ako imate ovakve predispozicije http://vukajlija.com/vendi/2744 onda mozemo da razgovaramo :D
- s
pustite vi sevasta da sam drzi svoj cirkus i bude sam svoja budala u njemu
- M
Možemo stavit' pira, on je metalac, ima dugu kosu, odličan bi bio da bude glavna atrakcija u kuću strave i užasa.
- s
gamby jesi li ti shmizla i ona se plashi klovnova

Дојаја тема! Прво себе, јер сам атракција, и кретен. После тога Пајка, јер је много висок. Њега би послао да хода по жици. ЈТУ-а, наравно, да буде најављивач. Џимија да наступа у тачки у којој се удара курцем у чело. Бурзума јер воли да јаше. Њему бих дао тачку у којој јаше неку Кинескињу. И наравно Милицу, јер је мали човек и леприкон :)
- p
znao sam da sam ja tu dankane,
ja bih milicu poslao da se pakuje u one kutije kad probadaju sa machovima,
lemaju bih poslao neka tacka sa zmijom nesto kao cirkus for adult aka selma hajek
Dzimija bih stavio ispred ulaza sa sve sesirom i gitarom da iskoristi koncentraciju ljudi.
Dankane ti bi naravno bio zaduzen za nosenje stvari
- a
Ja bih da neke šaljem na trapez al da im ja pružam ruke u skoku pa sad...ako me nešto zasvrbi u odsudnom momentu, jbg svrab je svrab...
Je l' bio taj JTU na reviji sinoć? - S
Mylycu, naravno, kao brkatu ženu.
- p
dzimi je jedini primetio zvuk stula xaaxa
- P
Šaljem sebe u cirkus. Ionako sam u prošlom životu bio dvorska luda koja je posle dugog punjenja staža uličnim predstavama konačno došao do zabavljanja kralja lično. Zezao ga je namerno, te je obešen posle 2 dana.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.