- Пд
Колико је овом човеку досадно. :) Џабе отвара дупле налоге и глупе теме, главни налог НИКАД неће да му буде одбанован.
- P
Moja rezervna majka je totalno moderna. :)
- zp
Peki, a sta ako napise da je zensko?:) I stavi neke sisice na profilku?:) Nova Dunja Slatkica:)))
- ПдMeni kažeš peki d džem? Ja sam nov ovdi.
Аутору теме.
- VКолико је овом човеку досадно. :) Џабе отвара дупле налоге и глупе теме, главни налог НИКАД неће да му буде одбанован.
Izgleda da glavni on smatra majkom, a sada luta podsvescu za rezervnom.
- k
JTU, a kako ćeš se srediti?
- zp
Kosica kao Keri Bredso;)
- P
Snovi ostvareni <3
- P
Ćira
On hoda
- k
Mi smo jedna mala porodica :)
- Пд
Чекај, ти си свестан да морамо да те банујемо?
- zp
Je l rezervne majke doje ili ga hrane na flasicu?
- P
Moja rezervna majka je Princess Ozana. Možete da je mrzite, ali pravi najbolje sendviče. <3
- zp
Zasto mora da se banuje? Sad je fin.
- Пд
Хаха, то је као кад би се масовном убици опростило на основу тога што се пресвукао и ошишао. :))
- k
Ja jebem. Modove :)
- PПеки д џем
Хаха, то је као кад би се масовном убици опростило на основу тога што се пресвукао и ошишао. :))
GTA San Andreas :)

А он је увек фин. Само му дође понекад. А ја сам такве ликове увек готивио. Њима је место међу нама, да има ко и да потпали ватру понекад... Једно време док није било тих људи било је досадно на сајту. А они се увек врате, јер знам да воле сајт. Не би ја ту ништа дир'о....
Муне, не да су пичке, него доообре пичке :)
- zp
Peki, on nije ubica. On je mica, deckic sladak sa lepim loknama. Andjelce. To je bila privremena neuracunljivost.
- P
Ja sam ga gotivio, ali kad je opet počeo da baca hejt na moju Gagu, sve je to palo u vodu. :P
dusan1001Jebi ćiru
AHAHAHAHAHAHAHHAHA!
- kNema dobroćudnih pičaka!
A mozda jos nisi nanjusio takvu :) ne generalizuj