiljenih.

• En_Dotter

Било шурнаес пута. Има доста старих аутора који имају једну дефиницију са 3457984357948549834738:2 па ти види на шта би то личило...

• Slavk0

Имам ја скор 50 па сам голи курац. Ни просек није меродаван када је прави квалитет у питању.

• СМарко

jebali vas klima uređaji

• En_Dotter

Да ли је време да јебемо и овде?
    ЈЕСТЕ!!! Аутор теме је из 2009. па га нећемо отерати од форума!

ЈА ААААРЧИИИИМ!!!

• amantino

Pa zato kažem. Računaju se samo autori sa recimo 50 i više definicija. Ili 47, na primer. Baš bi bilo strava.

• En_Dotter

Јес, а ови као да не постоје. Ако морамо умрети ван интернета и бити заборављени, зашто, када већ живимо на интернету, морамо и ту да умремо и да будемо избрисани...

• amantino

Zato što nemate 47 definicija. Survival of the fittest.

• Фејзбукманијак

Амантино реално, тај просек ништа не значи... Ја бих их рангирао овако или по броју дефиниција... Рецимо да упоредим Мотику и Блек хола... Овај Блек има просек 6 пута већи од Мотике а по квалитету је Мотика пола копља испред њега... Што значи да не ваља!

Едит: Не ваља систем не Мотика :))

• Lutak iskrivljenog L

endotere, otklonicemo te grube greske, bar za to vec postoje algoritmi, ne moramo sami da izmisljamo

http://www.politehnika.edu.rs/download/Metrologija/Rezultati%20i%20greske%20merenja.pdf

• En_Dotter

Јесте. Моје дефиниције чита један у шурнаес људи па испада да ми ништа не ваља...

• Фејзбукманијак

Дотере пребацио си 3 сома а таман сам хтео те метнем на ону страну :)

• En_Dotter

! Молим?

• Slavk0

То се може решити манијаче :)

ЕДИТ : Средио сам га :)

П.С - Надокнадићу ти, ништ' не брини.

• En_Dotter

До јутрос је било ~2880... Испаде сад да сам слаго... ДУШМАНИ УДАРИШЕ КАД САМ СЕ НАЈМАЊЕ НАДО!!!!

Али сад више нисам аутор са посебним потребама рекламирања... ШМРЦ!

• Mr. Moon

Gledaj ga Amantino kakav je primarijus... Pa, ti reče da svraćaš jednom mesečno, šta sad 'oćeš da se mrsiš koj' moj? :))))

• En_Dotter

Хахахах! Сад сам са посебним потребама!!! ЈЕЕЕЕ!!!! ОВА ТЕМА ЈЕБЕЕЕЕЕ!!!

• Slavk0

Manijače, meći ga sad, šta čekaš :)

• En_Dotter

Вади га... душмани дају плусови!

• Slavk0

Вади га...

Aj što jebe, al' što uši zavrće :D

• musssashe

ne laje kera zbog sela..

• Slavk0

Тооо Данк! 90-те у срцу :)

• D

kakav prosek, kakvi bakrači, pa nismo štreberi alo

• .,.

ЈА био у кафани где су само девеедесете пуштали па се тамо ѕапили...

• En_Dotter

Ако је просек, никако аритметичка средина. Више волим геометријску. Нарочито ако треба да се од оштрог угла прави туп како бих могао пробати да јебем курцем у пичку!

• D

To Dankane, već 2gi dan za redom ispunjavaš kvotu. E to se zove prosek bre

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.