Dakle, da se uvede dodatna opcija na sajtu, kao što je pre bilo. Da se definicije i posteri mogu poređati od najpopularnijih do najnepopularnijih na sajtu. Verujem da bi Kaizen to mogao brzo da odradi a da bi doprinelo rastu popularnosti, na primer ja kad sam dolazio pre godinu dana tako sam tražio i čitao na stotine definicija.
Znam da je bilo polemike o tome kako će all time favoriti poput "moje babe" da uzimaju poene na staru slavu ali ne vidim problem u tome. Šta je bitno da li će Remorker da dobije 10,20 dodatnih poena svakoga dana, ako ništa drugo, on je napisao pa je i zaslužio.
Sve u svemu mislim da bi bilo fino da se uvede, lepo je imati takav pregled pa makar i iz off-a.- АКЧесто имам жељу да видим најбоље оцењене дефиниције, па и постере, а немам могућност.
За.
- Пд
Мислим да је Каизен ово укинуо зато што је успоравало сајт. Дакле, вероватно је и сад питање да ли сервер може да издржи то.
- A
Ja sam za, ali da se prikazuju samo one koje su bez štiklice. Nikako drugačije!

I onda da StrajaKg ima još više defki ocenjenih, jer poznato je da ima dosta ocenjenih defki, tako dobijaju samo dobro ocenjeni autori, niko više, kao u kapitalizmu. Dakle, bogati se razvaljuju od kinte, a siromašan sloj puši. Tako će StrajaKg da dobije na tom ranku sve njegove glasove, tj ljudi čitaju prvih 5 defki i to je to ili do par stranica, a znamo ko će tamo da se nađe, niko neće da čita 245. stranu. Tako da, malo je glup predlog, imaju odabrane već, to je dovoljno a i skor nije pokazatelj kvaliteta.
- S
Za! Šta sad ne treba ništa da menjamo da se sajt ne bi usporio?
Ima 2 servera, do juče je bio problem sa jednim. - [on je napisao "moju babu" ti na tvoju žalost nisi...
Ti, na tvoju žalost, takođe nisi ;)
Šalu na stranu čemu to kad svi znamo koje su te defke: Moja baba, Zaključavanje stana itd... Ljudi čitajte nove definicije ili ukinite definisanje pa onda da čitamo iste stare defke do sudnjega dana.
Za! Šta sad ne treba ništa da menjamo da se sajt ne bi usporio?
Ima 2 servera, do juče je bio problem sa jednim.pa jebo vas ja, aj vi naredjajte 350 000 definicija 120 000 postera svaki put kad neko klikne na + ili -
nek je i dva servera opet je veliki posao. samo pomislite koliko puta se klikce na + ili - u sekundi. svaki put treba se drka server da preuredjujes ogromnu bazu.
ili ne bi radilo lepo, ili ne bi ste mogli ni da koristite sajt.- [
Ma i treba da svako plati ktitor da bi uopšte boravio na sajtu kad ste takvi. Uvedi Kaizene molim te. Ako hoćete da čovek ima 5 servera samo da bi vi gledali moju babu na vrhu neke liste iako vam je lepo objašnjeno da će sajt trokirati.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.