Predlog: Rangiranje definicija/postera po all time listi popularnosti
  • StrajaKg

Dakle, da se uvede dodatna opcija na sajtu, kao što je pre bilo. Da se definicije i posteri mogu poređati od najpopularnijih do najnepopularnijih na sajtu. Verujem da bi Kaizen to mogao brzo da odradi a da bi doprinelo rastu popularnosti, na primer ja kad sam dolazio pre godinu dana tako sam tražio i čitao na stotine definicija.
    Znam da je bilo polemike o tome kako će all time favoriti poput "moje babe" da uzimaju poene na staru slavu ali ne vidim problem u tome. Šta je bitno da li će Remorker da dobije 10,20 dodatnih poena svakoga dana, ako ništa drugo, on je napisao pa je i zaslužio.
    Sve u svemu mislim da bi bilo fino da se uvede, lepo je imati takav pregled pa makar i iz off-a.

• СМарко

Слажем се... Тако бисмо знали за те најбоље оцијењене дефке итд...
    И ја сам на почетку тако читао на стотине дефки од најбољих ка доље, е сад ово што ће се фаворизовати, то је друга ствар...

• NaN

Ne znam, došlo bi do ponovnog favoritizovanja tih definicija.

A i moja baba se već reklamira svaki dan.

• Purasevic

Ja sam protiv mislim da je našoj estradi potrebna sviježa krv!

• Букснетина™

И ја сам за. Често имам жељу да видим најбоље оцењене дефиниције, па и постере, а немам могућност.

• АК

Често имам жељу да видим најбоље оцењене дефиниције, па и постере, а немам могућност.

За.

• Пд

Мислим да је Каизен ово укинуо зато што је успоравало сајт. Дакле, вероватно је и сад питање да ли сервер може да издржи то.

• sunshine

Nisam baš u potpunosti za. Voleo bih da vidim neku varijantu za najbolje defke-postere mesečno. Doda na kalendaru i taj dodatak kad klikneš na mesec.

• StrajaKg

Doda na kalendaru i taj dodatak kad klikneš na mesec.

Dobro je i to, mada bi se tu u suštini istakle samo odabrane.

• Букснетина™

Дакле, вероватно је и сад питање да ли сервер може да издржи то.

Сад има пар комада. :)

• A

Ja sam za, ali da se prikazuju samo one koje su bez štiklice. Nikako drugačije!

• Зна Мурињо

I onda da StrajaKg ima još više defki ocenjenih, jer poznato je da ima dosta ocenjenih defki, tako dobijaju samo dobro ocenjeni autori, niko više, kao u kapitalizmu. Dakle, bogati se razvaljuju od kinte, a siromašan sloj puši. Tako će StrajaKg da dobije na tom ranku sve njegove glasove, tj ljudi čitaju prvih 5 defki i to je to ili do par stranica, a znamo ko će tamo da se nađe, niko neće da čita 245. stranu. Tako da, malo je glup predlog, imaju odabrane već, to je dovoljno a i skor nije pokazatelj kvaliteta.

• Rosoneri

i da se ne prikazuju ocenjene.
    murinjo nije rat jebote, nego samo nacin da odmoris oci od govana kojih je mnogo medju novim definicijama.

• StrajaKg

Jeste Murinjo, zapelo mi za 2 glasa...
    ptianje je da li uopšte imam definiciju u prvih 20,30 na sajtu...
    I to nema veze sa popularnošću autora već definicija, Remorker će najviše da dobije a nije u prvih 100, a i nek dobije opet kažem, on je napisao "moju babu" ti na tvoju žalost nisi...

• celt

jednostavno ne moze. opasno usporava sajt to sortiranje velikog broja definicija, jebi ga.

• S

Za! Šta sad ne treba ništa da menjamo da se sajt ne bi usporio?
    Ima 2 servera, do juče je bio problem sa jednim.

NEĆU DA TRPIM OVO!

• [

on je napisao "moju babu" ti na tvoju žalost nisi...

Ti, na tvoju žalost, takođe nisi ;)
    Šalu na stranu čemu to kad svi znamo koje su te defke: Moja baba, Zaključavanje stana itd... Ljudi čitajte nove definicije ili ukinite definisanje pa onda da čitamo iste stare defke do sudnjega dana.

• sunshine

Ma ne treba, mala nebitna stvar, koja bi usrala sajt sa usporavanjem samo tako.

• celt

Za! Šta sad ne treba ništa da menjamo da se sajt ne bi usporio?
    Ima 2 servera, do juče je bio problem sa jednim.

pa jebo vas ja, aj vi naredjajte 350 000 definicija 120 000 postera svaki put kad neko klikne na + ili -

nek je i dva servera opet je veliki posao. samo pomislite koliko puta se klikce na + ili - u sekundi. svaki put treba se drka server da preuredjujes ogromnu bazu.
    ili ne bi radilo lepo, ili ne bi ste mogli ni da koristite sajt.

• Зна Мурињо

Lepo si to objasnio i otvorio nam oči Celte...

• celt

i ovo redjanje autora po popularnosti je glupo i nepotrebno, sad ce jos i definicije redjamo...

• [

Ma i treba da svako plati ktitor da bi uopšte boravio na sajtu kad ste takvi. Uvedi Kaizene molim te. Ako hoćete da čovek ima 5 servera samo da bi vi gledali moju babu na vrhu neke liste iako vam je lepo objašnjeno da će sajt trokirati.

• industrial

Ich bin für diesen Vorschlag!

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.